Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Ось прямо гаряча проблема з цим банком)) Двічи заходив у відділення №17 "Ощаду" у Луцьку заплатити за комунальні через термінал. Вчора зв"язку з базою не було. Термінал крутив на екрані коло)) Плюнув, забрався геть. Сьогодні 4.06.2021 о 15-ій зробив другу спробу. Автомат виключився. От так йому захотілося)) Покликав представницю відділення на допомогу. Вона передзвонила в Київ і повідомила, що вдіяти нічого не можна. Тут термінал включився, ініціювався, але картку не віддав. Вийшла керівниця відділення і почалися питання - чи не фальшива була картка? Чи не крадена? Чи - і так далі. Коли їй з роздратуванням запропонував не допитувати мене, а допомогти, відповіла:"Хотіла, а тепер не буду")) В результаті що маємо? Картка в автоматі і коли буде вилучена, не відомо. Залишив номер мобільного, обіцяли передзвонити. Мусив телефонувати на гарячу лінію заблокувати картку. Півгодини допиту оператором)) Розблокування буде мені коштувати 30 грн. Провину банку буду оплачувати я)) Тепер розумію, чого завідуюча була такою "сміливою")) Підвожу підсумки - повністю приєднуюсь до негативних відгуків щодо роботи банку. Обов"язково перекинусь до іншого. Це була пенсійна картка, але виведу все, бо таке відношення тягнеться довго. Моя оцінка роботи 17 відділення "Ощаду" у Луцьку - дуже пагано. Як і робота банка в цілому. Нікому не раджу мати справу з "Ощадом" ps пишу для людей. Гадаю, представники банку на цю сторінку не заглядають. А якщо заглянуть, то вичитують лише схвальні відгуки. Хоча я їх щось довго не бачу)) Пригоди з моєю карткою опишу. Поводзеня паньству і тримайтеся здалека от аутсайдерів