Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
А продление действия карт для выплат (зарплатные, пенсионные, социальные карты) на 90 дней теперь на постоянной основе (как и сам карантин)? Смотрю, что карта со сроком годности 03/21 не пропала из П24.
ramzes4 Висіти картка то буде і далі після 90 днів, але ви нічого з нею не зможете зробити в п24 ні ще де інде. В моєї дружини закінчився термін валютної, то картка якби висить і на ній є кошти, але ні перевести їх ні щось інше ніяк. Те ж саме в сина.
Ой+ написав:ramzes4 Висіти картка то буде і далі після 90 днів, але ви нічого з нею не зможете зробити в п24 ні ще де інде. В моєї дружини закінчився термін валютної, то картка якби висить і на ній є кошти, але ні перевести їх ні щось інше ніяк. Те ж саме в сина.
Хм, странно. Универсалка со сроком годности 02/21 пропала чётко 01.03. В обоих случаях на счету, понятное дело, ноль
Ой+ написав:В моєї дружини закінчився термін валютної, то картка якби висить і на ній є кошти, але ні перевести їх ні щось інше ніяк.
Перевипустить її на digital-карту
Так і зробив, але те що висить на просроченій пластиковій не виводиться і не переводиться. В сина є дві КДВ, але з протермінованої також нічого не витягнеш.
Востаннє редагувалось Ой+ в Суб 03 кві, 2021 20:33, всього редагувалось 1 раз.