То Континент, ближче до Кульпи, а ті курятники за терміналами Нової пошти
|
|
![]() Нормальні люди на такі суми в Епіку так не купують о_О Берете чорну готівку , вибирете товар,або продавці виписують рахунки.Та їдете на відділ комплектації, там платите готівкою, за це надається знижка 10%, та накладні від ФОПа які показуєте на кассі.А фінмону , відповідно, показуєте середній палець правої руки ![]() Схемкою користувався декілька раз особисто, правда не на такі суми як планує пан Долярчик ![]() ![]() ОРЕНДОДАВЕЦЬ Глянув цей жк "sota duet" на початку Кульпарковської від забудовника "no name" по ціні 1000$ за метр на стадії "кінь не валявся" та запитав себе самого чи цікава то може бути інвестиція на майбутнє? Тут же відповідь отримав з глибини своєї підсвідомості - ЗВИЧАЙНО ЩО НІ!!! Так давайте ж проаналізуємо чому? Район той, так собі - на трояка з натяжкою (колишній так званий "робітничо-селянский"). Напроти приміський вокзал з доїзджаючими, зліва Левандівка з долярчиками, справа Привокзальна з відповідним контингентом. Навіть жодного
парку чи зеленої алеї окрім вбитого стадіону Сільмашу немає поруч, що б прогулятись біля будинку. Який адекватний айтішник захоче знімати квартиру в такій локації скажіть мені? А других порядних та грошовитих клієнтів у Львові майже немає і не буде найближчим часом. І ще не забувайте про сусідній завод Сільмаш з величезною територією, де в перспективі набудують тисячі і тисячі новеньких квартир під здачу, які прогнуть ціну у тому районі до рівня якогось там Сихова чи Левандівки. Це ще окрім тих, що побудовані чи добудовуються в трохи кращій локації далі по Кульпарківській. Я вже мовчу, що не відомо яка там буде реальна якість будинку, бо вже чудово нам усім відомо про брехливі рендери львівських забудовників, які хочуть продати гівно в гарній обгортці бізнескласу і англомовною назвою жк.
![]()
Коли робив свій ремонт 2р. тому, то в Епіку переший раз масштабно закупився на 48К(не хотів тоді перевищувати 50К, так як ніхто внятно тоді не міг пояснити про тодішній "ліміт у 50К", після якого можуть виникнути якісь проблеми з фінмоном/чи податковою) Так от, я тоді все купив через карточку і мав знижку щось 7%(точно вже не пам'ятаю) + використав двомісячне відтермінування оплати по картці. А другий раз брав вже на меншу суму(щось на 10К чи більше) то використав "оплату частинами". Так що далеко знижки не тікають, якщо оплачувати НЕ готівкою ![]() Та й не завжди є стільки готівки! Вона, як правило, завжди розкидана по нерозривних гривнедепо, або якщо є в долярчиках, то влітку курс не дуже для обміну на грн ![]() ![]() Re: Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!
Трускавецька то взагалі нова головна біль після Підголоска - там дурдом - починаючи з Пару Смарту та закінчуючи фамілією в другому кінці - по Континенту півтора роки цікався тому - 11000 було зараз по 20000 - за що - не знаю - вікно у вікно мурашник, Галжитлобуд - там взагалі 1500+ квартир + поле до кінгкросу, якщо взяти ще в бік - Компаньйон, Авалонівський Холідей та мару між ними + Фамілієвських будинок - не знаю як називається в тому ж похмурому коричневому стилі навпроти Континенту - то 5000+ квартир на маленьку Трускавецьку яка має один виїзд в на Кульпарківську один на Стрийську і одну школу на цілий мікрорайон. Але рахом з тим, як писав по Континенту - з 11000 до 20000, по галжитлобуду з 10500 (таку ціну від підрядників мені пропонував ріелтор) до 21000+ як зараз просять - за ЩО ?????????? Ось такий він ринок нерухомості Львова
![]() Мене Лев взагалі не цікавить - про 1500 я для розуміння росту ринку. По х'юге - цікавий проект - я такі люблю - не величкий, не мурашник, якийсь хоч стиль, але ... для мене Зелена і та сторона - край географії - до траси на кордон - через весь Львів, до Київської - так само, до Карпат так само. Я більше Стрийську люблю, на зеленій також цікавий є Вікінг, але я між ним та Сотою вибравсоту.
![]() Якщо такі об'єми краще пошукати на фірмах - з досвіду Епік далеко не самий дешевий - половину не габаритного і не важкого я з Порму притягнув - правда була акція з безкоштовною доставкою, частину з південного, частину з НЛ частину з Епіцентру - але якщо палить там брати - розбийте на декілька чеків щоб не було більше 50+ і не в один день - з 1000000000 транзакцій котрі йдуть в день Вас шукати точно не будуть
![]()
Тут тема в кредитці - є кешбек, є підльговий період, є розстрочка, є скидка по їх картці, я наприклад користувався карткою патріота там дуже часто 7% знижки + решта бонусів описаних вище - то ж грати собі мозок з лівими заходами на чорний нал за ради знижки в 1% як в результаті буде - це не має сенсу - тим більше кеш коштує гроші
![]() [/quote][/quote] Не бачи цього повідомлення ![]()
Зараз переглядають цей форум: Господар Вельзевула, Кочевник і 2 гостей
Модератори: Faceless, Ірина_, Модератор
|
|