|
|
![]() Сьогодні ошукані вкладники Дністер проводили акцію на Переяславській. Біля 100 чоловік перекрили вулицю . Було телебачення. Довго до них ніхто не виходив нарешті вийшов заст. адміністратора, почав вішати про Целителя для Дністра. Прибув підрозділ міліції просив розійтися. Люди були настроєні агресивно. Склали звернення до НБУ, зібрали підписи.Потім юрбою пішли до приймальної Тимошенко в центр. Кляли Ющенко, владу і НБУ. Домовлялися зібратися в понеділок знову для продовження акції. Декотрим пенсіонерам було за 80 років, ледве стояли на ногах з своїми палицями. Цікаво чи влада дозволить показати цей сюжет. Розмовляв з одним міліціонером з цього підрозділу, він сам мав проблеми з Надрами. Міліція вела вела себе не брутально, напевно так само в них десь зависли вклади.
Востаннє редагувалось omontana в Чет 03 гру, 2009 14:03, всього редагувалось 2 разів.
![]() вы думали 2 числа привезут деньги,не смешите,,,пройдут выборы,,,поделят власть,под лето может зашевелиться,в лучшем случае,если не частями на,,,,,,,лет,,,,а пока мораторий продлили до 5 февраля,что и ожидалось
![]() якби і продовжили - то до 2 березня, а дата 5 лютого висосана з пальця - провокатори на сайті!!!
![]()
![]() Насправді є така інформація що продовжили млраторій на 2 місяці. Але немає жодного офіційного документу. Тобто як завжди - все через за..ницю.
![]() Та про які закони може йти мова. Я взагалі то не знаю як виходити з такої ситуації. Просто жах.
![]() І далі 0 чіткості, по телефону 8 800 501 9090 мені сказали,що очікують нового інвестора. Я ПАД СТАЛОМ.... І ще в кінці подякувала за те,що я вибрала їх банк. Ну не знущаються????
За рештою телефонів ніхто нічого не знає, дзвоніть завтра, так ніби ці дзвінки в київ безкоштовні. Дедлайн нашої бездіяяльності завтра!!!! З понеділка потрібно діяти
|
|