Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість
+Додати тему
Відповісти на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
RTC12 написав:Давай, давай. Зазывай земляков и дальше... Лично я в твою Анталью не полечу и даром. Мне моё здоровье дороже... Как и многим другим...
В когось з математикою в школі явно булы проблеми:)), якщо не можете порівняти статистику смертності в Україні й Туреччині. У нас приблизно до 400смертей за добу, але населення в 2,2 рази менше, тому тікати потрібно з України, а не Туреччини, що й роблять наші громадяни. Тим більше близько 4млн вже мають антитіла й можуть безпечніше подорожувати. Відвідавши вчергове Середземномор'я минулого року за ціною меншою, ніж витрачали всі знайомі на наших "курортах" і порівнявши дотримання епідемічних заходів і сервіс, то рекомендую всим використовувати можливість побачити щось крім медуз і грязної води, якщо нема можливості літати щорічно на океан:))
Востаннє редагувалось stryzhko в Нед 09 тра, 2021 22:24, всього редагувалось 1 раз.
Пане Флаймане - я ж вже писав - Ви настільки звикли жити серед брехні та в тому, що Вас дурять всі навркруги, що не можете відрізнити корисні поради від реклами. Слава Богу, що у вас є ровер, куплений за 40 доларів на барахолці - все надбання важкого життя - та можете мандрувати. Тут і рекламувати намає чого - ровер - то класно! Шкода, що кинули займатися ремонтом кавалірок... Суспільство чекає, чим та в якому десятиріччі 21-го століття почнеться реалізація епохального проєкту "Оточити кийов кавалірками" з метою задовольнити попит людей на ночівлю. Не кидайте ту забаву - то найцікавіший фінансовий проєкт на Фінансовому ринку України.
akurt написав:Пане Флаймане - я ж вже писав - Ви настільки звикли жити серед брехні та в тому, що Вас дурять всі навркруги, що не можете відрізнити корисні поради від реклами. Слава Богу, що у вас є ровер, куплений за 40 доларів на барахолці - все надбання важкого життя - та можете мандрувати. Тут і рекламувати намає чого - ровер - то класно! Шкода, що кинули займатися ремонтом кавалірок... Суспільство чекає, чим та в якому десятиріччі 21-го століття почнеться реалізація епохального проєкту "Оточити кийов кавалірками" з метою задовольнити попит людей на ночівлю. Не кидайте ту забаву - то найцікавіший фінансовий проєкт на Фінансовому ринку України.
краще мати ровер придбаний за 40 доларів на олх, чим халявний ковід з Туреччини
flyman написав:в когось взагалі проблеми з читанням та розумінням, тему про "купуємо нерухомість для себе за кордоном" захаращує рекламою отелів та чартів до Туреччини.
Так щоб зрозуміти чи підходить для життя країна, потрібно ж хоч пожити пару тижнів-місяців, а потім вже й купувати.)) А то нарозказують тутешні "спеціалісти", які жодного разу не були там про якогось епідемічного "ковіда", а виявляється, що там його в 2 рази менше й поїде наш українець купувати дачу в грязній Кирилівці за 40тис.$ замість сонячної Аланії.
Не заважайте, пане strizhko, пану flayman'y готовуватися до відльоту на житіє на Філіппіни. Один з козирів: наявність "ШРТ" від Бучі до Києва. Це для нього "чарт". Може колись зрозуміє, що таке "транспортна досупність" житла за кордоном та чим відрізняється "чарт" від "чартерного рейса".
Востаннє редагувалось akurt в Пон 10 тра, 2021 04:16, всього редагувалось 1 раз.
stryzhko написав:В когось з математикою в школі явно булы проблеми:)), якщо не можете порівняти статистику смертності в Україні й Туреччині. У нас приблизно до 400смертей за добу, але населення в 2,2 рази менше, тому тікати потрібно з України, а не Туреччини, що й роблять наші громадяни.
Так никто ведь не против. Убегайте и вы... Только кому вы там будете нужны в случае болезни, и кто вас вывозить оттуда будет? Я буду дома. А вы будете шастать по разным отелям, самолетам и прочим трансферам... Немцы, французы, бриты и прочие иранцы явно тупые, что туда не поедут... Ну а вы, конечно, самые умные...Как всегда... Удачи в поездке...
akurt написав:Не заважайте, пане strizhko, пану flayman'y готовуватися до відльоту на житіє на Філіппіни. Один з козирів: наявність "ШРТ" від Бучі до Києва. Це для нього "чарт". Може колись зрозуміє, що таке "транспортна досупність" житла за кордоном та чим відрізняється "чарт" від "чартерного рейса".
акурт, виклади місячний бюджет для проживання в Анталії на одну особи та двох.
Вна Україні виходить, що мінімум для одного тре порядка $125.
Відповідно на двох $250. Для цього чистих активів для одного тре близько мільйона гривень (30кєвро), для двох це буде біля півтора (жити можна і двом в 1к), які дають відповідний кешфло у $125 та $250.
Який кешфло тре для Туреччини? Які чисті активи?
Я чув, що один хвахивець по турецькій нерухомості, дешевому ковідному відпочинку та веганській дієті на петрушці з укропом розказував, що має під оренду квартиру як в Дніпрі, так і у Львові, і що йому вистачає $300 на двох з жінком та собаком й машином, тобто на всіх.
Не зрозуміло, як бути тільки з квартирантами та дистанційним управлінням нерухомістю з Туреччини будучи 2й рік невиїзним.
Як справи із укробанками, які щороку вимагають "актуалізації особистих даних"?
Не буду вдячний за простині флуду та тролінгу.
Дійсно цкікавить, як то можна собі організувати життя в "райському анталійському куточку", але так щоб дійсно на кешфло, а не підробляти кур"єром у туристів та бігати за пивом, чи таксистом, або агентом з нерухомості і туризму.
з.і. ШРТ - це вєщь, але в Анталії тілько трамвай є, на превеликий жаль, тільки місцями. Там, де "для себе" за 30Кєвро, ШРТ не ходить.