Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
tenet написав:А смысл нести сюда деньги если банк морочит голову с выдачей и пытается сделать пролонгацию ваших же денег. Я бы сам занес но стремновато как то нести сюда деньги
насколько помню, хороший прОцент по валюту получился вытягиванием
tenet написав:А смысл нести сюда деньги если банк морочит голову с выдачей и пытается сделать пролонгацию ваших же денег. Я бы сам занес но стремновато как то нести сюда деньги
Оскільки грошенята вже є тут, ризик я не збільшуватиму, а розтягну його на довший строк. А там побачимо, що до чого...
Коротше кажучи, потяг 0.1%, що врешті вийшло як 2.65% на річний баксодепо з лояльністю й поповненням. Малувато, звичайно, хоча до прикладу в Альфі більші ставки на строк аж від 36 місяців. Тож, побачимо далі, чи спрацює цей стовпчик чи то пак саджанець.
Привіт собачному дворянству (де він і що з ним, може знає хто?).
там какая-то шняга с обработкой pdf браузером, Хром типа не, а Иридиум да, или наоборот, у меня куча браузеров, не помню в каком с неоткрыванем столкнулся