adolf написав:Хочу сказати що дефолту в Дубаях не буде! 99,9%
Офигенное заявление после уже состоявшегося дефолта
Забавно, когда люди не знающие вообще что такое дефолт, рассуждают о том будет ли он
|
|
Офигенное заявление после уже состоявшегося дефолта Забавно, когда люди не знающие вообще что такое дефолт, рассуждают о том будет ли он
Дефо́лт (англ. default, невиконання обов'язків) — стан в кредитних відносинах, наступає коли позичальник не виплачує свої борги або платежі. Існує різниця між поняттями дефолт — невиконання фінансових обов'язків, неплатоспроможність — неможливість виплачувати зобов’язання, та банкрутство — визнана господарським судом фінансова неспроможність. Я мав на увазі , що до банкрутства справа не дойде! Гроші в цій країні є! а просять про відстрочку, бо мабуть шейху Дубаїв срочно треба построїти десятий замок - зимову резиденцію!
Дефол не дефолт, яка різниця!
Туристи перли і далі перти будуть в цю країну. Там заповненість готелів 85% - найвищий показник у світі. У мене двоюрідна сестра уже 5 років заміжня за арабом і живе в Дубаї. Правда 4-та по рахунку... По моїй рекомендації , крім житла її чоловіка, вона знімає 2-х кімнатну квартиру - апартаменти(100 кв.м.)в "Джумейрі" - новий елітний район на побережжі (Довгострокова аренда на 19 років). всі витрати всередньому на місяць тянуть на 400$. Заганяєм ми цю квартирку нашим українським туристам по 1000$-1500$ в залежності від кількості днів відпочинку. і це піпл хаває як за щастя. от і весь бізнес. я і сам літав туди так відпочивати - набагато дешевше ніж у готелях, хоча і сервіс можливо не той. Хотіли купити нерухомість, але на той момент не громадянам заборонено було продавати нерухомість. Зараз чи ситуація змінилась незнаю. Сестрі осталось 10 років там прожити і вона зможе стати їх громадянкою. от тоді і піднімем питання про купівлю нерухомості в Дубаях. а іноземні мужчини, на жаль, незможуть ніколи стати їх громадянами.
ага , тратять по страшній силі! я був там весною 2008 року - на сьогоднішній день построєно наземне метро, трасу для формули - 1, і кілька десятків готелів.... і ше бог (аллах) його знає ще шо... Та суть не в тому! Зараз мова йде про Україну! А з нашою країною ситуація зовсім погана. Думаю дефолт в Україні буде... Країні потрібні реформи, а їх немає... Хоча б взяти пенсійну реформу, закон прийняли ще в 2007 році, а реалізацію відклали на 2012чи 2017 рік не памятаю точно... а питання насушне !!! не з тільки саме пенсійного забезпечення нас із вами - молодих людей- у майбутньому, а як ресурсоформуйочого фактора - довгих інвестицій. Друга і третя системи пенсійного забезпечення могли б стати (за певних сприятливих умов) джерелом гривневих ресурсів для реалізації державних інвестиційних проектів , джерелом ресурсів для кредитування банками і т.д. Відкладаєм це в довгий ящик, а генеалогічна ситуація тільки погіршується, людей все більше мігрує закордон (трудова, сезонна, маятникова міграція) ... з моїх однокласників більша частина уже давно сидить закордоном. і думаю не від хорошого життя ... Ще раз повторюся, країні потрібні реформи!!! Треба національного лідера, який би не просто запронував ці реформи (балакати міють усі), а прдставив аргументи, план дій, ресурси і виконавців і тоді можливо ... а зараз надії у мене немає!
Внешний госдолг Украины превысил $15 млрд. По состоянию на 31 октября 2009 года государственный внешний долг Украины составлял 121,36 млрд.грн. (43,15%) или $15,17 млрд. Об этом сообщает Министерство финансов Украины. По данным Минфина, государственный долг Украины составлял 205 млрд.грн. (72,90%) или $25,6 млрд. Государственный внутренний долг - 83,67 млрд.грн. (29,75%) или $10,45 млрд. Государственный и гарантированный государством долг составлял 281,26 млрд.грн. или $35,1 млрд., в том числе: государственный и гарантированный государством внешний долг - 184,9 млрд.грн. (65,75% от общей суммы государственного и гарантированного государством долга) или $23,1 млрд.; государственный и гарантированный государством внутренний долг - 96,3 млрд.грню (34,25%) или $12 млрд. На протяжении января-октября 2009 года сумма государственного и гарантированного государством долга увеличилась в гривневом эквиваленте на 91,85 млрд.грн. (48,50%), в основном за счет получения второго и третьего траншей кредитной линии МВФ, превышения выпуска ОВГЗ над их погашением и предоставления государственных гарантий за отчетный период. http://news.liga.net/news/N0940757.html Внешний госдолг Украины превысил $15 млрд
Ну не могу не высказать свое мнение по поводу... Вот Вы, уважаемый, утверждаете про 85%... все это замечательно... Но вот Вы лично готовы гарантировать эти цифры через год? А через два? Мне кажется, что все-таки, в первую очередь, Вы сами себя убеждаете в том, что все в Дубаи будет замечательно, а Ваша небольшая спекуляция будет и дальше приносить доход...
Вы подобны человеку, который скажет, что обладая 25 млрд. у.е. он гений-миллиардер, ведь как ни крути, 25 ярдов это куча денег... Но баланс нельзя подбить, считая только колонку активов. А если у этого же человека при всем при этом долгов на 50 ярдов, то его статус миллиардера под большим вопросом То же и государством, или провинцией, или эмиратом, и любым другим субъектом экономики. Ваша аргументация, как это не прискорбно - абсолютно г о л о с л о в н а. Это всего лишь эмоции, и не более...
Были бы деньги, и желание... А покупку в качестве юр.лица не рассматривали? Время стоит очень дорого, тем более 10 лет. Проконсультируйтесь у местных юристов о такой возможности... Востаннє редагувалось Sphinx в Сер 02 гру, 2009 21:09, всього редагувалось 1 раз.
Были бы деньги, и желание... А покупка в качестве юр.лица не рассматривали? Время стоит очень дорого, тем более 10 лет. Проконсультируйтесь у местных юристов о такой возможности...[/quote] Дякую за пораду! Купівлю в якості юридичної особи дійсно не розглядали! але покищо і так немає ресурсів для таких інвестицій.
alyak
как думаете когда импортёры китайского новогоднего гавна откупатся начнут? в прошлом году начали 20 числа http://charts.finance.ua/ru/currency/cash/~/1/usd/36 в этом году думаю не позже 15 числа начнётся гонка за долларом
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей
Модератор: Ірина_
|
|
||||||||||||||||||||||||||||||||||