Байки про банки і не тільки....

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Все про банківські послуги: відкриття поточних рахунків для фізосіб, СПД та юридичних осіб, розрахунково-касове обслуговування (РКО), клієнт-банк, інтернет-банкінг, комунальні платежі населення, отримання готівки та інші послуги.
  #<1 ... 11941195119611971198 ... 1917>

У скількох банках маєте заощадження (залишок на рахунках більше 1000 грн. екв)

Байки про банки і не тільки.... 3.7 5 241
Більше десяти
13%
32
Від п'яти до десяти
27%
64
В чотирьох
12%
28
В трьох
12%
28
В двох
14%
33
Користуюся одним
11%
26
В жодному
12%
30
Всього голосів : 241
Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 18:47

ihorsic написав:Ruslan2453 от интересно и куда вы их пристроили? Маринуете?

Может дать еще ключ от квартиры, где деньги лежат :mrgreen:
Ruslan2453

Подякував: 17 раз.
Подякували: 211 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:36

klug написав:
  Raymond написав:говорят денег много в Украине и банкиры не знают куда девать?
кто-то еще в это верит?
для чего ж тогда в МВФ клянчат!?

Якась еталонна дурниця. Де Ви бачили, щоб банки позичали у МВФ? У МВФ позичає Уряд (здебільшого, щоб віддати старі борги і трохи проїсти). На надлишок грошей у Уряду ніхто не скаржився. У банків Уряд теж позичає (через ОВДП), але МВФ дає під нижчий відсоток, хоч і у валюті та у цієї позики є ще сигнальні функції для інших установ. Банкам зараз дійсно складно знайти надійного позичальника під високий відсоток, а інші їм не цікаві, бо краще вже позичити державі, от і сидять на мішках людського кешу та рефінансу від НБУ. І хоч як знижуть ставки, хоч я виносять гроші місцеві олігархи, а об'єм вкладів лише зростає.

нехай Уряд замисть того, щоб позичати в МВФ у валюти, звернеться до НБУ який даэ позики нашим банкам, так хай дасть и Уряду, якщо банкам даэ пид 6%, то уряду як державний установи зробить % як в МВФ чи нижче , наприклад пид 3%, и всетаки нац валюта, а не доляр.
И не повирю я в обэм вкладив, що зростаэ пид майже 0% якщо брати валюту, чи вже тих 5-8% в гривнях, люди скориш за все ще тримають на стовпцях, з яких скоро будуть забирати , а не перевкладати)))
Raymond

Подякував: 220 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 19:39

Квесторе_поверніться написав:
  Ruslan2453 написав:я вынес почти все деньги с банков

В межах Фонду гривня могла б лежати... мабуть.

Какая разница фонд или нет: разве угроза в дефолте банков?
vitaliy_berdinskikh

Подякував: 1099 раз.
Подякували: 642 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 20:53

omb написав:
  Квесторе_поверніться написав:
  Ruslan2453 написав:я вынес почти все деньги с банков

В межах Фонду гривня могла б лежати... мабуть.
ага и каждый день со страхом смотреть на курс... не спасибо

Я вот тоже со страхом смотрю каждый день на падающие % по гривне-депо и думаю, как бы мне умудриться и разорвать часть своих неразрывных долар-депо под 1,5 - 1,75%, чтобы поменять их на гривну и успеть вложиться на гривне-депо пока еще есть по 7-9%, чтобы позднее не вкладываться под 1,5 - 1,75% (что вероятно будет по гривне ко времени окончания дол-депо) :D
Хотя при нынешних Приватовских 0,01% в валюте, мои "столбы" в валюте под 1,75% - это тоже очень круто :D
Victor37

Подякував: 1 раз.
Подякували: 114 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 21:48

Ruslan2453 написав:pret

я вынес почти все деньги с банков,раньше депо размещал в 9-10 банках,сейчас остался только один банк.

+1. Ушёл в бетон. Оставил на текущих (слёзы) - на опер. расходы.
jay2004

Подякував: 98 раз.
Подякували: 407 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 21:51

jay2004
Плануєте здавати в оренду чи продаж після добудови?
V2
4

Подякував: 299 раз.
Подякували: 1370 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 22:06

Raymond написав: нехай Уряд замисть того, щоб позичати в МВФ у валюти, звернеться до НБУ який даэ позики нашим банкам, так хай дасть и Уряду, якщо банкам даэ пид 6%, то уряду як державний установи зробить % як в МВФ чи нижче , наприклад пид 3%, и всетаки нац валюта, а не доляр.

Це шикарний план з прямої емісії у кращих традиціях міністра Попандопуло, дозволить нам долучитися на рівних до когорти таких "цінних" світових валют, як зімбабвійський долар та венесуельський болівар уже найближчим часом.
  Raymond написав:И не повирю я в обэм вкладив, що зростаэ пид майже 0% якщо брати валюту, чи вже тих 5-8% в гривнях, люди скориш за все ще тримають на стовпцях, з яких скоро будуть забирати , а не перевкладати)))

Я ніколи не повірю, що Вам більше 8-и років з такими міркуванням, але хіба чиїсь особисті погляди визначають об'єктивну реальність? Люди будуть тримати під будь-який відсоток, доки є гроші і немає достойних альтернатив. Принципово винести з банку, де вони лежать під 5% та сховати в бачку унітаза під 0%? Тоді одразу стане легше та вигідніше? Для нерухомості потрібна певна сума і не кожен зможе та захоче керувати кількома квартирами, ОВДП відчутно складніший інструмент, а ставки там лише трошки вищі - от і усе. Інші інструменти криють у собі реальні ризики залишитися і без того, що є, тому і сидить більшість рівно та потрохи доливає.
klug

Подякував: 373 раз.
Подякували: 1244 раз.

Профіль

1
4
Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 22:22

klug написав:...але хіба чиїсь особисті погляди визначають об'єктивну реальність? Люди будуть тримати під будь-який відсоток, доки є гроші і немає достойних альтернатив. Принципово винести з банку, де вони лежать під 5% та сховати в бачку унітаза під 0%? Тоді одразу стане легше та вигідніше?

У монеты есть две стороны, плюс гурт (ребро). Принципиально вынести с банка, не позволяет укоренившийся догматизм - что так было всегда, он с таким же успехом может быть противопоставлен другой стороне - принципиальному хранению в банках даже под 0% или минус. Все это, а не только первое - личные взгляды, но есть третья сторона - текущий страновой риск - и вот это объективная реальность, которую стоит учитывать в первую очередь. И здесь очень много составляющих, как внешних так и внутренних.
ruvex

Подякував: 855 раз.
Подякували: 2555 раз.

Профіль

1
6
2
Повідомлення Додано: П'ят 26 лют, 2021 22:50

klug написав:
  Raymond написав: нехай Уряд замисть того, щоб позичати в МВФ у валюти, звернеться до НБУ який даэ позики нашим банкам, так хай дасть и Уряду, якщо банкам даэ пид 6%, то уряду як державний установи зробить % як в МВФ чи нижче , наприклад пид 3%, и всетаки нац валюта, а не доляр.

Це шикарний план з прямої емісії у кращих традиціях міністра Попандопуло, дозволить нам долучитися на рівних до когорти таких "цінних" світових валют, як зімбабвійський долар та венесуельський болівар уже найближчим часом.
  Raymond написав:И не повирю я в обэм вкладив, що зростаэ пид майже 0% якщо брати валюту, чи вже тих 5-8% в гривнях, люди скориш за все ще тримають на стовпцях, з яких скоро будуть забирати , а не перевкладати)))

Я ніколи не повірю, що Вам більше 8-и років з такими міркуванням, але хіба чиїсь особисті погляди визначають об'єктивну реальність? Люди будуть тримати під будь-який відсоток, доки є гроші і немає достойних альтернатив. Принципово винести з банку, де вони лежать під 5% та сховати в бачку унітаза під 0%? Тоді одразу стане легше та вигідніше? Для нерухомості потрібна певна сума і не кожен зможе та захоче керувати кількома квартирами, ОВДП відчутно складніший інструмент, а ставки там лише трошки вищі - от і усе. Інші інструменти криють у собі реальні ризики залишитися і без того, що є, тому і сидить більшість рівно та потрохи доливає.

ага, мени 8 рокив, вже багато хто знаэ як банки нагривали простих людей, особливо писля 1991р, а пизнише ризними девальвациями.
Так и зараз видають максимум 200т обесцинених гривень, бильше половини банкивськоъ системи пид ниж, так може и треба зменшувати и чистити банки, але ж спочатку хай би в 3 рази пидвищили суму хвонда, на ривень 3х кратного девалу.
а альтернативи э.....хтось вкладаэться в свий бизнес, чи в свий розвиток, навчання, ремонт, квартиру, дачу, будинок.
Ще хтось в крипту, золото, срибло.....я не проти банкив, але нехай вже не роблять таких ставок , що валюта 0% чи гривня 5-8%, при тому , що видають гривневи кредити пид 40-60%. Ну якщо берете гривню пид 5-8%, то вже и кредити будь-те добри видавайте пид 10% и без комиса.
Звисно хто буде брати кредити пид 40-60%))))
ну , а депозитчики я впевнений рано чи пизно будуть все таки знаходити альтернативи, ниж тримати пид 0%, добре аби хоч в межах УКраъни, а то почнуть вивозити хто куди....лиш би гаплик гривни и Украъни не був.
И на рахунок емисиъ, а хто мишаэ розвивати реальну економику? чомусь США роками друкують свий долар на весь свит и ничого, звисно ми не США, але та мала Латвия чи Литва, Естония при кризах була и чомусь валюта була стабильна до введення еуро.
Raymond

Подякував: 220 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Суб 27 лют, 2021 12:22

А чи не здається що інфляція в Неньці Україні розлютувалась?
Пора і облікову ставку піднімати.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 11941195119611971198 ... 1917>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей