Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Доброго дня! Встановив Sense, тепер отримую пуш-повідення про операції у ньому. Але є одна суттєва незручність: дружина має додаткову картку до мого рахунку, коли користувався Альфа-мобайл, повідомлення про операції надходили у застосунок, а код операцій 3D secure приходив у SMS на телефон дружини. Зараз і пуш-повідомлення, і підтвердження операцій 3D secure приходять у мій Sense. Це дуже незручно - картка відкрита на ім'я дружини, але підтверджувати операції з її картки доводиться мені. Чи можна щось зробити, крім відключення пуш-повідомлень для її картки, щоб свої операції дружина підтверджувала самостійно? Не не хочеться платити за СМС. У випадку з Альфа-мобайл це було реалізовано набагато краще.
Дорого дня. Зайдіть на картку дружини в сенс та змініть номер телефону для АЧ на її актуальний номер (), потім перевірте куди приходять коди та відпишіться.
Актуальний номер дружини було вказано. Відключив АЧ, потім підключив знову, вказав номер дружини. Коди підтвердження оплати стали надходити на її номер. Дякую)
balance написав:колеги, а нагадайте скільки максимум горіхів можна накопичити за місяць по кеш'ю?а то я тільки знаходжу, що вивести 5000 грн/міс
Обмеження в стандартному нарахуванні суми бонусів - Стандартні бонуси нараховуються за токенізовані операції без обмежень по сумі
Обмеження в нарахуванні підвищених бонусів по опції «Підвищені категорії»/ «Категорії» - 3 000 бонусів/ місяць за безготівкові операції (в т.ч. токенізовані операції) сплачені безпосередньо карткою або за допомогою гаджетів (смартфона, годинника тощо).
Обмеження в нарахуванні акційних бонусів - Згідно умов кожної окремої акції
Есть такой вопрос, кред. лимит по карте частично использован и почти вся эта задолженность сейчас в рассрочке, оставшегося лимита недостаточно для оплаты предстоящей покупки. Если внести на карту недостающую сумму, то эти деньги начнут гасить рассрочки или будут считаться собственными средствами и оплата соответственно пройдет частично за свои и частично за кредитные?
Есть такой вопрос, кред. лимит по карте частично использован и почти вся эта задолженность сейчас в рассрочке, оставшегося лимита недостаточно для оплаты предстоящей покупки. Если внести на карту недостающую сумму, то эти деньги начнут гасить рассрочки или будут считаться собственными средствами и оплата соответственно пройдет частично за свои и частично за кредитные?
Доброго дня. Розстрочку достроково можна погасити тільки за ініціативою клієнта через запит в МАБ чи Мобайл. Кошти будуть рахуватись як власні і при оплаті будуть використані в першу чергу, а решта за рахунок кредитного ліміту.
lov2108 написав:Капець, сьогодні поповнював проїздний на станції метро в терміналі, так пройшло в категорії "услуги". Перепрошили термінал чи шо? Було ж "транспорт".
Перешли ж на easypay пару месяцев назад. Я не рисковал после перехода. В кассе нормальный MCC при пополнении.