Іпотеку СПЛАЧУЮТЬ ЗА ВАС орендарі, а Ви - кайфуєте!
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Не знаю, чи то вартує наступного року(бо цього року - ще не маю на перший внесок) пробувати брати доступну іпотеку на жінку. Бо, я ж то володію "понад 50м2 Але їй не дадуть, з її з/п 6Кгрн - хіба що будуть враховувати "сімейний дохід/бюджет", який складає 26Кгрн+ Але, якщо до наступного року, ціни ще зростуть на 20-30% - то я ще подумаю, чи пробувати брати іпотеку, чи ну її нах
Успіх написав:Не знаю, чи то вартує наступного року(бо цього року - ще не маю на перший внесок) пробувати брати доступну іпотеку на жінку. Бо, я ж то володію "понад 50м2 Але їй не дадуть, з її з/п 6Кгрн - хіба що будуть враховувати "сімейний дохід/бюджет", який складає 26Кгрн+ Але, якщо до наступного року, ціни ще зростуть на 20-30% - то я ще подумаю, чи пробувати брати іпотеку, чи ну її нах
Успіх написав:Не знаю, чи то вартує наступного року(бо цього року - ще не маю на перший внесок) пробувати брати доступну іпотеку на жінку. Бо, я ж то володію "понад 50м2 Але їй не дадуть, з її з/п 6Кгрн - хіба що будуть враховувати "сімейний дохід/бюджет", який складає 26Кгрн+ Але, якщо до наступного року, ціни ще зростуть на 20-30% - то я ще подумаю, чи пробувати брати іпотеку, чи ну її нах
А як Ви доведете шо маєте дохід 20000 грн?
Я - білий ФОП З податкової довідку про дохід "за пів року" можу і он-лайн замовити!
Успіх написав:З податкової довідку про дохід "за пів року" можу і он-лайн замовити!
І шо в тій довідці буде написано?
Що ФОП Бетоненко за останніх 6міс. показав свій дохід у розмірі 146тис.грн(наприклад) А ще + БЕЗДОГАННИЙ кредитний рейтинг(вчасно гасив всі кредитки і оплати частинами) - і вуаля, банк просто мліє і падає мені до ніг
Успіх написав:З податкової довідку про дохід "за пів року" можу і он-лайн замовити!
І шо в тій довідці буде написано?
Що ФОП Бетоненко за останніх 6міс. показав свій дохід у розмірі 146тис.грн(наприклад) А ще + БЕЗДОГАННИЙ кредитний рейтинг(вчасно гасив всі кредитки і оплати частинами) - і вуаля, банк просто мліє і падає мені до ніг
Faceless написав:Нормально, щоб отримати кредитку на 20 тисяч
Нє, нє Такі кредитки мені, чуть не кожен банк пропонує! А я їх м'яко посилаю)) тому що вже 4-5р., як мені приват і абанка, запропонували золоті картки(безкоштовні/без абонплати) з лімітом 100К! То, в приватні я собі сам знизив до 60К, а в абанці(там потім замінили мені золоту на зелену)був знизив, а коли робив ремонт - то підвищив собі на 100К, так як була потреба у кредитних. Навіть, коли минулоріч, багато знайомих казали, що їм порізали ліміти, то мені, ще жодного разу ніякий банк нічого не різав!!! Так що банки мене люблять!