|
|
![]() люди давайте всі сьогодні дзвонимо на гар лінію каб мін у але вже скажимося на нбу що вони не мають жодних підстав не ліквідувати трансбанк що гроші ми не бачимо 9 міс і тд
![]() ок,спробую.Хоча минулі рази коли скаржилась на ТБ мені говорили,що це не їх компетенція.
![]() Re: на расчетном счете зависли деньги в Трансбанке
Скорей всего попрощаться и забыть, правда по бухгалтерии морока, ну или искать выходы на 30- летних волшебников (без гарантии)-сама ни когда таких не видела да и не хочу (противно), но даже официальные данные по уменьшению денег юр.лиц за врема действия моратория наталкивают на определенные мысли, да и некоторые сообщения на ветках других банков. Что б вам было легче расскажу прикол, нам в ноябре клиенты умудрились новый счет оплатить по старым реквизитам на Трансбанк-хапнули только так-вроде и свежие деньги-вроде можно пользовать - как бы не так - отозвать не возможно-ставят в очередную очередь "лохов":evil: frezi, можно нескромный вопрос, за ведение счета с вас денежки списывают? - мы пытались ранее закрыть - получили ответ - не возможно пока на счету есть деньги...
![]() Трансбанк
2 декабря в Трансбанке закончился мораторий на удовлетворение прав кредиторов, правда, банк так и не начал выплачивать депозиты. Потенциальный инвестор банка — малое коллективное предприятие «Целитель», которое обещало инвестировать в банк 550 млн. грн. так и не выполнило своих обязательств. В итоге, временный администратор Трансбанка Александр Андрийчук подготовил и направил в НБУ предложение о ликвидации учреждения. Окончательного решения о судьбе банка правление НБУ еще не приняло. Якщо ТА подав на ліквідацію, у НБУ не залишається ніяких аргументів, щоб продовжувати мораторій! Ми повинні надавити на них і вимагати вирішити питання з ліквідацією негайно!!!
![]() Предлагаю всем звонить в НБУс разных номеров и разеыми голосами , я уже 3 раза сегодня матюкался
![]() не думаю, що дзвінками і матюками можна якось вплинути на них - це не вихід, трубу піднімають, як правило рядові диспетчери - їм гроші платять за те, щоб матюки вислуховувати! )))
![]() Народ, дзвонила за номером (044) 230 18 54 - НБУ. Попала звичайно до рядового,але вона володіла інфо про банки з ТА. Я вирішила спілкуватися спокійно.
Запитала чому НБУ не вживає заходів по проблемних банках, зокрема ТБ- відповіли,що питання на розгляді. Що можлива ліквідація або продовження мораторію. Запитала який зміст продовження мораторію,адже зрозуміло,що покращення не було і не буде. Сказала-що не вона це вирішує. Спитала чому НБУ порушує терміни ним же встановлені,щодо 02 грудня, а саме чому своєчасно не інформуються люди про ситуацію,відповіді не було. Запитала чиї інтереси відстоює НБУ ? Сказала , що наші з вами, дорогі вкладники! Запитала яким чином?І т.д. і т.п. головне все спокійно і впевнено говорила. На останок запитала кому можна залишити інформацію, про те що вкладники до вівторка очікують чіткої інформації про ліквідацію,бо в інакшому разі готові пікетувати НБУ. На що вона сказала, що це наше право а писати можна їм телеграму (улибнуло). Замість "До побачення", я спокійно сказала "Тримайтеся". Такщо люди дзвоніть (особливо кияни), скаржіться і погрожуйте в легкій формі бунтами.
![]() Бажано не погрожувати, а діяти. Пікетувати, так пікетувати. Просто так вони не віддадуть НАШІ заощадження.
|
|