Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Есть же универсальный рецепт - ФРС просто скупит весь мусор. А "на сдачу" спишут студ.кредиты
Я дивлюсь всі ці відоси з ютюба, і по факту ФРС "мусор" не купляє. Купляють сміття інвештори-лемінги, які вірять ФРС! Виділене можна легко нагуглити...
Так ось, по факту ФРС має виделку-цунцванг через нізьки ставки і роль бакса в світовій економиці.
Нам вже натякнули, шо петро-бакс йде в п...ду через зелені технології, але є проблема - бакс світова валюта і ФРС емітуючи бакс, пітримує високий рівень життя в Штатах.
Виникає проблема, якщо бакс буде катитись в прірву, то ніхто в ньому не буде ні зберігати, ні інвестувати, ні отримувати платежі. Чи не так?
Я вірю в те, шо бакс може і далі девальвувати, а також в те, що трапиться рівно навпаки. В рівно навпаки я вірю більше...
Тому звичайно - х.з. що буде, але імхо бакс практично досяг дна, і почне відновлюватись, якщо Омерига хоче ше подихати ))))
молодець, послухав Дж.Браво, на якого давав на посилання на попередній сторінці. Там ще не ясно, чи наступний чи 2022, чи 2023, наскільки вистачить тягнути кота за хвоста.
Есть же универсальный рецепт - ФРС просто скупит весь мусор. А "на сдачу" спишут студ.кредиты
Я дивлюсь всі ці відоси з ютюба, і по факту ФРС "мусор" не купляє. Купляють сміття інвештори-лемінги, які вірять ФРС! Виділене можна легко нагуглити...
Так ось, по факту ФРС має виделку-цунцванг через нізьки ставки і роль бакса в світовій економиці.
Нам вже натякнули, шо петро-бакс йде в п...ду через зелені технології, але є проблема - бакс світова валюта і ФРС емітуючи бакс, пітримує високий рівень життя в Штатах.
Виникає проблема, якщо бакс буде катитись в прірву, то ніхто в ньому не буде ні зберігати, ні інвестувати, ні отримувати платежі. Чи не так?
Я вірю в те, шо бакс може і далі девальвувати, а також в те, що трапиться рівно навпаки. В рівно навпаки я вірю більше...
Тому звичайно - х.з. що буде, але імхо бакс практично досяг дна, і почне відновлюватись, якщо Омерига хоче ше подихати ))))
там гра така: - технології ведуть в дефлєц - друкарський станок в інфлєц.
США поки що технологічний лідер, так що він може "шукати еквілібріум" між дефлєцом і інфлєцом, так що як не крути США лідєром буде і надалі. Чи ти думаєш Китай як колись СРСР із краденими технологіями прорветься?
flyman написав:там гра така: - технології ведуть в дефлєц - друкарський станок в інфлєц.
США поки що технологічний лідер, так що він може "шукати еквілібріум" між дефлєцом і інфлєцом, так що як не крути США лідєром буде і надалі. Чи ти думаєш Китай як колись СРСР із краденими технологіями прорветься?
Я думаю, що світ таки почне оформлювати валютні і цивілізаційні екосистеми.
Тобто Китай + навколо = одна система. Ойропа + х.з. що - інша.
Варіант 1: Штати не дивлячись на їх лідерство, якщо впадуть в соціалізм, шо вже частково відбувається, випадуть років на ...ннадцять зі світу. Паралельно втратить роль і вагу долар, як світова валюта.
Варіант 2: Штати не впадуть в соціалізм/чи таки впадуть, але в любому випадку не дозволять Китаю рости. Тоді, нас чекає війна Штати вс. Китай.
І для цього якраз дуже підходить збанкрутувати омериканські підприємства, отримати масу безробітних, які за тарелю супа будуть пахати на ВВК і з радістю йти помирати за дядю Сема.
В любому випадку буде весело ))) не перемикайтесь )))
молодець, послухав Дж.Браво, на якого давав на посилання на попередній сторінці. Там ще не ясно, чи наступний чи 2022, чи 2023, наскільки вистачить тягнути кота за хвоста.
Прикольно вийшло, насправді твоє посилання я не тикав, але ютюб мене цього прикольного чувачка запропонував - сцуко нервосеті!!!!
Як я вже десь писав, ФРС в цунцванзі: 1. Якщо капіталізм, треба різати хвоста. 2. Якщо соціалізм, тоді друкування бабла, викуп обліг, роздача бабців "ніщебродам" = баксу піпі....
Баксу піпі... = хто візьме трежуріз? Хто забашляє на покриття омериканськго бюджету? Якщо ще й Китай зафігачить цифровий юань з золотим покриттям в 21 році = баксу піпі... в ДВА рази більше і швидше.
Тому я не вірю в ставки нуль до 23 чи 24 року. Імхо, але ринок в 21 році будуть чекати ше більші шоки, ніж в 20-му.
Які можливі шоки (послідовність просто, як в голову прийшла): - шортсквіз по баксу і трежурям, - падіння фонди, - війна Штатів і Китаю.
Саме прикольне в цих сценаріях, що бакс і золото імхо повинні почати рости одночасно - рОкета!
Подивись, наразі бакс і золото падають одночасно, а зазвичай вони ходять в протилежних напрямках )))
flyman написав:там гра така: - технології ведуть в дефлєц - друкарський станок в інфлєц.
Я думаю, що світ таки почне оформлювати валютні і цивілізаційні екосистеми.
Тобто Китай + навколо = одна система. Ойропа + х.з. що - інша.
Варіант 1: Штати не дивлячись на їх лідерство, якщо впадуть в соціалізм, шо вже частково відбувається, випадуть років на ...ннадцять зі світу. Паралельно втратить роль і вагу долар, як світова валюта.
Варіант 2: Штати не впадуть в соціалізм/чи таки впадуть, але в любому випадку не дозволять Китаю рости. Тоді, нас чекає війна Штати вс. Китай.
І для цього якраз дуже підходить збанкрутувати омериканські підприємства, отримати масу безробітних, які за тарелю супа будуть пахати на ВВК і з радістю йти помирати за дядю Сема.
В любому випадку буде весело ))) не перемикайтесь )))
Яка війна? Китай та США тримають один одного за яйки. Навіть холодної війни не буде. Таку собі боротьба пузами в економічне сумо (або в онлайн танчики чи доту). Китай ріс за рахунок дешевої робочої сили.
США: так за рахунок розвитку технологій можна побудувати завод яким керуватиме пара операторів. Решта буде сфері послуг, до яких вже давно добавилися "творчі креативщики": ютубери, телеграмери, твітери, інстаграмери, ...