Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 71987199720072017202 ... 7544>
Повідомлення Додано: Пон 26 кві, 2021 22:21

Schmit написав:

Імхо.
Пан Безсмертний трошки не домовлює.
Протиріччя інтересів існує між США та Європою. В площині тиску на агресора. Це першооснова.

І ніякими словами, дипломатією Україна зцементувати це не зможе.

Ну а те, що будь-що влада оголошує успіхом -- так це традиція))
Для внутрішнього використання.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 20:09

Востаннє редагувалось Schmit в Вів 27 кві, 2021 20:19, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 20:18

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Надасть обгрунтування. Погоджусь.
Дивний ви якийсь...
Якщо я приведу ссилку де погано говорять про Зеленського - ви це сприйметебо я обгрунтував
Якщо ж я приведу свою думку - ви це не спиймете бо це моя думка..

Так ви тут для чого ?
Шукаєте авторські думки?
Чи шукаєте ссилки на чиїсь ,тут не представлених авторів, думки
Якщо друге - то вам в бібліотеку.Там думки поважних авторів виставлені в оригіналі...Навіщо вам слухати як вантажник Вася - мелодії Карузо наспівує?
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 21:02

budivelnik написав:
  detroytred написав:Надасть обгрунтування. Погоджусь.
Дивний ви якийсь...
Якщо я приведу ссилку де погано говорять про Зеленського - ви це сприйметебо я обгрунтував
Якщо ж я приведу свою думку - ви це не спиймете бо це моя думка..

Так ви тут для чого ?
Шукаєте авторські думки?
Чи шукаєте ссилки на чиїсь ,тут не представлених авторів, думки
Якщо друге - то вам в бібліотеку.Там думки поважних авторів виставлені в оригіналі...Навіщо вам слухати як вантажник Вася - мелодії Карузо наспівує?

Дивно Ви зрозуміли.
Як завжди, неправильно негативно.

Малось на увазі обгрунтування озвученої думки (*Зеленский, как артист, вышел, оттарабанил текст, забыл сказанное. Это характерно для всех его речей, в качестве президента
Хорошее качество для артиста и абсолютно хреновое для президента") , а також інших тверджень.
Ви ж чомусь)))))))) звели до ссилки з такою ж думкою.
А мова про обгрунтування озвученої дописувачем думки, тверджень.

Розжую: пише, що йому-нам "лили в уши" -- так надай факти саме цього лиття у вуха. Щоб можна було побачити, що саме "лили в уши".
Пише, що президент "Зеленский анонсировал возобновление того, что и так имело место быть, ну по их словам" (режиму тишины), а
в посиланні, яке сам! надає! - говориться про "Мы очень хотим, чтобы на Пасху не было выстрелов, не было смертей."

Тобто є порушення! режиму припинення вогню (але сам режим в цілому діє), президент призиває до усунення порушень режиму.
До посилення режиму припинення вогню. До припинення порушень режиму.
При цьому я надав посилання, де сам президент визнає й визнавав наявність порушень, ще й поясняв, що таке режим припинення вогню для таких, як песикот.

А в песикота лише думки... без обгрунтувань, фактажу.
На це й звернув увагу.

Що треба не зі стелі (що щось лили в вуха; восстановление режима тишины), а факти -- що саме лили; що саме сказав президент.
Де виявилося це саме забуття сказаного.
Я спеціально навів цитати-факти, які демонструють зворотнє.
Тобто послідовність і логічність висловлюваннь ЗЕ по цьому питанню.

З.и. тобто я буду більше дивитись на обгрунтування, на яких побудовано пагане про Зеленського, а не стільки на саме це пагане.

Про які авторські думки Ви говорите...
Дивний Ви якісь-то.

Ззи.
Песикота, як і дехто, накидав 1,2... і зробив висновок зі стелі.
Тому що 1, 2 не є підставою для наголошеного висновку.
Йому головне висновок. Негативний.
Звісно я звернув увагу на необхідність дійсних обгрунтувань, а не аби яких.

Бо мої посилання цитати з висловлюваннями президента і Ко заперечують.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 22:18

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Розжую: пише, що йому-нам "лили в уши" -- так надай факти саме цього лиття у вуха. Щоб можна було побачити, що саме "лили в уши".
Це треш.....
1 Якби судова система була побудована по вашому принципу - то жодний злочин,скоєння якого прямо не бачили(або не змогли довести що були безпосередніми спостерігачами злочину) - засудити б не вийшло.
2 Людина(песіккот) повністю обгрунтувала свою думку фразою
Зеленский, как артист, вышел, оттарабанил текст, забыл сказанное. Это характерно для всех его речей, в качестве президента
Хорошее качество для артиста и абсолютно хреновое для президента

а - дала порівнялну характеристику поведінки
б - дала привязку до професійної поведінки тих ,хто в своїй риториці нагадує поведінку Президента
3 З підпунктів а і б - вивела свою думку
Так як артисти як правило використовують написаний для них текст-то й Президент веде себе так само...
І якщо для артиста це нормально-то для Президента-ні.
Бо текст Президенту повинні писати інші люди...але саму суть до цих людей(писарів) повинен донести Президент...

Отже підсумовуємо
Різниця між Президентом і Артистом в тому , що Президент озвучує написаний кимось текст..але цей хтось писав текст виключно по вказівкам Президента
Артист же виголошує написаний йому текст не залежно від того погоджується він з суттю тексту чи ні.
budivelnik

Подякував: 292 раз.
Подякували: 2989 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 23:18

В Гданське майора 101-й бригады боевой авиации США накачали наркотиками, покусали, и избили стриптизёрши.

Скандал пришлось комментировать спикеру Пентагона Кирби!

Ссылку не даю, т.к. я увидел это на "вражеском ресурсе", а "идеологически верный" источник - лень гуглить. Видео настоящее, кто хочет - может найти :)
Вкладчик1234
Форумчанин року

Заблокований
Подякував: 9350 раз.
Подякували: 4482 раз.

Профіль

3
2
3
Повідомлення Додано: Вів 27 кві, 2021 23:29

budivelnik написав:
  detroytred написав:Розжую: пише, що йому-нам "лили в уши" -- так надай факти саме цього лиття у вуха. Щоб можна було побачити, що саме "лили в уши".
Це треш.....
1 Якби судова система була побудована по вашому принципу - то жодний злочин,скоєння якого прямо не бачили(або не змогли довести що були безпосередніми спостерігачами злочину) - засудити б не вийшло.
2 Людина(песіккот) повністю обгрунтувала свою думку фразою
Зеленский, как артист, вышел, оттарабанил текст, забыл сказанное. Это характерно для всех его речей, в качестве президента
Хорошее качество для артиста и абсолютно хреновое для президента

а - дала порівнялну характеристику поведінки
б - дала привязку до професійної поведінки тих ,хто в своїй риториці нагадує поведінку Президента
3 З підпунктів а і б - вивела свою думку
Так як артисти як правило використовують написаний для них текст-то й Президент веде себе так само...
І якщо для артиста це нормально-то для Президента-ні.
Бо текст Президенту повинні писати інші люди...але саму суть до цих людей(писарів) повинен донести Президент...

Отже підсумовуємо
Різниця між Президентом і Артистом в тому , що Президент озвучує написаний кимось текст..але цей хтось писав текст виключно по вказівкам Президента
Артист же виголошує написаний йому текст не залежно від того погоджується він з суттю тексту чи ні.

Да. Це треш.

Коли є проблема надати висловлювання президента.
Ще більший треш - це урівняти безпосереднє бачення (злочину) з безпосереднім)) баченням-наданням цитат-висловлюваннь президента держави.

Ще більший треш - це перенести узагальнення про артистів до конкретного випадку на конкретно ЗЕ. Ще й на конкретний момент, який обговорююється - про режим перемир'я і бажання ЗЕ на Пасху.

За таким принципом прокурор легко може висувати звинувачення по конкретним випадкам на основі ... узагальнень.
Да. Це повний треш.

Класика -- вигадати (зі стелі, без будь-яких фактів, тобто збрехати), що ЗЕ "забыл сказанное" і на цій вигадці побудувати висновки.
По буквах -- обгрунтування, факти цього забуття ЗЕ надати треба.
А не узагальнення про артистів або статтю з УНІАН, в якій цього нема.

Тобто:
ось ЗЕ каже одне, а ось потім інше, бо забув, що казав раніше.
І то! Навіть при цьому причина може бути не в забутті.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 04:12

Поблизу Криму одночасно працюють Bayraktar TB2, два Global Hawk та один RC-135W Rivet Joint

Цікаво, що Global Hawk чергують над Чорним морем на постійній основі та майже кожного дня.

пара американських Global Hawk здійснила обліт півострова з північної сторони та розділилась.

Один здійснив традиційний обліт лінії розмежування на Донбасі, а інший доволі несподівано маневрував на схід від Харкова. Судячи з усього це дозволило йому оглянути позиції 20-ої загальновійськової армії РФ

https://defence-ua.com/army_and_war/bay ... -3514.html
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 04:16

Російська ППО остаточно програла: Baykar показала нові можливості безпілотника Akinci
Дальність застосування MAM-T перевищує 30 кілометрів, і це робить безсилими проти Akinci всі російські системи ППО малої та середньої дальності включно із тим же комплексом "Панцирь-С". І також - "дрон-камікадзе" "Ланцет", за допомогою яких РФ збирається боротись із комплексами Bayraktar TB2.
Друга особливість: цей безпілотник Akinci був оснащений турбогвинтовими двигунами АІ-450Т розробки українського ДП "Івченко-Прогрес".

Ця обставина вказує на те, що Baykar і для серійного виробництва Akinci використовуватиме силові установки українського виробництва.
https://defence-ua.com/weapon_and_tech/ ... -3492.html
Ukrainian

Подякував: 59 раз.
Подякували: 782 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 28 кві, 2021 04:24

Аналитики предрекли обвал нефти до $10 за баррель
Такое произойдет после перехода к «зеленой энергетике»
https://ua24ua.net/analitiki-predrekli- ... za-barrel/
Аналитики консалтинговой компании Wood Mackenzie прогнозируют обвал нефти Brent до $10 за баррель.

Такое произойдет после перехода к «зеленой энергетике».

Как отмечают эксперты, если ведущие мировые экономики перейдут на «зеленые» энергоносители в стремлении достигнуть цели Парижского соглашения по климату, рынок нефти понесет значительные потери.

По мнению Wood Mackenzie, снижение спроса на нефть начнется с 2023 года, а к середине текущего века он упадет на 70%. Это приведет к снижению цены на нефть Brent до $37 – $42 за баррель к 2030 году, и до $10 за баррель – к 2050 году.

Особенную опасность представляет возможная электрификация транспорта и промышленности, способная вытеснить нефть из энергобаланса и практически уничтожить рынок, предупреждают аналитики.

Какая глупость, ведь у нас всё наоборот.
По моему, как раз в Украине сокращается электротранспорт.
Отменяются электрички.
Закрываются маршруты Троллейбусов, трамваев, не строится метро, разбирают рельсовый путь...
- Общественный Электротранспорт объявлен пережитком прошлого - совка.
В Куритиба вытерли скупую слезу.
Таких Гениев мир ещё не знавал. Для них это не цирк. Принудительное сокращение населения с целью вывода капитала и обналичивания ОТ.
Востаннє редагувалось Kudrjavuy в Сер 28 кві, 2021 04:32, всього редагувалось 2 разів.
Kudrjavuy

Подякував: 746 раз.
Подякували: 887 раз.

Профіль

#<1 ... 71987199720072017202 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор