Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank, ось у мене тариф "Дайте ще! 2018". На вкладці інформація неправильно вказано умови тарифу: -- нині "SMS у мережі Київстар -- БЕЗЛИМ -- а повинно бути "SMS у межах країни -- 200 шт/місяць".
У вікні "Мій профіль" після підключення номеру Київстар продовжує вісити "підключити", аналогічно як тут https://help.alfabank.ua/hc/article_att ... eclip0.png Якщо вийти зі застосунку й увійти, то все стає на свої місця.
А відключення номеру Київстар від Sense реалізовано?
MASolomko написав:Alfa_Bank, ось у мене тариф "Дайте ще! 2018". На вкладці інформація неправильно вказано умови тарифу: -- нині "SMS у мережі Київстар -- БЕЗЛИМ -- а повинно бути "SMS у межах країни -- 200 шт/місяць".
У вікні "Мій профіль" після підключення номеру Київстар продовжує вісити "підключити", аналогічно як тут https://help.alfabank.ua/hc/article_att ... eclip0.png Якщо вийти зі застосунку й увійти, то все стає на свої місця.
А відключення номеру Київстар від Sense реалізовано?
Інформацію щодо тарифу перевіряємо. Зміни у відображення інформації у Сенс відбуваються здебільшого після закінчення сесії. Ви можете відв'язати свій профіль, зробивши запит в нашу службу підтримки.
питання до представника - якщо банкомат не видав кошти, яка процедура повернення таких грошей? і як клієнт взагалі може щось довести, якщо в момент видачі (гроші з рахунку списало, смс прийшла, картку вже повернув, чути було як банкомат почав в середині шуршати касетами) банкомат зненацька перезавантажився і потім випав в осад у вигляді "тимчасово недоступний"? хто його знає, куди він подів ті вийняті з касет (якщо встиг) гроші, чи не видасть бува якому наступному клієнту, коли оживе? і якщо ситуація ще й ускладнюється тим, що адська машинка була іншого (ощад) банку?
wild.tomcat написав:питання до представника - якщо банкомат не видав кошти, яка процедура повернення таких грошей? і як клієнт взагалі може щось довести, якщо в момент видачі (гроші з рахунку списало, смс прийшла, картку вже повернув, чути було як банкомат почав в середині шуршати касетами) банкомат зненацька перезавантажився і потім випав в осад у вигляді "тимчасово недоступний"? хто його знає, куди він подів ті вийняті з касет (якщо встиг) гроші, чи не видасть бува якому наступному клієнту, коли оживе? і якщо ситуація ще й ускладнюється тим, що адська машинка була іншого (ощад) банку?
Доброго дня. Зверніться на гарячу лінії чи в чат для фіксування звернення. Далі банки між собою будуть перевіряти інформацію. Зазвичай перевіряються залишки коштів у банкоматі, записи камер і т.п.
wild.tomcat написав:питання до представника - якщо банкомат не видав кошти, яка процедура повернення таких грошей? і як клієнт взагалі може щось довести, якщо в момент видачі (гроші з рахунку списало, смс прийшла, картку вже повернув, чути було як банкомат почав в середині шуршати касетами) банкомат зненацька перезавантажився і потім випав в осад у вигляді "тимчасово недоступний"? хто його знає, куди він подів ті вийняті з касет (якщо встиг) гроші, чи не видасть бува якому наступному клієнту, коли оживе? і якщо ситуація ще й ускладнюється тим, що адська машинка була іншого (ощад) банку?
Доброго дня. Зверніться на гарячу лінії чи в чат для фіксування звернення. Далі банки між собою будуть перевіряти інформацію. Зазвичай перевіряються залишки коштів у банкоматі, записи камер і т.п.
і яка імовірність шо в даному, моєму випадку мені повернуть мої гроші? і що банкомат їх не видав наступному клієнту, як приємний бонус? і скільки все це б мало тривати - як по регламенту, так і в реальності? і коли ця операція ("видачі") зявиться у виписці?
wild.tomcat написав:і яка імовірність шо в даному, моєму випадку мені повернуть мої гроші? і що банкомат їх не видав наступному клієнту, як приємний бонус? і скільки все це б мало тривати - як по регламенту, так і в реальності?
Контакт-Центр перевірить чи списана сума з рахунку. Якщо так, потрібно буде направити в наш банк письмове звернення з повним описанням ситуації (Як відправити письмовий запит в банк?). Термін розгляду до 45 днів.
wild.tomcat написав:і коли ця операція ("видачі") зявиться у виписці?
З рахунку сума буде списана після отримання запиту на списання від банку-власника банкомата. Якщо запит на списання не прийде, сума повернеться на рахунок.
wild.tomcat написав:і коли ця операція ("видачі") зявиться у виписці?
З рахунку сума буде списана після отримання запиту на списання від банку-власника банкомата. Якщо запит на списання не прийде, сума повернеться на рахунок.