|
Ринок ОВДП |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Ринок цінних паперів, аналітика фондового ринку, покупка і продаж акцій, котирування і дивіденди, а також акції-неліквіди. Інтернет-трейдинг на фондовій біржі і брокерські послуги.
Додано: Вів 29 гру, 2020 19:14
greenozon написав:купував на днях бумаги онлайн в новій площадці від ICU нарешті дойшли руки, давно хотів спробувати цю штуку! Скажу я вам колеги це просто на рівень вище від усього раніше, із чим я працював і робив. Ніяких тобі друків-підписів-сканів документів, відсилок, домовлянь і узгоджень по телефонах. ніяких Нових Пошт із відсилкою документів туда-сюда і тратою на послуги пошти. Повірте мені, я знаю про що говорю - я все це робив вже досить довгий час і якщо чесно - це затратно по часу і інших параметрах. Новий підхід. Дуже коротко 1) переказав кошти зі свого рахунку на рахунок брокера (до 3 год СЕП) 2) в онлайн площадці пару кліків + підтверджуюча СМС і бумага куплена! а тепер вишенка на торт - ціна угоди 10 грн! Мова йде про гривневі бумаги, по валютним - не скажу, не купував (ще). Виводиться теж в онлайн площадці самотужки. По гривні вивід коштів на свій банк. рахунок - безкоштовно.
Как водится, должны быть и минусы по сравнению с работой с брокером банка? Рассуждая теоретически, если ICU внезапно прекратит существование, в тот момент, когда деньги на счете брокера, что будет с переведенными средствами?
-
pret
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 01:13
pret скажу відверто, не маю відповіді на це запитання, але із практичного досвіду - гроші на рахунку в брокера ніколи в мене не лежали Переказав, оформив замовлення, бумага куплена, рахунок пустий. Ну і всім відмомо, що бумаги зберігаються не в брокера, а в депозитарію. Тому стан бьрокера має мале відношення
PS Більше того, деякі брокери беруть комісію, якщо клієнт тримає гроші на їх рахунках!
-
greenozon
-
-
- Подякував: 560 раз.
- Подякували: 1743 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Сер 30 гру, 2020 12:45
greenozon написав:купував на днях бумаги онлайн в новій площадці від ICU нарешті дойшли руки, давно хотів спробувати цю штуку! Скажу я вам колеги це просто на рівень вище від усього раніше, із чим я працював і робив. Ніяких тобі друків-підписів-сканів документів, відсилок, домовлянь і узгоджень по телефонах. ніяких Нових Пошт із відсилкою документів туда-сюда і тратою на послуги пошти. Повірте мені, я знаю про що говорю - я все це робив вже досить довгий час і якщо чесно - це затратно по часу і інших параметрах. Новий підхід. Дуже коротко 1) переказав кошти зі свого рахунку на рахунок брокера (до 3 год СЕП) 2) в онлайн площадці пару кліків + підтверджуюча СМС і бумага куплена! а тепер вишенка на торт - ціна угоди 10 грн! Мова йде про гривневі бумаги, по валютним - не скажу, не купував (ще). Виводиться теж в онлайн площадці самотужки. По гривні вивід коштів на свій банк. рахунок - безкоштовно.
Спасибі за пост, давно цікавлюся і зараз на етапі вибору між мобільним додатком Вотан Універа і площадкою в ІСУ, теж маю намір купувати гривневі ОВДП. Ідентифікацію для відкриття брокерського рахунку також проходили через сайт ІСУ?
-
joik
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 18:01
pret написав:Как водится, должны быть и минусы
Не один минус, а два Минус два процента доходности т.е. icu берет на аукционе Минфина и реже на бирже по 10-12, а клиентам продает по 8-10 Если для новичков на мелких суммах и короткий срок имеет смысл, то где-то от 200т.грн. уж не выгодно, а на 1 млн просто грабеж
-
nekefer
-
-
- Подякував: 65 раз.
- Подякували: 123 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 19:37
nekefer написав: pret написав:Как водится, должны быть и минусы
Не один минус, а два Минус два процента доходности т.е. icu берет на аукционе Минфина и реже на бирже по 10-12, а клиентам продает по 8-10 Если для новичков на мелких суммах и короткий срок имеет смысл, то где-то от 200т.грн. уж не выгодно, а на 1 млн просто грабеж
Похоже, что об этому они забыли упомянуть, рукламируя свои низкие комиссии... Для мелких, до 200к есть депозиты, с которыми можно выйти на те же 8% без "танцев с бубном". С такими минусами, наверное, инструмент не так уж полезен/интересен....
-
pret
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 8 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Сер 30 гру, 2020 22:31
joik написав:між мобільним додатком Вотан Універа
що це таке, розажіть будь ласка пару слів! що може, які плюси-мінуси, комісії і все інше!
-
greenozon
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Сер 30 гру, 2020 22:32
joik написав:Ідентифікацію для відкриття брокерського рахунку також проходили через сайт ІСУ?
ні, їздив в Київ, по іншому тоді не можна було (пару років тому) як зараз - треба дізнаватись
-
greenozon
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Сер 30 гру, 2020 22:42
nekefer написав: pret написав:Как водится, должны быть и минусы
так банки ще більше % забирають собі! подивіться для прикладу які котіровки ставить Приват в Приват24 + в банках сумашедші комісії за кожен пчіх і пук
-
greenozon
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
3
1
6
Додано: Чет 31 гру, 2020 11:57
greenozon написав: joik написав:між мобільним додатком Вотан Універа
що це таке, розажіть будь ласка пару слів! що може, які плюси-мінуси, комісії і все інше!
Wotan - сервіс роботизованої торгівлі на базі брокера і депозитарної установи ТОВ "Універ", закачати на мобільний, у мене андроїд, через Плеймаркет. Мобільний додаток із переліком активів із біржі в які можна інвестувати - ОВДП, облігації Харкова і Львова і інвестиційні сертифікати Корпоративних фондів Універа. Існує, ще вкладки Мої цілі, Навчання і Профіль. Основна мета додатка, як я зрозумів, придбаєш пропоновані активи і робот по алгоритмам пропонує тобі або продати або документи в кореляції із твоїми цілями. Якось так. На даному етапі, відштовхуючись від сум порогу входу, розглядаю тільки ІСУ і Вотан.
-
joik
-
-
- Подякував: 50 раз.
- Подякували: 61 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 31 гру, 2020 20:29
greenozon написав: joik написав:Ідентифікацію для відкриття брокерського рахунку також проходили через сайт ІСУ?
ні, їздив в Київ, по іншому тоді не можна було (пару років тому) як зараз - треба дізнаватись
собирают пул потенциальных клиентов и приезжает представитель в областной центр для подписания документов. работают только на вторичке.
-
Яша
-
-
- Подякував: 151 раз.
- Подякували: 207 раз.
-
-
Профіль
-
-
|