Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Dimaa написав:Це в старій версії? Мене в стару версію не пускає, а в новій я не можу подивитись трансакції. Коли я натискаю на відповідну картку відкривається порожня сторінка. У розділі Історія лише трансакція поповнення (суму не відображає) і смс оповіщення((
В старій без проблем. В новій зараз якісь глюки. В мене по CBW показує, а по О.картці порожня сторінка теж.
Вже хотів на теплу лінію дзвонити але номер на карті каже "невірно набраний номер" 0800500535
В Мене назва картки трохи відрізняється - немає крапки
Допомогла гарячка - отже з номером все гаразд
На тій чудо-сторінці (вгорі) ще є ледь помітне посилання для переходу на сторінку з вводом ОТР - знайшов, коли набридло гратися з крапками. А взагалі, захист світового рівня
klug написав:На тій чудо-сторінці (вгорі) ще є ледь помітне посилання для переходу на сторінку з вводом ОТР - знайшов, коли набридло гратися з крапками. А взагалі, захист світового рівня
Не буду спорить, но по-моему пока квест со звонком и вводом O.CARD не пройдёшь - до окна 3д-сек не доберешься
klug написав:На тій чудо-сторінці (вгорі) ще є ледь помітне посилання для переходу на сторінку з вводом ОТР - знайшов, коли набридло гратися з крапками. А взагалі, захист світового рівня
Не буду спорить, но по-моему пока квест со звонком и вводом O.CARD не пройдёшь - до окна 3д-сек не доберешься
То що тепер завжди треба буде вводити це ім'я? (11 платежів - щоразу просило ім'я)