Купуємо для себе, а не в ОРЕНДУ, закордонну нерухомість

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 10921093109410951096 ... 1129>
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 09:24

flyman написав:
  change_pm написав:flyman
Флай, чьо такий злий? Греча задорожчала? Чи в 5тий раз пакетик чаю не такий смачний*?

* натякаю - в Індій ковід...тчк...збирати врожай чаю немає кому...тчк...
Висновки (знак питання)

маю з дачі чай липовий, мятний,
думаю ще назбираю та насушу кропиви, то буде поживний кропивний...

гречки є ще 10 кг від частини оплати за минулорічний пай.

Так що не переймайся за мене, а переживай за свою манчестерську нерухомість, бо як вжухає керуюча компанія, то зрозумієш, що там ти ніхто і звати тебе ніяк, хоча і нерухомість "для себе а не в оренду".

Треба триматись до тебе поближче - імхо, з тобою в голодний рік не помреш - крапивний суп звариш, корінців накопаєш - супер флай!

Дякую, що переймаєшся за мене - я інколи думаю, що як добудують переїхати в ЮК.
А что, кавалірка буде, роботи там повно - живи і насолоджуйся 8)
Клімат правда "таке"... :roll:
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 09:55

change_pm написав:
  flyman написав:
  change_pm написав:flyman
Флай, чьо такий злий? Греча задорожчала? Чи в 5тий раз пакетик чаю не такий смачний*?

* натякаю - в Індій ковід...тчк...збирати врожай чаю немає кому...тчк...
Висновки (знак питання)

маю з дачі чай липовий, мятний,
думаю ще назбираю та насушу кропиви, то буде поживний кропивний...

гречки є ще 10 кг від частини оплати за минулорічний пай.

Так що не переймайся за мене, а переживай за свою манчестерську нерухомість, бо як вжухає керуюча компанія, то зрозумієш, що там ти ніхто і звати тебе ніяк, хоча і нерухомість "для себе а не в оренду".

Треба триматись до тебе поближче - імхо, з тобою в голодний рік не помреш - крапивний суп звариш, корінців накопаєш - супер флай!

Дякую, що переймаєшся за мене - я інколи думаю, що як добудують переїхати в ЮК.
А что, кавалірка буде, роботи там повно - живи і насолоджуйся 8)
Клімат правда "таке"... :roll:

flyman

Подякував: 1605 раз.
Подякували: 2850 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 10:29

flyman написав:

Все ж таки кацапи страшні люди... :evil:

От тобі не подобається в Англії? Валі в свій Мухосранські... але ж ні, сидять і ниють...

зі. Опис по нерухомості...

Ну, так не купляте / не орендуйте терчерівки чи вікторівки, купляйте новобуд...
І ніяких проблем, про які вона ниє - НЕМАЄ 8)

ззі. Ти хоч сам подивився, що запостив?

зззі. https://www.knightknox.com/developments ... ater-wharf
Ось подивись, які крани ставлять в новобудовах...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 11:03

change_pm написав:
  flyman написав:

Все ж таки кацапи страшні люди... :evil:

От тобі не подобається в Англії? Валі в свій Мухосранські... але ж ні, сидять і ниють...

зі. Опис по нерухомості...

Ну, так не купляте / не орендуйте терчерівки чи вікторівки, купляйте новобуд...
І ніяких проблем, про які вона ниє - НЕМАЄ 8)

ззі. Ти хоч сам подивився, що запостив?

зззі. https://www.knightknox.com/developments ... ater-wharf
Ось подивись, які крани ставлять в новобудовах...

яким чином тебе захистить кран від управляюючої компанії?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 11:15

flyman написав:яким чином тебе захистить кран від управляюючої компанії?

Ти подивився відос, що запостив? Там було шось по упр.компанії? Ні / так?

Чувіха висказала своє фє стосовно нерухомості - новобудови в ЮК немають таких недоліків...

Стосовно упр.компанії... Власність зобов"язує, і пофіг де ти. В ЮК, в Укр, чи в Тур...

Сказали платит - плотиш. Не хочеш платити, можеш бомжувати по землянкам, під мостами і так далі...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 19:32

change_pm написав:Сказали платит - плотиш. Не хочеш платити, можеш бомжувати по землянкам, під мостами і так далі...

Всім зараз важко...
Приятелі взяли відпустку від важкої непосильної праці - вирішили відпочити тиждень на Гавайях - питали в мене пораду про готель - я надав пораду: Aston Maui Hill, Kihei (Maui, Hawaii) - з трьох разів мого перебування на Гавайях цей комплекс сподобався більше всього, так тут нова біда виявилася (цитата Вайбером):
"На Гавайях нет машин для проката. Во время пандемии распродали все авто эконом класса, а некоторые дилеры и вовсе ушли.
Тоже самое с Uber. Их там просто теперь нет."

А в Анталії - 16 євро на добу, новенькі...
Я провів день на пляжі Капуташ - один з найвідоміших пляжів світу - теж негаразди: паркування безкоштовне, вхід безкоштовний, прісний душ безкоштовно, туалет безкоштовно, переодягальня - безкоштовно...
Всім зараз важко...
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 20:05

akurt написав:
  change_pm написав:Сказали платит - плотиш. Не хочеш платити, можеш бомжувати по землянкам, під мостами і так далі...

Всім зараз важко...
Приятелі взяли відпустку від важкої непосильної праці - вирішили відпочити тиждень на Гавайях - питали в мене пораду про готель - я надав пораду: Aston Maui Hill, Kihei (Maui, Hawaii) - з трьох разів мого перебування на Гавайях цей комплекс сподобався більше всього, так тут нова біда виявилася (цитата Вайбером):
"На Гавайях нет машин для проката. Во время пандемии распродали все авто эконом класса, а некоторые дилеры и вовсе ушли.

Я провів день на пляжі Капуташ - один з найвідоміших пляжів світу - теж негаразди: паркування безкоштовне, вхід безкоштовний, прісний душ безкоштовно, туалет безкоштовно, переодягальня - безкоштовно...
Всім зараз важко...

Хто про що, а вшивий - про баню

з.і.
ти вже отримав від Реджепа безплатну прививку?
flyman

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 21:37

akurt написав:

Всім зараз важко...

Всім зараз важко...

Особливо буде важко відпочуваючим в Одесі...

Крім того, шо каналізація міста зливається в море :mrgreen:
так і платити треба за все :x
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 21:38

Не розумію, як люди не розуміють навіщо мати для себе "запасний аеродром" десь за кордоном - а з найменшими проблемами - в Туреччині.
Ось 2 приклади:
- зупинився в готелі в містечку Kalkan - поставив авто біля готелю - авто української реєстрації - вийшов особисто володар готелю, побачивши українські номери авто - виявилося, що в нього жінка - наша українка - зараз в Україні з дитиною, а володар готелю на днях відлітає в Запоріжжя - забирати жінку з дитиною назад в Туреччину. Була приємна довга розмова та традиційний турецький чай.
Ось реально в Туреччині всюди зустрічаєш позитив відношення до українців.
Тому що нормальні люди. Я маю на увазі і українців, і турків.
Готель - 210 лір або приблизно 650 гривень на добу - чудовий номер з балконом, вид на Середземне море і сніданок з 08-00 до 10-00 на даху готеля. Замовили на 09-00.
- по дорозі заїхали в Myra - церква Святого Миколая - було на парковці 5 туристичних автобусів - і що цікаво - всі - українці. Ходиш церквою візантійських часів - тільки і говорять українською.
Цікавий факт: вхід в музейний комплекс "Церква Святого Миколая" не дешево - 70 лір (приблизно 250 гривень) - а для власників ВНП в Туреччині - безкоштовно.
По дорозі берегом Середземного моря зафіксував максимальну температру в районі Кемера: +33.
У всіх інших місцях було +29, інколи +26...+27. Сонячно, голубе небо. Тихо та спокійно.
Здається, саме це має назву "Якість життя"...

х х х
В минулому році з приятелями з Києва відвідували Göynük Canyon - це поблизу Кемера - вони бізнесмени "середньої руки" то нарахували 15 (!!!) місць (не жартую), де вони поставили б шлагбауми та посадили б касирів.
Згадав саме сьогодні під час відвідування знаменитого на весь світ "Kaputaş Beach" - ну все безкоштовно і точно наші люди для наших людей поставили б 15 шлагбаумів та посадили б в 15 будках 15 касирів...
https://kidpassage.com/activity/turkey/ ... h-kaputash
Востаннє редагувалось akurt в Пон 24 тра, 2021 23:25, всього редагувалось 1 раз.
akurt

Подякував: 4009 раз.
Подякували: 1449 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Пон 24 тра, 2021 22:42

akurt написав:Не розумію, як люди не розуміють навіщо мати для себе "запасний аеродром" десь за кордоном - а з найменшими проблемами - в Туреччині.
Ось 2 приклади:
- зупинився в готелі в містечку Kalkan - поставив авто біля готелю - авто української реєстрації - вийшов особисто володар готелю, побачивши українські номери авто - виявилося, що в нього жінка - наша українка - зараз в Україні з дитиною, а володар готелю на днях відлітає в Запоріжжя - забирати жінку з дитиною назад в Туреччину. Була приємна довга розмова та традиційний турецький чай.
Ось реально в Туреччині всюди зустрічаєш позитив відношення до українців.
Тому що нормальні люди. Я маю на увазі і українців, і турків.
Готель - 210 лір або приблизно 650 гривень на добу - чудовий номер з балконом, вид на Середземне море і сніданок з 08-00 до 10-00 на даху готеля. Замовили на 09-00.
- по дорозі заїхали в Myra - церква Святого Миколая - було на парковці 5 туристичних автобусів - і що цікаво - всі - українці. Ходиш церквою візантійських часів - тільки і говорять українською.
Цікавий факт: вхід в музейний комплекс "Церква Святого Миколая" не дешево - 70 лір (приблизно 250 гривень) - а для власників ВНП в Туреччині - безкоштовно.
По дорозі берегом Середземного моря зафіксував максимальну температру в районі Кемера: +33.
У всіх інших місцях стабільно +29. Сонячно, голубе небо. Тихо та спокійно.
Здається, саме це має назву "Якість життя"...

х х х
В минулому році з приятелями з Києва відвідували Göynük Canyon - це поблизу Кемера - вони бізнесмени "середньої руки" то нарахували 15 (!!!) місць (не жартую), де вони поставили б шлагбауми та посадили б касирів.
Згадав саме сьогодні під час відвідування знаменитого на весь світ "Kaputaş Beach" - ну все безкоштовно і точно наші люди для наших людей поставили б 15 шлагбаумів та посадили б в 15 будках 15 касирів...
https://kidpassage.com/activity/turkey/ ... h-kaputash

ми зрозуміли, що в акурта "жизнь удалась",
для чого переконувати кожен день,
чи є сумніви?

по темі "купуємо для себе" є що сказати, чи ти знову про халяву і температуру повітря?
flyman

Профіль

1
3
  #<1 ... 10921093109410951096 ... 1129>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему