Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 642643644645646 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Вс 28 фев, 2021 00:04

BOLT Я в своїй київській квартирі (ремонтом керую iз-за кордону через прораба) нещодавно тільки за машинну штукатурку і електрику в квартирі такого ж метражу заплатив майже 1900 доларів і це ще вважається середня цiна для столицi. Сусід за однотипну однушку - 1750 $ віддав тільки за електрику (хiба що у нього з підігрівом підлоги кухня з ванною). Але якщо долярчик звiсно сам буде : прорабом,дизайнером,маляром,електриком,плиточником,сантехнIком,кондицiонерщиком,кухонщиком, та й ще стелi сам зробить i пiдлогу покладе. Мабуть з матерiалами та найдешевими укромеблями i китайською технiкою (якi ще подорожчають за три роки ) вiн МОЖЕ i вкладеться у смартi в 6000$ :roll:
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 28 фев, 2021 06:55

roberto dark писал(а):BOLT Я в своїй київській квартирі (ремонтом керую iз-за кордону через прораба) нещодавно тільки за машинну штукатурку і електрику в квартирі такого ж метражу заплатив майже 1900 доларів і це ще вважається середня цiна для столицi. Сусід за однотипну однушку - 1750 $ віддав тільки за електрику (хiба що у нього з підігрівом підлоги кухня з ванною). Але якщо долярчик звiсно сам буде : прорабом,дизайнером,маляром,електриком,плиточником,сантехнIком,кондицiонерщиком,кухонщиком, та й ще стелi сам зробить i пiдлогу покладе. Мабуть з матерiалами та найдешевими укромеблями i китайською технiкою (якi ще подорожчають за три роки ) вiн МОЖЕ i вкладеться у смартi в 6000$ :roll:

Смарт мали би здавати вже поштукатуреним.Сестра купила однушку в Рієловскому Ренуарі.Принаймі там вже була штукатурка і стяжка.Якщо рукі прямі то можна самому за тиждень, півтора пошпаклювати.
Там навіть легше буде робити ніж мені в хрущі.Бо в мене були настільки криві стіни, що прикладаєш рівень до стіни , а там , наприклад, пузо посередині на 2см.Довелось навіть болгаркою зрізати, а ями навпаки шпаклівкою десь 1см закидувати.Чотири стіни взагалі повністтю сіткою для пінопласту обклеїв, щоб зміцнити.Так, що в новому ремонт робити набагато легше і швидше.
В мене в будинк в тамбурі зробив два метра підлоги з електропідігрівом , щось біля 300$ коштувало.Тепер практично не користуюсь.Електрика дорога.
А на смарт долярека, якщо без підігрівіі в електрику баксів в 150 можна вписатися, якщо сам буде робити.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вс 28 фев, 2021 13:38

Дел
Львівський БатяР

С нами с: 25.12.17

1
Сообщение Добавлено: Вс 28 фев, 2021 13:53

roberto dark писал(а):
  Львівський БатяР писал(а):Моя думка, станом на сьогодні Долярчик за 4,5 - 5к зможе здати свій смарт. Але!!! Дійсно тендеції на ринку оренди для орендодавців не втішні.

Може то вона й так на сьогоднi, але ми говоримо про майбутнє. Зрозуміло, у долярчика можна сказати, що воно "настало", якщо він вже штори і холодильник пiдбирає :mrgreen: . З іншого боку по 4500 досить повноцінних квартир у Франківському районі в місцях повеселіше ніж Левандівка i більшi площами, а в хрущовках навіть двушки.

За моїми спостереженнями, в останні роки, оренда вторинки фактично без ремонту в хороших локах, вартує ті самі гроші, що і новобуд в не дуже добрих локаціях.
Львівський БатяР

С нами с: 25.12.17

1
Сообщение Добавлено: Вс 28 фев, 2021 17:09

Львівський БатяР писал(а):
  roberto dark писал(а):
  Львівський БатяР писал(а):Моя думка, станом на сьогодні Долярчик за 4,5 - 5к зможе здати свій смарт. Але!!! Дійсно тендеції на ринку оренди для орендодавців не втішні.

Може то вона й так на сьогоднi, але ми говоримо про майбутнє. Зрозуміло, у долярчика можна сказати, що воно "настало", якщо він вже штори і холодильник пiдбирає :mrgreen: . З іншого боку по 4500 досить повноцінних квартир у Франківському районі в місцях повеселіше ніж Левандівка i більшi площами, а в хрущовках навіть двушки.

За моїми спостереженнями, в останні роки, оренда вторинки фактично без ремонту в хороших локах, вартує ті самі гроші, що і новобуд в не дуже добрих локаціях.

Звідси висновок - краще отримати в спадок квартирку без ремонту на елітній Кастелівцi ніж купувати в новобудові (туди ж ремонт, меблі, техніка) на маргінальнiй Левандівці :lol:
roberto dark

С нами с: 04.06.19
Благодарил (а): 239 раз.

Сообщение Добавлено: Вс 28 фев, 2021 20:34

Bolt писал(а):
  roberto dark писал(а):BOLT Я в своїй київській квартирі (ремонтом керую iз-за кордону через прораба) нещодавно тільки за машинну штукатурку і електрику в квартирі такого ж метражу заплатив майже 1900 доларів і це ще вважається середня цiна для столицi. Сусід за однотипну однушку - 1750 $ віддав тільки за електрику (хiба що у нього з підігрівом підлоги кухня з ванною). Але якщо долярчик звiсно сам буде : прорабом,дизайнером,маляром,електриком,плиточником,сантехнIком,кондицiонерщиком,кухонщиком, та й ще стелi сам зробить i пiдлогу покладе. Мабуть з матерiалами та найдешевими укромеблями i китайською технiкою (якi ще подорожчають за три роки ) вiн МОЖЕ i вкладеться у смартi в 6000$ :roll:

Смарт мали би здавати вже поштукатуреним.Сестра купила однушку в Рієловскому Ренуарі.Принаймі там вже була штукатурка і стяжка.Якщо рукі прямі то можна самому за тиждень, півтора пошпаклювати.
Там навіть легше буде робити ніж мені в хрущі.Бо в мене були настільки криві стіни, що прикладаєш рівень до стіни , а там , наприклад, пузо посередині на 2см.Довелось навіть болгаркою зрізати, а ями навпаки шпаклівкою десь 1см закидувати.Чотири стіни взагалі повністтю сіткою для пінопласту обклеїв, щоб зміцнити.Так, що в новому ремонт робити набагато легше і швидше.
В мене в будинк в тамбурі зробив два метра підлоги з електропідігрівом , щось біля 300$ коштувало.Тепер практично не користуюсь.Електрика дорога.
А на смарт долярека, якщо без підігрівіі в електрику баксів в 150 можна вписатися, якщо сам буде робити.

Правильного кабеля (ВВГ НГ) на смарт уйдет около 100$, 150$ на всю электрику только если полный трэш и колхоз, хотя вас наверное устроит
lejko_vit

С нами с: 07.10.17
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Вт 02 мар, 2021 11:41

Львів. Березень 2021.Ціни впевнено піднімаються на новобудови.Які причини?
Sollentuna 80

С нами с: 02.03.21

Сообщение Добавлено: Вт 02 мар, 2021 11:48

Купуємо Львівську нерухомість для здачі в оренду

Новобудови активно дорожча.Причини
Sollentuna 80

Сообщение Добавлено: Вт 02 мар, 2021 12:07

Розглядаю Grand Village. Еко-дім на Надійній.Жк Щасливий.Що краще?
Sollentuna 80

Сообщение Добавлено: Вт 02 мар, 2021 12:22

Чи є варіанти 16-17 000 в норм.локаціях.Чи буде впливати на ціни доступніша іпотека під 7%.
Sollentuna 80

#<1 ... 642643644645646 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор