Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 994995996997998 ... 1129>
Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 17:22

akurt написав:И да - повторюсь еще раз: в 100% случаев и всегда ошибаетесь:

Тут все ошибаются, кроме вас.
Вы случайно не работали гаишником на престижном перекрёстке?
Нет? Тогда повторим предмет.

Как я писал выше, продажи недвиги в Турции падали, падают и будут падать дальше. Нет льготного кредитования, нет и больших продаж...
Строительная машина запущена, а покупателей всё меньше и меньше....
Это подтверждает как статистика Реджепа,
так и реальность - безлюдные микрорайоны с темными окнами в домах.
Кто туда сейчас влезет, тот потеряет немалые деньги,
и в конечном итоге поругается со своими мозгами....
RTC12

Подякував: 105 раз.
Подякували: 329 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 17:33

"Пилите, Шура, пилите - она золотая..." (з одного з моих улюблених романів).

Для всіх інших - з 1 квітня буде точна інформація про новий комплекс від цього ж Забудовника.
ДУЖЕ рекомендую придивитися.
Поки інформації немає. Буде - напишу.
Востаннє редагувалось akurt в Сер 17 бер, 2021 17:37, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1452 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 17:37

akurt написав:- один раз чув, що в якомусь "крутому" комплексі айдат складає 400 лір або 54 долари.
Приємно, пане Флаймане, що саме Ви тим дуже опікуєтеся.
Це допоможе Вам зрозуміти, що Ви свої 10 доларів на місяць просто викидаєте на вітер.

гроші не йдуть на вітер, а на те, що затверджено зборами ОСББ в кошторисі,
перераховувати не буду, бо акурту стане погано... фонтани і басейни туди не входять.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 17:39

Пане Флаймане: Ви помиляєтеся - я точний кошторис по своєму будинку викладував на цій гілці в травні 2020 - перед чи до зборів ОСББ - подивіться.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 17:42

RTC12 написав:Самое интересное там в комментариях...

Невигідно купляти квартиру в Туреччині. Ні для себе, ні під оренду.

"Це буде ваша найгірша інвестиція"

1200 коментарів, до речі!
https://youtu.be/ChCsFauWfjQ

Frant

Заблокований
Подякував: 1771 раз.
Подякували: 2582 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 18:16

akurt написав:Пане Флаймане: Ви помиляєтеся - я точний кошторис по своєму будинку викладував на цій гілці в травні 2020 - перед чи до зборів ОСББ - подивіться.

Як можна помилятися, якщо у звіті ОСББ розписано на що йде моїх 250 грн. в ОСББ. Навіть зовнішній аудит це підтверджує.
flyman

Подякував: 1606 раз.
Подякували: 2851 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 19:59

RTC12 написав:
  akurt написав:И да - повторюсь еще раз: в 100% случаев и всегда ошибаетесь:

Тут все ошибаются, кроме вас.
Вы случайно не работали гаишником на престижном перекрёстке?
Нет? Тогда повторим предмет.

Как я писал выше, продажи недвиги в Турции падали, падают и будут падать дальше. Нет льготного кредитования, нет и больших продаж...
Строительная машина запущена, а покупателей всё меньше и меньше....
Это подтверждает как статистика Реджепа,
так и реальность - безлюдные микрорайоны с темными окнами в домах.
Кто туда сейчас влезет, тот потеряет немалые деньги,
и в конечном итоге поругается со своими мозгами....

Извините, я не хочу становится не на чью сторону, так как толком не знаю с 100% достоверностью какие именно тенденции на рынке недвижимости в Турции, но я там был где-то лет 10 назад, очень понравилась странна, еще тогда удивился сколько солнечных баков стоит на крышах для подогрева воды, дороги отличные, был на местном рынке, очень понравились фрукты и овощи, гораздо дешевле было чем в Украине, одежда , лахи тоже самое, я удивлялся на тот момент развитию Турцию, так как у нас зачастую говорят про турков или молдован, мол бы им расти до нашего уровня, но к сожалению уровень развития Турция на мой взгляд превзойшла Украину, туризм также у них намного больше развит чем у нас, туда едут отдыхать и жить зимой не только с РФ, Украины или Казахстана , но и со многих европейских странн.
То что недвижимость может и не приносить там доход, да тоже соглашусь, так как сейчас пандемия, но на мой вгляд у них после пандемии, дела в тур сфере куда лучше пойдут чем в Украине!
Вы пишите что продажи там падают, может быть и падают, а они везде сейчас падают, разве в Украине растут?
У нас коммунальные платежи так растут, и при том что имеем свои атомные станции, свет уже отменили 90коп на первые 100квт, а дальше хотят приготовить подорожание, я уже думаю куда выше? Люди реально убегают с Украины кто куда, молодежь не видит перспектив, люди не то что мрут, а сравнивая статистику из года в год, просто вымирают, нас не 52,5! Уже помоему 38 млн, а это представляете сколько освобождаеться житлового фонда?
В Турции напротив, население за эти годы стремительно растет!
За Украину вообще печально, мало того что коммунальные растут , так еще стаж подняли с 15 ажжж до 35 лет, конечно молодым и до 40 лет уже выгодней куда-то уехать, всеравно стажа не заработают.
А турки молодцы, они и дома строят и привлекают иностранцев чтобы у них покупали.....я думаю увы , чтобы к нам немцы поехали покупать новострйки бо бешеным ценам, да еще могут лохонуть как с Войцеховським, Аркадой, Укрбудом и т.д. тп.
Я вот вчерашний ролик в ютубе смотрел одной женщины на обычном продуктовом рынке в Анталии, цены на томаты, всю зелень, рыбу, картошку, лук, и другие овощи и фрукты гораздо дешевле чем в Украине :cry:
Ну и на улице реально +20, а нам еще за отопление плати сумашедшие цены, за 1комн 30кв.м. пришло 850 грн, я не представляю платежи того у кого 3х или 4х комнатная.

А про льготное кредитование, смешно, как будто оно у нас есть, или Вы про ту программу 7%? :mrgreen:
Так там ставка на 1й год, потом может и скорее всего поменяеться, так прописаны договора, второе, кредиты выдают только для тех у кого слишком большая официальная з.п., и только дают на квартиры в домах от 2018г. постройки, а цены сейчас как специально подняли до небес. Мин стоимость в сданных новых домах к примеру в Киеве будет 26000 - это если в худшем рн, и то я не уверен если сейчас еще есть такие цены, возле метро в новых и сданных домах цены вообще космос! + добавьте еще ремонт!
Вообщем все печальненько для Украины :?
Востаннє редагувалось Raymond в Сер 17 бер, 2021 20:05, всього редагувалось 1 раз.
Raymond

Подякував: 220 раз.
Подякували: 109 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 20:01

Мені дуже подобається, що пан Флайман турбується, щоби жоден мій цент було витрачено правильно.
Дякую.

х х х
Для тих, хто вивчає "Три закони Акурта"
(або 9 727 кроків - 7,4 км - вздовж Середземного моря)

Тепла суха - вдень сонячна - погода та надія на те, що форумчани ретельно рахують кожну мою центину, дозволяє насолоджуватися двома речами:
а) квітнучими в ці дні помаранчами - мають запах, схожий на запах жасміну:
Зображення
Судячи з усього врожай помаранчів буде гарний і а) форумчани зможуть насолодитися в АТБ або в Сільпо турецькими помаранчами; б) українські бізнесмени збільшити свої статки: в 2020 році закупівльна ціна була 1-1,5 ліри або 3,70-5 гривень за 1 кг. Ціни в АТБ або Сільпо не знаю.
б) теплим спокійним Середземним морем (вода в морі +17,5... ніхто не плавав...)
Зображення
Але головна мета вечірнього походу була інша - ретельно намагаюся знайти племіннику щось цікаве для купівлі, то вивчав один об"єкт нерухомості. Ой, ті родичі... тільки клопіт...
Звіт та аналіз буде завтра - ще не все знаю.
akurt

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 20:08

А вы из какого города Украины простите? Может зайдете на соседнюю киевскую ветку и расскажите там о том как в Украине все плохо :lol:
roberto dark

Подякував: 239 раз.
Подякували: 271 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 17 бер, 2021 20:23

Відео вище знято на ринку недалеко від мого будинка.
Тут особливість: не людина їздить на ринок, а ринок приїздить до людини - в нашому мікрорайоні дійсно по вівторках.
Всі інші дні - бекоштовна крита парковка для всіх бажаючих.
Полуниця дійсно 10-12 лір кг - це 37-40 гривень.
Цей ринок вважається "дорогим", тому що в цьому районі мешкає багато іноземців.
Рибу краще не купувати на цьому ринку - наприклад, Хамса по 30 лір, а МЕТРО - по 19 лір.
В мене враження, що половину свого асортименту торговці беруть в МЕТРО, а половину - в Рибному порту на в"їзді в Анталію з боку Кемер. В Метро я дивився пластикові бокси з рибою на льду - то на кожному етікетка та вказано, який рибальский "колгосп" виловив, дата, та де є той "колгосп".
Зазвичай в продажу до 45 видів риби, вся тільки свіжа, тут морожену знайти у продажу важко.
Дякую пану Raymond за відео, було цікаво подивитися відео "про себе".
akurt

Профіль

5
  #<1 ... 994995996997998 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей