Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
мне в прошлом месяце было за кредитные как за свои кешбэк. в этом-- на полку, подожду персональных предложений стоит отметить, что они хоть что-то делают, есть персональный подход--это хорошо я считаю
Сто лет не открывал депозитов в А-банке, но завтра заканчивается старенький годовой... Хочется чего-то бросить, пусть валяется, а еще хочется бонус заработать.
Правильно я понимаю, если СЭПом кинуть на Универсальную с фото (на Зеленую еще не переходил, хотя уговаривали), а оттуда открыть депозит, то будет какой-то бонус (како, кстати, подскажите,пожалуйста)?
greenozon написав:Вперше АБанка зауважила що карта стала полочна і прислала персоналку -
"здвійснюйте будьякі покупки в магазинах за рахунок кредитного ліміту і за кожну використану 1000грн отримуйте 50 грнр на рахунок кешбеку Максимальна сума кешбеку, яку Ви можете отримати - 250 грн! попозиція діє до 2021-06-06
Тоже такое же пришло, залез в 1000 кредитных, и ничего. Кто пользовал, как это работает? В конце месяца? еще как то?
В общем ключевое это именно трата в магазинах, только пролетел с этой акцией - оплата за электричество мимо(уточнил у поддержки), думал с оплатой на новой почте ок будет, но тоже не считается. В общем потрачено 4тыс, бонусов не дали,расстроили совсем. Вердикт - обратно на полку.
Alex_Yu А-банка часто йде по приватівським схемах, а там кешбек не зразу наливали в подібних випадках. Так що не журіться наперед, а ще є ГЛ, заявка, заявка на прискорення заявки перед бажаним результатом.
Зараз перекидую з Привату на картку сабжа через ТСО Привата з компенсацією комісії кешбеком. Але для цього потрібен приватівський пластик. Оскільки термін дії картки закінчується і мені по суті діджитала вистачило б з головою (все-рівно приват завжди на поличці), то чи є можливість якось перекидувати і далі на А-банку кошти без приватіського пластику з компекнсіцєю комісії?
kreuz написав:А хтось знає які тут МСС у категорії КБ Мандри? Їх до вибору можна десь побачити?
Побачити є можливість тільки якщо Ви новий клієнт і заходите у розділ програми лояльності або якщо Ви обрали категорії по програмі лояльності є можливість зайти у розділ «Інформація». Є ще підтримка.