ПриватБанк (2010 - 2021)

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
  #<1 ... 88558856885788588859 ... 9038>
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 02:49

Re: Приватбанк

А давно приват срезал надбавку за продление депо и в гривне ? На сайте уже не видно упоминания про эту надбавку :|
Kalgan

Подякував: 47 раз.
Подякували: 128 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 11:08

Ferlakur написав:
  ПриватБанк написав:
  Ferlakur написав:А шо, по выходным нельзя интернет- или диджитал- картку оформить? Вчера и сегодня пишет — техническая ошибка, попробуйте позже

Перепрошуємо за можливі незручності. Ця опція була тимчасово недоступна через проведення регламентних робіт, що покликані модернізувати наші сервіси та зробити їх ще більш зручними.

В смислі була тимчасово? Воно і зараз не працює.

Добрий день!
Ми звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та розібратися в ситуації детальніше.
ПриватБанк
Представник банку

Заблокований
Подякував: 0 раз.
Подякували: 11 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 11:21

ПриватБанк написав:
Добрий день!
Ми звернулися до вас в приватні повідомлення, щоб уточнити інформацію та розібратися в ситуації детальніше.

Спасіба, сьогодні зранку вже працює.
Ferlakur

Подякував: 317 раз.
Подякували: 318 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 12:41

Актуалізація даних - Приватбанк террорізує дзвінками в неділ

Приватбанк тероризує дзвінками в неділю! Коли це припиниться! Я вже 2 рази зробив актуалізацію даних онлайн тиждень тому! Завантажив всі розвороти паспорта, всіх сторінок! Заповнив анкету, підписав онлайн! В онлайн-чаті не можуть допомогти! Кажуть адреса реєстрації не збігається з адресою проживання, але це маячня! Все збігається, див. скріншоти. Вже 2 рази зробив та поставив галочку! Вони брешуть, щоб я прийшов у відділення, тому що ці ідіоти не спроможні зробити онлайн ідентифікацію! Тобто я мушу все одно йти у відділення та ризикувати здоров'ям щоб пройти ідентифікацію! Тоді навіщо було робити онлайн ідентифікацію! У вас ідіоти працюють у відділі ідентифікації ???Зображення
stuermer01

Подякував: 94 раз.
Подякували: 17 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 14:15

stuermer01 написав:Приватбанк тероризує дзвінками в неділю! Коли це припиниться! Я вже 2 рази зробив актуалізацію даних онлайн тиждень тому! Завантажив всі розвороти паспорта, всіх сторінок! Заповнив анкету, підписав онлайн! В онлайн-чаті не можуть допомогти! Кажуть адреса реєстрації не збігається з адресою проживання, але це маячня! Все збігається, див. скріншоти. Вже 2 рази зробив та поставив галочку! Вони брешуть, щоб я прийшов у відділення, тому що ці ідіоти не спроможні зробити онлайн ідентифікацію! Тобто я мушу все одно йти у відділення та ризикувати здоров'ям щоб пройти ідентифікацію! Тоді навіщо було робити онлайн ідентифікацію! У вас ідіоти працюють у відділі ідентифікації ???Зображення

Добрий день!
Нам шкода, що після звернення в підтримку у вас залишився неприємний осад. Для успішного проходження ідентифікації, важливо надавати дані належної якості та в повному обсязі. Для вирішення питання, просимо вас надати документ зі сторінками, де вказана вірна адреса реєстрації. Якщо виникнуть труднощі чи додаткові запитання – ласкаво просимо в приватні повідомлення. Будемо раді підказати.
З повагою, ПриватБанк.
ПриватБанк
Представник банку

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 15:07

я є клієнтом приватбанку десь з 2008 року і ніколи не розумів претензій до привата бо у всіх інших банків були в рази гірше обслуговування і в рази менше можливостей.
пройшов час і картина змінилась. вирішив купити електросамокат в оплату частинами приватбанка. оформив замовлення і бачу повідомлення що у мене недостатній ліміт на оплату частинами. при цьому я багато раз користувався оплатою частинами і ніколи не було проблем. захожу в приват24 і бачу, що ліміт на оплату частинами 0, а раніше був 25тис. При цьому кредитний ліміт як і раніше 50тис. почав зясовувати в чому проблема, в чаті підтримки мені сказали що щоб користуватись оплатою частинами я повинен отримувати ЗП на карту, мати депозит і активно користуватись картою привата.
я став рідше користуватись картою привата бо в монобанку все зроблено зручніше і є кешбек. у мене зявилось бажання активніше користуватись приватом, але сам приват по суті послав мене сказавши, що ти спочатку переведи отримання ЗП на нашу карту, відкрий депозит, активно користуйся каоткою, а потім через місяць можливо тобі піднімуть ліміт по оплаті частинами, щоб ти міг користуватись всіма продуктами компанії, а якщо ні, то ти недоклієнт і не заслуговуєш того щоб користуватись всіма послугами банку.

у мене хороша кредитна історія і високий кредитний рейтинг, пару раз на місяць дзвонять з різних банків і пропонують оформити у них карту з великим кредитним лімітом, я постійно відмовлявся, а тепер думаю, що настав час шукати інший банк де я буду повноцінним клієнтом.
andyj_ua

Подякував: 2 раз.
Подякували: 8 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 16:02

andyj_ua написав:тепер думаю, що настав час шукати

Для начала - отыщите заглавные буквы )
mustbe

Подякував: 177 раз.
Подякували: 1566 раз.

Профіль

2
1
3
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 17:21

andyj_ua написав:я є клієнтом приватбанку десь з 2008 року і ніколи не розумів претензій до привата бо у всіх інших банків були в рази гірше обслуговування і в рази менше можливостей.
пройшов час і картина змінилась. вирішив купити електросамокат в оплату частинами приватбанка. оформив замовлення і бачу повідомлення що у мене недостатній ліміт на оплату частинами. при цьому я багато раз користувався оплатою частинами і ніколи не було проблем. захожу в приват24 і бачу, що ліміт на оплату частинами 0, а раніше був 25тис. При цьому кредитний ліміт як і раніше 50тис. почав зясовувати в чому проблема, в чаті підтримки мені сказали що щоб користуватись оплатою частинами я повинен отримувати ЗП на карту, мати депозит і активно користуватись картою привата.
я став рідше користуватись картою привата бо в монобанку все зроблено зручніше і є кешбек. у мене зявилось бажання активніше користуватись приватом, але сам приват по суті послав мене сказавши, що ти спочатку переведи отримання ЗП на нашу карту, відкрий депозит, активно користуйся каоткою, а потім через місяць можливо тобі піднімуть ліміт по оплаті частинами, щоб ти міг користуватись всіма продуктами компанії, а якщо ні, то ти недоклієнт і не заслуговуєш того щоб користуватись всіма послугами банку.

у мене хороша кредитна історія і високий кредитний рейтинг, пару раз на місяць дзвонять з різних банків і пропонують оформити у них карту з великим кредитним лімітом, я постійно відмовлявся, а тепер думаю, що настав час шукати інший банк де я буду повноцінним клієнтом.

Добрий день!
Розуміємо, що зміна ліміту за послугою «Оплата частинами» стала несподіванкою. Банк приймає рішення про розмір ліміту і про його надання на підставі математичної моделі, яка будується на сотнях і навіть тисячах показників.
В свою чергу, ми намагаємось йти на зустріч клієнтам коли бачимо, що клієнт бажає цього та зі своєї сторони робить відповідні кроки.
З повагою, ПриватБанк.
ПриватБанк
Представник банку

Заблокований

Профіль

Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 17:29

andyj_ua написав:і бачу, що ліміт на оплату частинами 0, а раніше був 25тис.
Мне раньше стабильно, время от времени, сыпались сообщения о том, что лимит на оплату частями повышен до 25000 гривен. Каждый раз повышен, и каждый раз до 25000. Видимо, когда-то происходит и обратный процесс, но, поскольку банку на клиентов плевать, он не считает нужным их предупреждать о такой мелочи. В этом же нет пиара, зачем же банку негатив? А то, что клиент, может быть, рассчитывает на такую возможность, так это ничего.
M-Audio

Подякував: 630 раз.
Подякували: 501 раз.

Профіль

1
2
Повідомлення Додано: Пон 12 кві, 2021 18:28

Kalgan написав:А давно приват срезал надбавку за продление депо и в гривне ? На сайте уже не видно упоминания про эту надбавку :|

Давно.
В березні відкрив безподатковий на рік під 7,25% чистими.
Це біля 9 грязними.
Квесторе_поверніться

Подякував: 2 раз.
Подякували: 1918 раз.

Профіль

#<1 ... 88558856885788588859 ... 9038>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей