Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Присылают из отделения Харьков ул.Сумская,39 рассылку о предложением Карты для расчетов по коммунальным платежам. При обращении в отделение программа не работает . Обещают перезвонить когда заработает программа / уже второй день/ . Такое впечатление что банк борется на за клиентов а с клиентами
klug написав:У відділенні часом пропонують наперед написати заяву на розірвання депо, яку вони потім обробляють "руками".
З моменту оформлення платіжної картки для виплати % я підписав заяву, щоб по закінченні депозиту його тіло перерахували на картку (так вони називають скасування автопролонгації).
klug написав:Але перед датою розірвання необхідно телефонувати до відділення і нагадувати, бо з часом заяви "губляться" особливо, якщо депо відкрито на тривалий строк.
Телефонував у цьому місяці в контакт-центр, там не бачать відмову від пролонгації депозиту. Зателефонував у відділення, перевірили й заспокоїли, заяву бачать.
klug написав:Призовий необанк (todobank) на даний момент не має функціоналу обміну валют та не випускає валютні картки
До цього застосунку додав цю депозитну картку у валюті — можу бачити баланс, формувати виписку тощо. Скоріше за можу її поповнювати через застосунок. =]
Товариші потрібна допомога, Чи віроно Кал банку говоре що щоб порахувався пільговий період по КК то потрібно в кінці міс. загасити всю заборгованість по картці, для прикладу на карті 50 кред ліму в березні використав 100 грн , а в квітні 49900 грн, кал наполяга що вже в цьому ж квітні потрібно загасити 50тис ліміту , це правда?
Banki написав:Товариші потрібна допомога, Чи віроно Кал банку говоре що щоб порахувався пільговий період по КК то потрібно в кінці міс. загасити всю заборгованість по картці, для прикладу на карті 50 кред ліму в березні використав 100 грн , а в квітні 49900 грн, кал наполяга що вже в цьому ж квітні потрібно загасити 50тис ліміту , це правда?
я не клиент кредитный, только депозит, но из обсуждения выше (полистайте) и условий договора (плавающая РД ) думаю, что таки да