Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Big mortgage lenders including Lloyds, NatWest, Santander, Barclays and HSBC prepare to launch wave of ultra-low 5% deposit deals for homes up to £600,000 in bid to kick-start the property market
Для того щоб підтримати ринок нерухомості в ЮК, великі баник запускають іпотеку з офігенськими умовами - перший внесок 5%...
От чесно, навіть не знаю, що сказати... Ну, крім того, якшо ти наразі в кеші, ти лох...
change_pm написав:100500%, ти бачив обличчя Жекі Пауєла, баби Йелен, Пелосі і Байдена? Де там розум?
Там, виділене і жадібність - друкування бабла, і вони і їх спонсори на папері стають багатше...
Але проблема в тому, що вже не 2009-17 роки, Китай виріс, бакса треба менше, ціни на комоди в космосі = інфлец буде під 10% в баксі.
Я тому і пишу постійно, що хочу побачити, як Омерига обіс...ся, бо вони на це заслуговують...
Обісцикатися вони будуть потрішки, та і то в памперси, так щоб не видко було. Ти навіть не здогадаєшся. І в один день "закат Омериги" чи "крах долара" ти не зобачиш, і не відомо чи доживуть твої онуки до цієї події вселеньського масштабу.
Невідомо чи ми довго проживемо...?! )))
Я так бачу, ти не помітив, як пришвидшились події і час? Всього за рік на амерфонді пройшло з часу одного з найбльших падінь, а вже все пучком.
Раніш на досягнення такого результату пішло б 2-3-4 років, то якщо наразі такий швидкій ріст, то чому ми не можемо пришвидшено прийти в стагфляцію?
За інфляцією прийде підняття ставки, і багато-багато банкрутств фірм-зомбі і держав-зомбі = повноцінний економічний кризис, тільки друкувати більше так не вийде, бо друк бабла вже не допомагає...
зі. Мені взагалі пофіг, як і шо буде, айм вел діверсіфайд )))
mi2 крім цього, в мене непереборна відчуття, що відбувавя фазовий перехід на вищу орбіту, тре лише додати зусиль щоб закріпитися (тіпа як плацдарм-цоколь на оКРЖН із подальшим оточенням сам знаєш чого) і готуватися до (наступної кризи) нового фазового переходу
Big mortgage lenders including Lloyds, NatWest, Santander, Barclays and HSBC prepare to launch wave of ultra-low 5% deposit deals for homes up to £600,000 in bid to kick-start the property market
Для того щоб підтримати ринок нерухомості в ЮК, великі баник запускають іпотеку з офігенськими умовами - перший внесок 5%...
От чесно, навіть не знаю, що сказати... Ну, крім того, якшо ти наразі в кеші, ти лох...
А от які наслідки всьго цього будуть?!
підкладають грунт під 2008 дежаву ... але це вже років так за 5..8 після того, як розгребуть наслідки ковідла
А от які наслідки всьго цього будуть?!
підкладають грунт під 2008 дежаву ... але це вже років так за 5..8 після того, як розгребуть наслідки ковідла
Я ж не проста так запитав, чи немає у нас відчуття, що рух подій пришвидшився?
Якщо ріалі так, то в нас навряд чи є 5-8 років... Все буде набагато швидше...
зі. Прикольно дивитись на потуги Китаю зі строком годністі грошей, але в той же час ніфіга не прикольно, якщо це твоя потом і кров"ю зароблена "капуста"...
Я на 100% певен, що експеримент з цифровою з терміном валідності валютою, дуже сподобається Центрабанкам..
І на 100500% певен, шо нам цей експерімент не сподобається, якщо ти займаєш активну життеву позицію і вкалуєш...
flyman написав:крім цього, в мене непереборна відчуття, що відбувавя фазовий перехід на вищу орбіту, тре лише додати зусиль щоб закріпитися (тіпа як плацдарм-цоколь на оКРЖН із подальшим оточенням сам знаєш чого) і готуватися до (наступної кризи) нового фазового переходу
Саме про це нам Пауел і говорить постійно, і не тільки він.
Вони хотять інфляцію, але реально буде неприємно, коли інфлец буде за 3-5% в рік по баксу з депозитами під 1% по ньому ж...
Навіть і не знаю, може придивитись ще до однієї квартири в розстрочку на Альбіоні?!...
change_pm написав:Я ж не проста так запитав, чи немає у нас відчуття, що рух подій пришвидшився?
зі. Прикольно дивитись на потуги Китаю зі строком годністі грошей, але в той же час ніфіга не прикольно, якщо це твоя потом і кров"ю зароблена "капуста"...
Я на 100% певен, що експеримент з цифровою з терміном валідності валютою, дуже сподобається Центрабанкам..
І на 100500% певен, шо нам цей експерімент не сподобається, якщо ти займаєш активну життеву позицію і вкалуєш...
рух пришвидшується там де є рух, а там де дідівські технології, то там гальмується. Це ти можеш бачити по впливу локдаунів на різні галузі і держави.
Китай не приклад, так як там авторитарна система, і рано чи пізно авторитет буде трохи не такий як тре. Так що система не надійна в довгостроці аж ніяк. Хоча СРСР протягнув майже 75 років.
flyman написав:крім цього, в мене непереборна відчуття, що відбувавя фазовий перехід на вищу орбіту, тре лише додати зусиль щоб закріпитися (тіпа як плацдарм-цоколь на оКРЖН із подальшим оточенням сам знаєш чого) і готуватися до (наступної кризи) нового фазового переходу
Вони хотять інфляцію, але реально буде неприємно, коли інфлец буде за 3-5% в рік по баксу з депозитами під 1% по ньому ж...
Навіть і не знаю, може придивитись ще до однієї квартири в розстрочку на Альбіоні?!...
Дуже не хочеться, щоб бабки інфлец зіжрав....
Навіть не знаю, нах тобі альбіон. Бери динамічні економіки. Та ж Польща, чим не тигр? Або В"єтнам, Малайзія. Навіть Філіпіни даватимуть більше 1% росту ВВП, на відміну від старої Європи. Ба навіть Україна взуватиме по темпам росту економіки альбіон.
Востаннє редагувалось flyman в П'ят 16 кві, 2021 12:27, всього редагувалось 1 раз.
change_pm написав:Я ж не проста так запитав, чи немає у нас відчуття, що рух подій пришвидшився?
рух пришвидшується там де є рух, а там де дідівські технології, то там гальмується. Це ти можеш бачити по впливу локдаунів на різні галузі і держави.
Китай не приклад, так як там авторитарна система, і рано чи пізно авторитет буде трохи не такий як тре. Так що система не надійна в довгостроці аж ніяк. Хоча СРСР протягнув майже 75 років.
Базове протиріччя у тебе )))) Китай в такому стані з років 50х здається, і тільки розвивається, вже практично строк життя СРСР пройшов і ніяких проблем.
зі. Довгострок, якщо брати 75 років, то мене вже скоріш за все і не буде на світі ))) то мені глибоко пофіг ))))
Дуже не хочеться, щоб бабки інфлец зіжрав....
Навіть не знаю, нах тобі альбіон. Бери динамічні економіки. Та ж Польща, чим не тигр? Або В"єтнам, Малайзія. Навіть Філіпіни даватимуть більше 1% росту ВВП, на відміну від старої Європи. Ба навіть Україна взуватиме по темпам росту економіки альбіон.
Тут тобі складно щось відповісти... але спробую...
Подивись на ціновий графік нерухомості вищеназваних країн з 2008 року в доларі, отримаєш відповідь - це раз.
Два - це законодавство по захисту власності.
Три - це історія країн і як там було з власностю.
Чотири - ефект масштата: - маєш 2-3 квартири, які обслуговуються однією осблуговуючою компанією, маєш менші витрати. - заповнюєш одну податкову декларацію, а не вишукуєш, які ж там зміни в законодавстві трапились. - не мудохаєшся з різними мовами. - користуєшся привабливим податковим законодавством і так далі.