|
|
![]() On board the aging presidential chopper, which retains a degree of well-worn comfort, Zelensky shouts above the engine noise of how the US is a "good friend" of Ukraine, but that President Biden "must do more," to deter Russia and help bring this conflict to an end.
More weapons, more money to fight, and, crucially, more support to join NATO, the Western military alliance where an attack on one member commits all to respond, he explained. "If they [the US] see Ukraine in NATO, they have to say it directly, and do it. Not words," Zelensky told CNN. Вірно говорить But the chances of that are slim, amid concerns that moving Ukraine closer to NATO membership would provoke Moscow, possibly fueling a broader conflict. "Maybe you are right," Zelensky responds. "But what now is going on? What we do here? What do our people do here? They fight." At the front line, Zelensky led a minute of silence for the fallen. With or without NATO, this is his country's reality. Ukraine is at war. З НАТО чи без НАТО Україна має війну. ![]()
Яке ж ти дурне Який копняк елітам ? Коломойский себя чувствует прекрасно Олигархи удваивают свои состояния. Жду, когда Зеленский сделает копняк Коломойскому А до этого момента - завали своё хлебало ![]() ![]()
Дурний - це ти. Бо рефлексуєш, коли тобі я порадив навчитися читати. По буквах -- " коняка традиційним елітам ПОЛІТИКІВ". Тобто замість чергового традиційного політика -- артист, не політик от слова зовсім. Констатую факт- ти вчетверте відмовчався, злився на відповісти за свою власну брехню-наклеп (про агента, учьотки). Брехунець... До речі, ота тітка збрехала про розп'ятого хлопчика і відповідає зараз, жаліє. Ти точно также дибільно нагло тупо збрехав про росагента, учьотки. Але не жалієш тільки тому, що не відповідаєш за цю свою брехню. Відповів би 2 куе., то теж жалів би. Але головне -- навчився (як та тітка тепер) не брехати. Поки ж, що кисильови, що ти спокійнісінько брешуть собі. Бо відповідальності за свої брехливі слова нуль. Які проблеми? Я спокійно "заткнуся", коли ти хероїчно зважися відповісти 2 куе. за свої ж слова-брехню на мою адресу. Перевірка в СБУ і все. От тоді давай свої поради про заткнутися. А поки ти оцими тупими викидами зливаєшся зі свого очкування та змоги відповісти грошима. Мені побоку твої хероїчні поради.
![]() По- перше ми таки дочекались зради. Вагнерівнці. А по-друге ніхто ніякої знади від нього не чекав. Навіть я за нього не голосував але ніякої зради не чекав. Типова маніпуляція. Всі папередники погані. Якщо у вас всі папередники одинакові - розмова на цьому закінчена. Востаннє редагувалось andrijk777 в Пон 12 кві, 2021 21:11, всього редагувалось 1 раз.
![]() Дійсно - яка може бути розмова, коли треба доводити, що опоненти ЗЕ клеймили його прорашенським?! Дійсно - маніпуляція. При чому тут "пагані"???? Коли я порівняв їх конкретно за ОДНИМ критерієм -- обіцяти й не виконувати обіцянки. Ось за цим критерієм -- однакові. Ви ж з якогось дива взяли величезне узагальнення -- пагані. До речі, може (підкреслю - може. Бо це окреме питання. Ще й за такою невизначеною ознакою -- гарні, пагані) й пагані всі. Що не відміняє розглядання в площині -- хто більш паганий, хто менш. Тобто не однакові, як Ви визначили в мене. Уж вибачайте, до меркелів і тещо (які однозначно гарні) всіх наших ну уж ніяк я віднести не можу.
![]() Щоб не голословити, цитати (таких багато):
" Читайте американских военных экспертов, зарубежных политологов (если не верите патриотично настроенным нашим). Донбасс будет тлеть ровно столько, сколько туда будет подбрасывать дрова Путин, а он может делать это еще долгие и долгие годы. И единственная возможность остановить войну не военным путем - это принять все условия Путина - капитулировать. И это то, что сделают Тимошенко или Зеленский. И чего не допустит Порох." Пт 22 фев, 2019 18:07 Політичні дискусіїЗеленский+сдаст&sid=6e3498bedb347a7e27b9f063d1b13f25#p4590305 "И я уверен,что и Зелень,и баба Юля популисты по принуждению от Коломойского и других олигархов,которые зговорились,чтобы во что бы то не стало скинуть антироссийского Пороха и сдать Украину Путину в таёжный союз.."
![]() Re: Політичні дискусіїЧи була можливість в американців та англійців зупинити Сталіна/Гітлера? З пуйлом аналогічно, поки йому роги не обломають він не заспокоїться Те що Зеленский просить більше допомоги він США та конкретні діі а не слова по членству в НАТО не схоже на капітуляцію А на питання кореспондента CNN що членство України в НАТО може мати наслідки війни, він відповідає а що зараз не війна. Единий спосіб закінчити війну це членство України в НАТО , інших немає
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор |
|