Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Amethyst написав:Ну если банка генерит 16-значный код квиташки, а на сервисе ЧекГовЮА она оТсутсвует даже через 10ч после платежа, то шо это значит? Платил по реквизитам в Сенсе Моня отображает подобные квиташки через 10..15 мин, но мне на Казначейство нуна было закинуть, и воотт -- сьЮрПрайЗ он Алки
Прошу вказати ваш ІПН в ПП, дату та суму платежу, дату та час спроби перевірки квитанції.
Lost написав:давно не пользовался картами Аллы, а тут пришлось сделать несколько покупок, и тут же пришло сразу предложения по рассрочкам... прошу подсказать, как здесь сейчас обстоят дела с рассрочками?!? бесплатных помню уже нет, а если оформлять и закрывать через рд - работает как и раньше?!?
Доброго дня. Все, як раніше. Перший платіж формується через одну РД.
kreuz написав:Колеги, а чи є сенс шукати в Сенсі, як перелогінитися? Я не знайшов. Допоможіть, підкажіть...
Доброго дня. Нажаль, кнопка виходу на даний момент не працює. Орієнтовні строки вирішення - червень. Якщо потрібно увійти іншому клієнту, можна видалити та знову встановити додаток. Приносимо вибачення за тимчасові незручності.
Amethyst написав:Вот на карте с сайта это отд-е отображено в отд-ях, хотя есть мини-отд-я, что больше всего подходит для этой кассы в ВиннерАвто. Виннер Отделения г. Киев, пр-т С. Бандеры, 24Д
А в Мобайле в фильтре просто 2 градации: отд-я и АТМ предлагаю от в отэ пояснение вместо Отделения написать: Работает только касса.
Дякую. В Мобайлі будь-які доопрацювання вже не передбачені. Подумаємо, що можна зробити.
Це депозити на загальних умовах. При розміщенні вкладу через Sense SuperАpp/ Alfa-Mobile/ MyAlfa-Bank та/або на суму від 250 000 UAH, 8 000 USD/EUR діє підвищена ставка.