Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
я базуюсь на власному досвіді. не маю кредиток в портфелі укргазу і не чув щоб тут хтось писав що має погуглив, ви праві - є тут кредитки, але оскільки без-КБ-ні то видно і малоліквідні https://www.ukrgasbank.com/private/card ... omovychok/
а той спамер в мене в блек лісті надоїло спорити про його сосиски і комсумол потім люди пару днів питають за ті криптовки, що за дурь - дєцкій сад якийсь, але в принципі я розумію, - це хитрий тактичний спамерський хід, насправді, що є то є
підозрюю klug то є секретний поплічник того спамера може й його в баню?
Через додаток подавав заявку на картку "Еко-кредитка". Минуло уже днів... хм, приблизно 7-10 (плюс-мінус). Від банку - жодної інформації. Хто як думає: подати заявку ще раз, чи краще йти прямо у відділення?
AleksD написав:Через додаток подавав заявку на картку "Еко-кредитка". Минуло уже днів... хм, приблизно 7-10 (плюс-мінус). Від банку - жодної інформації. Хто як думає: подати заявку ще раз, чи краще йти прямо у відділення?
Поки у такій дубовій банці чогось дочекаєшся, то можна постаріти. Що Вам мала дати та заявка? Одразу йдіть і оформлюйте. З іншого боку, що могло привернути до такого продукту увагу людини, яка навіть у В5 не побачила зиску? Краще ясну ПУМБу оформіть, поки там акція на комуналку і зняття кешу. Великі шанси отримати непоганий ліміт прямо з дверей.
AleksD написав:Через додаток подавав заявку на картку "Еко-кредитка". Минуло уже днів... хм, приблизно 7-10 (плюс-мінус). Від банку - жодної інформації. Хто як думає: подати заявку ще раз, чи краще йти прямо у відділення?
Навіщо Вам ця недолуга кредитка з 30 днями пільгового періоду?)
Flamingo написав:Andey доверить одному украинскому банку 100к зеленью и забыть...? Пусть даже "до момента". Это надо иметь таки очень "крепкие орешки"
ну получается что так. госбанк, декларации по источникам есть, до лета перекантоваться самое оно. ну про 100К погорячился, забыл вставить слово "например", но все равно на несколько фондов в госовских укрексиме и ощаде кантовался до этого и все было ок, выдали без сучка без задоринки.
Мій нардеп по мажоритарці тримає в Укргазі +250 фондів, та і % минулого року подав в декларації коло 10 млн. грн. Прикольно було би якби він відкривав орієнтуючись на фонд в усіх банках України на себе і всіх родичів. 60% вкладів в неньці поза фондом.