Печерський суд Києва має терміново арештувати рахунки УЄФА
і все УЄФА
і Скабєєву, бо сильно радіє
терміново!!! немає часу чекати
|
|
![]()
![]() Височайший зовнішньополітичний "професіоналізм" зекоманди. Еще одно следствие ослабления Украины зелеными. Ведь слабых никто не уважает. Востаннє редагувалось Schmit в Чет 10 чер, 2021 14:37, всього редагувалось 1 раз.
![]() Re: Політичні дискусії
![]() Може звісно я занадто високої думки за рівень зекоманди, але припускаю, що оці такі викрутаси зроблені свідомо. З якоюсь метою. Провокувати партнера (США) до більш активних рішучих дій по допомозі Україні в боротьбі з агресором? Або почути внятну чітку відповідь стосовно НАТО? Почули... Інша річ навіщо оце команді ЗЕ (усім українським можновладцям, які стоять за нею)? Ось оце головне питання. І для кого саме була потрібна відповідь на провокацію -- для можновладців чи для пересічних? Штати теж ще ті партнери! Могли б не звернути уваги або більш м'якше відповісти. От я не здивуюсь, якщо наступним провокаційним кроком буде або загравання з рашкою, або військова провокація. Добре це чи пагано - окреме питання. Але ж бачимо, що можновладці почиають хоч якось самі вести активні дії, а не йти пасивно за партнерами з рашкою. Бенею тхне... Тобто такими різкими методами. Може й так треба? Ще раз - важко сказати добре це чи пагано. Але й те, як все відбувається без української активності, цілком йде більше по волі кремля, ніж Неньки. Зи. У роліку автори, показуючи виправдовування Байдена (що Потік був побудований до нього на 90% і зробити вже було неможливо), по суті виправдали й ЗЕ.
![]()
Ви дійсно "занадто високої думки за рівень зекоманди". Якщо ж "оці такі викрутаси зроблені свідомо. З якоюсь метою.", то мета набагато простіша – добитись того, щоб союзники таки послали Україну на три веселі букви та офіційно залишили без підтримки. Тоді бєня може не переживати про екстрадицію в США, а з масквабадом зелені зможуть підписувати все, що завгодно, адже "мы одни, помощи ждать неоткуда". ![]() Re: Політичні дискусіїА союзники Україну і так посилають уже 13 й рік, торочачи про політику відкритих дверей але при цьому навіть пдч не дали за 13 ть років. Підтримкою те що вони роблять назвати важко. Зняття санкцій з ПП-2 це підтримка? Списані човни та хамери це підтримка ? Якщо хоче те справді дізнатись про підтримку дивіться на Ізраїль який отримує щорічно 3.5 млрд дол від США разом з сучасною зброєю на шару, а не списаний непотріб який сунуть Україні під виглядом допомоги.
![]()
Може й так. Я намагаюся відійти від категоричних тверджень стосовно не наявних фактів, бо що там в головах можновладців і де там тіньовий бік угледіти, не маючи прямого входження до їх кола, ну дуже важко. З свого ж давнього особового досвіду зіткнення з керівниками установ (такі собі можновладці локального рівня) можу сказати лише одне --- вся оця офіційна, поверхнева, подана на люди інфа - це мізер від реалій. Ваше твердження про таку мету підлягає сумніву, тому що таких кроків недостатньо для розриву з західними союзниками та зближення з східними не видно. Це більш схоже на старе - ні вашим, ні нашим. І ще - я не здивуюсь, якщо ж це самі янкі натякнули це зробити. Знов отримуємо ту ж картинку - всі оточуючі в шоколаді (рашка - потік, янкі - якісь плюси від рашки по Китаю, німці - потік). А Ненька - фігу з маком. За її рахунок у всіх банкет. А в самій Неньці - можновладці отримують недоторканність від заходу ... та сходу; а пересічні - оплачують. Куди ні кинь вони лагодять бізнес, а пенсії військовослужбовцям фіг перераховують (вже навіть звільнені пару років тому жаліються, що менші їх обходять - тобто звільнений підлеглий майор, якого дрючив за халатність підполковник, закидає - "так що в мене пенсія більша?! Я вас зробив))!". *Мінсоцполітики не знає де взяти 60 млрд грн, щоб доплатити військовим пенсіонерам за неправильно нараховані пенсії* Міністерство оборони вже заборгувало майже мільярд гривень грошового забезпечення військовослужбовцям Збройних Сил України і борг постійно зростає. З.И. от дійсно треба працювати на себе, щоб не залежати від чужих рішень. Суд виправдав ексчиновника ОДА, який прославився тунелями із золотом Чиновник зберігав вдома валізу з 300 тис. доларів США та велику кількість ювелірних виробів, повідомляє «Слово і Діло» з посиланням на прес-службу СБУ. Крім того, під будівлею співробітники спецслужби виявили мережу тунелів, в яких знаходилися сейфи із золотими злитками, старовинними іконами, антикваріатом, столове срібло. У сейфах також зберігалася «чорна бухгалтерія», яка доводить проведення корупційних оборудок. І йому 512 тис. грн. застави))
![]()
Брехня як завжди. Все там нормально с ресурсом, есть заводские номера и наработка там примерно по 700 часов и три вертолета там МСБ, кто в теме тот понимает аббревиатуру, но не ты ))) То есть Кривонос не смог спецов выучить. Вот еще одно доказательство моим словам.))) Вообще-то спецы были, да еще и обстрелянные, несколько тысяч, но их порошенковский ГШ почему-то тогда не призывал.
Без комментариев ![]()
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 0 гостей
Модератор: Модератор |
|