Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 70197020702170227023 ... 7544>
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:04

lapay написав:
  andrijk777 написав:Ось завжди мене турбувало питання - "Чому жителі Слов'янська(наприклад) продовжують голосувати за ОПЗЖ?"
Вони ж бачили(бачать) всі жахи в ЛНР/ДНР, бачать падіння рівня життя, безправ"я, безробіття і т.д., але голосують все-рівно за ОПЗЖ??? Чому?
*Можливо "пропаганда" з проросійських каналів таки грає вирішальну роль? Можливо вони категорично проти української мови і всього українського? Я навіть не знаю.

Там багато виробляли кераміки, яка йшла, переважно, на Рашу. Весь Схід такий - вони найбільше, економічно, постраждали від розриву з РФ.
Крім того, в Лугандоні смішні комунальні тарифи, а наші, за халявну комуналку, готові дияволу душу продати.

Ну ок - кераміка йде в РФ.
Але ж є приклад ДНР/ЛНР!! Там уже все йде в РФ без проблем! Від того що вони "знову разом з РФ" стало тільки гірше. Є ж готовий кейс.
І не тільки Донбас, є приклад Абхазії.
Можливо їм цього ніхто не пояснює.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:08

Re: Політичні дискусії

andrijk777 написав:Ну ок - кераміка йде в РФ.
Але ж є приклад ДНР/ЛНР!! Там уже все йде в РФ без проблем! Від того що вони "знову разом з РФ" стало тільки гірше. Є ж готовий кейс.

Так у них не Раша винна, що стало гірше, а Україна, яка напала, розбомбила, заблокувала. Вони ж думали, що буде як в Криму, або як при Янику, та ще й Україна якісь репарації їм буде платити, годувальникам.
lapay

Заблокований
Подякував: 1203 раз.
Подякували: 1453 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:10

andrijk777 написав:
  lapay написав:
  andrijk777 написав:Ось завжди мене турбувало питання - "Чому жителі Слов'янська(наприклад) продовжують голосувати за ОПЗЖ?"
Вони ж бачили(бачать) всі жахи в ЛНР/ДНР, бачать падіння рівня життя, безправ"я, безробіття і т.д., але голосують все-рівно за ОПЗЖ??? Чому?
*Можливо "пропаганда" з проросійських каналів таки грає вирішальну роль? Можливо вони категорично проти української мови і всього українського? Я навіть не знаю.

Там багато виробляли кераміки, яка йшла, переважно, на Рашу. Весь Схід такий - вони найбільше, економічно, постраждали від розриву з РФ.
Крім того, в Лугандоні смішні комунальні тарифи, а наші, за халявну комуналку, готові дияволу душу продати.

Ну ок - кераміка йде в РФ.

Ну Ви їх овсім дебілами виставляєте.

В них є пояснення -- це тому, що нас почали визволяти. Й визволяють досі.
А так би зажили ... з рашкою.
Ну як мінімум, не зажили, а просто жили. Але без того, щоб їх лугандонцями називали, на мові балакати і т.д.

Але коли є різні погляди, то єдине, що забезпечить співіснування -- це Закон і правила, що визначені на момент.
По законам ... вони глибоко помилялися.

І в цьому випадку в них виправдання - а Майдан?
В Майдану ж - а Яник?

Яник же - а що я?
Я трошки перегнув.
А це трошки не трошки хто повинен визначити?
Народ.
Яким інструментом?
І т.д.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 03 лют, 2021 18:21, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:17

lapay написав:

Так у них не Раша винна, що стало гірше, а Україна, яка напала, розбомбила, заблокувала. Вони ж думали, що буде як в Криму, або як при Янику, та ще й Україна якісь репарації їм буде платити, годувальникам.

1. Росія тупо дотує Крим. І сильно дотує. Хто їм, ідіотам сказав що Росія буде дотувати Слов'янськ?
2. Зараз вже не бомбить. Як там ДНР/ЛНР? Відроджуються? :D :D
Короче - все це їм пояснювати і має телевізор, а телевізор якраз вбиває їм промосковську пропаганду. І маємо результат.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:25

andrijk777 написав:
  lapay написав:

1. Росія тупо дотує Крим. І сильно дотує. Хто їм, ідіотам сказав що Росія буде дотувати Слов'янськ?
2. Зараз вже не бомбить. Як там ДНР/ЛНР? Відроджуються? :D :D
Короче - все це їм пояснювати і має телевізор, а телевізор якраз вбиває їм промосковську пропаганду. І маємо результат.

Не менш важливо - хто їм не пояснив, що рашка не буде дотувати.
Або погано пояснював.

В нас цілі міністерства та організації отримують держкошти саме за цю роботу.
Це їх обов'язок.
Пояснювати та навчати думати, отримувати знання достатні для цього.
Починаючи зі школи.
Встав в програму конкретні розрахунки та висновки по конкретно Донбасу і т.д.
Школяр прийде додому, йому тато про рашку, а він - ні батьку, дивись, що наука та навчання показують.
Двіїчник розрахунок не зрозумів, але ж висновок запам'ятав.

Як не крути, а все зведеться до того, як працює влада.
Востаннє редагувалось detroytred в Сер 03 лют, 2021 18:33, всього редагувалось 1 раз.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:34

detroytred написав:Як не крути, а все зведеться до того, як працює влада.

Кадры решают всё.
И. В. Сталин
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:35

Реакция на закрытие телеканалов:

Коментар Петра Порошенка щодо рішення РНБО
Петро Порошенко
1 ч. ·

Хочу привітати СБУ із проведеною антитерористичною операцією, внаслідок якої були встановлені особи, які причетні до діяльності терористичних організацій, зокрема пан Козак і низка юридичних осіб української реєстрації. Це вперше за два роки, коли ця інформація з'явилася. Хочу наголосити, що два роки тому СБУ не надала мені, як президенту, подібної інформації. Я думаю, що така операція насправді є успіхом.

Ми чекаємо, що відповідні члени терористичної організації негайно отримають підозру і найближчими днями і СБУ, і Офіс Генпрокурора підуть до суду, де буде обрано запобіжний захід. Хочу наголосити, що тут не передбачена застава, і має бути виключно тримання під вартою.

А якщо терористична діяльність полягала у закупівлі вугілля на окупованих територіях ОРДЛО і в Російській Федерації, то тут не мають бути подвійні стандарти, і тим, хто зараз купує електроенергію у країни-агресора, обов'язково має бути пред’явлена така сама підозра і такі самі звинувачення. Бо, як закупівля вугілля, так і закупівля електроенергії в країни-агресора несе загрозу національній безпеці. Разом з тим, я хочу сподіватися, що наші іноземні партнери із розумінням і підтримкою поставляться до рішення РНБО, яке було прийняте сьогодні вночі.

https://www.facebook.com/petroporoshenk ... 8743033828

Евросоюз: Украина имеет право бороться с каналами Медведчука, но есть пределы
Среда, 3 февраля 2021
...
Об этом говорится в заявлении представителя ЕС по иностранным делам и политике безопасности Петера Стано, которое имеется в распоряжении "Европейской правды".
...
"Хотя усилия Украины по защите своей территориальной целостности и национальной безопасности, а также по защите от информационных манипуляций законны, в частности, с учетом масштабов дезинформационных кампаний, затрагивающих Украину, в том числе из-за рубежа, это не должно происходить за счет свободы СМИ и должно происходить при полном уважении основных прав и свобод и в соответствии с международными стандартами", - говорится в заявлении.

Стано добавил, что, по мнению ЕС, любые принимаемые меры должны быть пропорциональны цели.

"Мы внимательно следим за этим делом и свяжемся с украинскими властями для получения дополнительной информации", - заявил пресс-секретарь.
...

https://www.eurointegration.com.ua/rus/ ... 3/7119359/

США поддержали санкции Украины против каналов Медведчука
Среда, 3 февраля 2021

Посольство Соединенных Штатов в Киеве заявило о поддержке санкций СНБО против телеканалов 112 Украина, NewsOne и ZIK.

Об этом говорится в официальном сообщении посольства США, которое получила "Европейская правда".

"США поддерживают усилия по противодействию злонамеренному влиянию России, приложенные вчера Украиной в защиту своего суверенитета и территориальной целостности и согласно украинскому законодательству", - заявили американские дипломаты.
...

https://www.eurointegration.com.ua/rus/ ... 3/7119357/
yanyura

Подякував: 2048 раз.
Подякували: 1536 раз.

Профіль

7
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:38

Kudrjavuy написав:
  detroytred написав:Як не крути, а все зведеться до того, як працює влада.

Кадры решают всё.
И. В. Сталин

При цьому ж:
Народ решает все!

Перший же пошук видав такий ржач:
https://rkrp-rpk.ru/2014/09/29/polina-162/
Як гумореска.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:50

yanyura написав:Реакция на закрытие телеканалов:

Петро Порошенко
1 ч. ·

Хочу привітати СБУ із проведеною антитерористичною операцією, внаслідок якої були встановлені особи, які причетні до діяльності терористичних організацій, зокрема пан Козак і низка юридичних осіб української реєстрації. Це вперше за два роки, коли ця інформація з'явилася. Хочу наголосити, що два роки тому СБУ не надала мені, як президенту, подібної інформації. Я думаю, що така операція насправді є успіхом.

Ми чекаємо, що відповідні члени терористичної організації негайно отримають підозру і найближчими днями і СБУ, і Офіс Генпрокурора підуть до суду, де буде обрано запобіжний захід. Хочу наголосити, що тут не передбачена застава, і має бути виключно тримання під вартою.

Ждем "жму руку. обнимаю" шоколадного и зельца с оправдательным приговором. От то буде справжня перемога України над ворогами. :lol:
Alex2007
1

Подякував: 1757 раз.
Подякували: 1626 раз.

Профіль

3
Повідомлення Додано: Сер 03 лют, 2021 18:57

Alex2007 написав:
  yanyura написав:Реакция на закрытие телеканалов:

Петро Порошенко
1 ч. ·

Ждем "жму руку. обнимаю" шоколадного и зельца с оправдательным приговором. От то буде справжня перемога України над ворогами. :lol:

Якщо не помиляюсь, то
В 2015 Україна закуповувала в рашці електрику. Частину з якої передавали до Криму окупованого.

Виконувала контракти))
Хто ж тоді був президентом?
detroytred

Профіль

#<1 ... 70197020702170227023 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему