Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
akurt написав:Коли сидиш у розбитого корита, та ще й ніколи не був у Туреччині, і вже ніколи не будеш - то єдине, що залишається: шукати ворогів та писати, писати і писати на цій гілці... Єлина втіха у житті - отримати "+" від такого самого... C'est La Vie...
Акурт, потратить свои деньги дело не хитрое и особого ума не нужно. Гораздо труднее сделать так, что бы потом об этом не жалеть... А жалеющих о своих турецких "инвестициях" с каждым днём все больше и больше. Кто не верит, тем всемирная паутина в помощь....
akurt написав:P.S. Блін, дорослі мужики, і такі... такі... такі... слова не підберу... ну як діти, тілько значно гірше...
Акурт, не думай что ты уже схватил Бога за бороду, и кроме тебя никто ничего не знает и не понимает... По поводу Турции, то несмотря на то что интернет просто кишит турецкими риелторами, таких спектаклей там становится всё больше и больше: https://www.youtube.com/watch?v=D79Q8DKnGhg https://www.youtube.com/watch?v=V6YzleK3fUA Народ начал прозревать куда он влез и что его ждёт дальше. А дальше начнется разводилово любителей турецкой недвиги через цены на коммуналку, на продукты, на услуги.... Всё. Дешевая Турция закончилась. НАВСЕГДА.... И никуда не денетесь. Будете платить столько, сколько вам турки скажут...
ага, там у відео "дешёвые только фрукты и овощи" - укроп і петрушка нашару.
А мені подобаються дописи пана Флаймана: мріяти - то прекрасно! То так душу гріє, що тебе на іншому боці Земної кулі чекають, обнімають, нададуть житло... А ще як і роботу - то мряв не даремно!
Востаннє редагувалось akurt в Суб 24 кві, 2021 19:49, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:Тому думаю, а чи не прикупити щось собі на ПСА, так щоб можна було "закріпити плацдарм".
Куала-Лумпур, пишуть, має добрий аеропорт-хаб, заодно, в Майлазії найнижчий рівень злочинності і там розвинута добре медицина.
От на Філіпінах достатньо англійської, в Малазії теж її може бути достатньо, так як її вчать зі школи.
Ой, думкую і гадаю ))))
Я колись в КЛ дивився на хатку, те що мені до вподоби* = 200-250+ куе ))
* високий поверх, гарний вид з вікна, модний МОП ))), інфраструктура (басейн, спортзал і т.д.)
Короче проста подивився )))) вирішив, що з 250 куе мені скрізь будуть раді...
В КЛ мені не сподобався клімат - було волого і жарко, криси скрізь і паразити в іжі, звичних продуктів немає...
Море х.з. де, і не прям супер-пупер. А те, яке супер, треба летіти на нього.
Логістика КЛ мабудь найкраща по ціні / часу добирання, але то було колись... як буде далі х.з...
зі. Флай, згадай прогнози лідерів авіації = відновлення пасажиропотоку до рівня 19 року не раніше 24-25 років і мрії собі далі...
Мені не доспіху, ще можу передумати кілька разів і вибрати Португалію або Албанію, якщо дуже хотітиму моря. А може таки ПСА взагалі, і зокрема Філіпіни.
akurt написав:P.S. Блін, дорослі мужики, і такі... такі... такі... слова не підберу... ну як діти, тілько значно гірше...
Акурт, не думай что ты уже схватил Бога за бороду, и кроме тебя никто ничего не знает и не понимает... По поводу Турции, то несмотря на то что интернет просто кишит турецкими риелторами, таких спектаклей там становится всё больше и больше: https://www.youtube.com/watch?v=D79Q8DKnGhg https://www.youtube.com/watch?v=V6YzleK3fUA Народ начал прозревать куда он влез и что его ждёт дальше. А дальше начнется разводилово любителей турецкой недвиги через цены на коммуналку, на продукты, на услуги.... Всё. Дешевая Турция закончилась. НАВСЕГДА.... И никуда не денетесь. Будете платить столько, сколько вам турки скажут...
ага, там у відео "дешёвые только фрукты и овощи" - укроп і петрушка нашару.
Акурт ніколи нікому не рекомендував купляти вторинку, і давав інфу тільки по найдіним забудовникам!
flyman написав:Мені не доспіху, ще можу передумати кілька разів і вибрати Португалію або Албанію, якщо дуже хотітиму моря. А може таки ПСА взагалі, і зокрема Філіпіни.
Правильно! Спочатку треба подоїти кеш-флов зі кавулірок, а потім вже по одежі протянути ножі* )))
Тобто назбирати на квиток, поставити вакцинку, здати ПЦРчик і вуаля...
RTC12 - самий цікавий персонаж на гілці: зроду не був у Туреччині, але пише та пише, та пише, і пише... і все - про Туреччину... Це все одно, що я би писав про Ісландію або про Монголію: теж ніколи не був...
Востаннє редагувалось akurt в Суб 24 кві, 2021 19:43, всього редагувалось 2 разів.
flyman написав:Мені не доспіху, ще можу передумати кілька разів і вибрати Португалію або Албанію, якщо дуже хотітиму моря. А може таки ПСА взагалі, і зокрема Філіпіни.
Правильно! Спочатку треба подоїти кеш-флов зі кавулірок, а потім вже по одежі протянути ножі* )))
Привіт, маря!!! )))
Та жартую. Ясний перець, що вивчу турецьку, поселюся в Анталії, заведу ютуб канал про йогурти з стоячою ложкою і дорадо\сібас та бочку з гарячою водою на даху. Приїзжатиму зимою, коли в в морі +20 і можна спати з відкритим балконом, а як тільки цельсіус перевалить за +25 буду прохолоджуватися на дачі за 100 км від Києва. І турецький паспорт за інвестиції, без нього ніяк. Все життя мріяв.
Привіт, маря!!! )))
Та жартую. Ясний перець, що вивчу турецьку, поселюся в Анталії, заведу ютуб канал про йогурти з стоячою ложкою і дорадо\сібас та бочку з гарячою водою на даху.
Погодься, що якщо ти хочеш легально і незадорого пожити біля моря, мати можливість пару раз на день злітати в неньку по справах, працювати віддалено, то насправді, варіант тільки ОДИН