Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Зеленский допускает, что Россия может напасть на Украину со стороны Крыма. В таком случае, придется задействовать в военных действиях все население страны. Своими мыслями он поделился в интервью журналу "Фокус", передает Час Пик.
Зеленский допускает, что Россия может напасть на Украину со стороны Крыма. В таком случае, придется задействовать в военных действиях все население страны. Своими мыслями он поделился в интервью журналу "Фокус", передает Час Пик.
А ти думаєш, шо в Україні зачатки середнього класу виживуть??? Імхо
Я ж тому і задаюсь такими питаннями, якими я і задаюсь - що робити і як зберегти? Нажаль, ніякого розуміння ... і співпраці в цих питаннях тут не знаходиться ...
зі. Українці (ті хто живе в території України) такі українці ...
change_pm написав:Я ж тому і задаюсь такими питаннями, якими я і задаюсь - що робити і як зберегти? Нажаль, ніякого розуміння ... і співпраці в цих питаннях тут не знаходиться ...
Тут больше стоит вопрос выживания (или эвакуации), а не "высоких материй", поэтому и мало предложений. Соответственно, о "перспективах" на продолжительные сроки - нет и мысли
change_pm написав:Я ж тому і задаюсь такими питаннями, якими я і задаюсь - що робити і як зберегти? Нажаль, ніякого розуміння ... і співпраці в цих питаннях тут не знаходиться ...
Тут больше стоит вопрос выживания (или эвакуации), а не "высоких материй", поэтому и мало предложений. Соответственно, о "перспективах" на продолжительные сроки - нет и мысли
Так мої ж питанння саме з цими двома процесами і зв"язані...
Імхо, тут два аспекта: - більшість вважає, що буде повернення до старого стану і якесь таки покращення. - меншість вже влаштувала свої справи і не бажає "ничкою" ділитись )))