budivelnik написав:
detroytred написав:Надасть обгрунтування. Погоджусь.
Дивний ви якийсь...
Якщо я приведу ссилку де погано говорять про Зеленського - ви це сприйметебо я обгрунтував
Якщо ж я приведу свою думку - ви це не спиймете бо це моя думка..
Так ви тут для чого ?
Шукаєте авторські думки?
Чи шукаєте ссилки на чиїсь ,тут не представлених авторів, думки
Якщо друге - то вам в бібліотеку.Там думки поважних авторів виставлені в оригіналі...Навіщо вам слухати як вантажник Вася - мелодії Карузо наспівує?
Дивно Ви зрозуміли.
Як завжди, неправильно негативно.
Малось на увазі обгрунтування озвученої думки (*Зеленский, как артист, вышел, оттарабанил текст, забыл сказанное. Это характерно для всех его речей, в качестве президента
Хорошее качество для артиста и абсолютно хреновое для президента") , а також інших тверджень.
Ви ж чомусь)))))))) звели до ссилки з такою ж думкою.
А мова про обгрунтування озвученої дописувачем думки, тверджень.
Розжую: пише, що йому-нам "лили в уши" -- так надай факти саме цього лиття у вуха. Щоб можна було побачити, що саме "лили в уши".
Пише, що президент "Зеленский анонсировал возобновление того, что и так имело место быть, ну по их словам" (режиму тишины), а
в посиланні, яке сам! надає! - говориться про "Мы очень хотим, чтобы на Пасху не было выстрелов, не было смертей."
Тобто є порушення! режиму припинення вогню (але сам режим в цілому діє), президент призиває до усунення порушень режиму.
До посилення режиму припинення вогню. До припинення порушень режиму.
При цьому я надав посилання, де сам президент визнає й визнавав наявність порушень, ще й поясняв, що таке режим припинення вогню для таких, як песикот.
А в песикота лише думки... без обгрунтувань, фактажу.
На це й звернув увагу.
Що треба не зі стелі (що щось лили в вуха; восстановление режима тишины), а факти -- що саме лили; що саме сказав президент.
Де виявилося це саме забуття сказаного.
Я спеціально навів цитати-факти, які демонструють зворотнє.
Тобто послідовність і логічність висловлюваннь ЗЕ по цьому питанню.
З.и. тобто я буду більше дивитись на обгрунтування, на яких побудовано пагане про Зеленського, а не стільки на саме це пагане.
Про які авторські думки Ви говорите...
Дивний Ви якісь-то.
Ззи.
Песикота, як і дехто, накидав 1,2... і зробив висновок зі стелі.
Тому що 1, 2 не є підставою для наголошеного висновку.
Йому головне висновок. Негативний.
Звісно я звернув увагу на необхідність дійсних обгрунтувань, а не аби яких.
Бо мої посилання цитати з висловлюваннями президента і Ко заперечують.