|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Вів 22 чер, 2021 20:59
Будівельник Ти поясни, що просуваєш-то, тугувато-тупуватий кепочевидність (про те, що в порівнянні з отими 90-ми ризики впали. Що розвиток ринку відбувається. Що кредити, кешбеки) І головне кому просуваєш?
1. От бачиш, для сина свого ти знайшов пояснення, чому він не став підприємцем. Чого ж ти голосив, що інші повинні в підприємці йти, а не йдуть, бо совки, ліниві і тещо?! І тому ринок повільно розвивається, бо кількість підприємців мала. Я ж тебе для цього і запитував, щоб показати твоє дурне обгрунтування наслідками совка, лінью.
2. " Так найтупішому повинно бути ясно Я виграв економічні змагання у 95% населення України.В цих 95% входять і мої працвники." (С)
Ну ти і тупий. Про яку участь 95% населення в економічних змаганнях ти верзеш? Твої працівники з тобою не змагалися. Я з тобою не змагався. Лікар з тобою не змагався. І т.д. Економічно змагалися з тобою тільки твої конкуренти. Все.
Що а маячня? 4 людини, які продавали тобі пиво-жуйки, як приклад?)) Да мова про твоїх працівників, які дуже тісно з тобою співпрацюють... І твою пісню про алгоритм і змінити оточуючих... і так кожен... і тоді будуть зміни. Тобто твоє ноу-хау по зміні. Відсеб'ятіна від Будівельника. А ти, підприємець з величезним досвідом і непаганим результатом, навіть своїх працівників не в змозі в підприємці подати.
Зрозумів тепер, як я тобі доказую помилковість твоїх думок. Прикладами, як ти їх сам спростовуєш. Сам.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 21:48
detroytred написав:Я з тобою не змагався.
Совки по суті не можуть приймати участь в змаганні. Вони люблять копирсатись в кориті які їм насипали. 1 Я ніде не писав що всі повинні стати підприємцями. Ті хто можуть ними стати - дай бог щоб 1 з 10 2 При цьому навіть якщо 1 з 10 стане..і розвине свій бізнес хоча б до 5-ти найнятих - це вже буде успіх 3 Ти був в армії, а став не генералом а старшим куди пошлють з зарплатою 50% від зарплати мого простого продавця. Подумай про свої досягнення,перш ніж досягнення інших критикувати 4 Конкуренція,як ринковий рушій - тільки тоді працює,коли хтось виграє,хтось програє Всі можуть тільки програти - і совок це наочно показав. Передові ідеї Великі мислителі..а 70 років як гімно в ополонці побарахтались - і розвалились, а все тому що хотіли однакових умов для всіх. 5 Про кількість підприємців Ти досліджував зміни умов праці на Єдиному податку? Там змінили верхню межу з квітня 2020 року група_____було______стало 1 гр_____0,3 млн____1 млн 2 гр_____1,5 млн____5 млн 3 гр_____5 млн______7 млн Для тебе ці цифри - китайська грамота, бо ні в Бендукідзе ні в Бальцеровича ти їх не бачив ... А для мене,який в цьому вариться це Кількість підприємців на Єдиному податку в 1-2 групах,які були створенні для відбілювання кешу підприємствами на загальній системі оподаткування- зменшиться в ТРИ рази... Сам зрозумієш чому, чи праведний гнів мозок затуманить? І останнє Багато людей читали Біблію.. Але тільки приблизно кожен 1000 ( священник) ризикує її трактувати, при цьому трактування Біблії для священника це основна суть життя... Ти прочитав Економічну Біблію( при чому 3 економіста мають 5 різних бачень) ,ні хвилини не працював в ринкових умовах і пробуєш довести мені,який в ринку 27 років що я не правий? Ти хоч уявляєш як смішно виглядаєш. Це те саме що ти прочитав Буквар і вирішив Тарасу Шевченку розповісти що він погано вірші пише , бо ти читав Ломоносова і там чітко описано як це треба робити....
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 292 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 чер, 2021 21:53
Будівельник "Офіційно в жодній книжці Бендукідзе чи Бальцеровича - таких варіантів не має. Реально , працюючі в реальному ринку і тримаючи руку на пульсі - таке можна отримати." (С)
Не можна бути таким безнадійним. Ти предмет, про який йде мова розумієш-відрізняєш?
Бендукідзе-бальцеровічі будуть показувати підриємцю, що можна користуватися банківськими грошами безкоштовно ?
Мова про макроекономіку держави, про розвиток ринку. Проблеми темпів розвитку ринку.
До речі, ти ж учора співав: "Як я вже показав на прикладі 2 млн - в них забирати нічого В сотні найбагатших - також не дуже то вже щось забереш. То за чий рахунок банкет В кого візьмемо гроші на дешеві кредити?" (С)
А сьогодні вказуєш про користування банківськими коштами безкоштовно, *В 2021 році в мене 400 000 грн під 0% річних*.
З.и. І ось з таких єралашиків в тебе все складається. Від економіки до Ковіду. Що захочеш, те й співаєш.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:03
На цих сторінках присутній махровий совок,якому кіл на голові теши ,а він буде впиратись що правий в питаннях якими ніколи реально не займався. Тому я хочу трошки прояснити ситуацію 1 Ми всі,не залежно від нашого бажання і наших заяв, приймаємо участь в економічних перегонах, з допомогою яких покращуємо як своє становище( в першу чергу економічне, але не тільки) так і становище нашої Держави. 2 Критерієм цих перегонів є той дохід чи зарплата(+податки не залежно від того хто їх сплачує, той хто отримав на руки кошти чи податковий агент(підприємство) нараховані на цей дохід/зарплату) 3 Саме розмір цих сум( тільки тих які реально отримані а не нараховані або запрошені) є потрібність людини, яка визначається не тим хто надає послугу(товар, і не тим хто отримає послугу(товар) а ринком і суспільством. Тому як би не розповідав совковий двірник що він пуп землі і без нього ЖЕК впаде - але Голова ЖЕКу з зарплатою в 15000 грн/місяць в 2 рази більш потрібний ніж двірник з зарплатою в 7500 4 Тому знаючи розмір ВВП ( всього створеного в Державі) і своїх дохід/зарплата+податки - ми знаємо яке місце в табелі про ранги займаємо серед усіх мешканців України, які приймали участь в створенні цього ВВП. 5 Таким чином ,явочним порядком , як аксіома яка не потребує доведення - той хто більше створив і отримав, той а - краще розбирається в питаннях економіки б - у випадку кого слухати а кого ігнорувати - розмір доходів є визначним в суперечках про правила економічного розвитку...при умові що ми хочемо потрапити в Швецію а не в Північну Корею.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:17
detroytred написав:Мова про макроекономіку держави, про розвиток ринку. Проблеми темпів розвитку ринку.
Мені тебе шкода Букви вивчив, читати вивчив - дурним залишився. Адже для того щоб щось белькотіти - треба на практиці перевірити Експеримент - критерій істини А теорій любий дурень наплодить стільки...ленін в приклад з сталіном і мао з полпотом і НЕП вводили, і горобців ганяли,і сталь плавили в селах, і з міст на перевиховання виганяли..і де тепер прихильники подібного маразму.. Тому коли ти вякаєш про макроекономіку чи...будівництво хмарочоса То щоб зрозуміти, треба вивчити для макроекономіки - економіку мікропідприємства для будівництва хмарочоса - розмір цегли,або чому будівельний модуль кратний 60 см... Ти як думаєш..спрощено, бо я не в стані на такий примітивний рівень падати 1 Прийде хороший можновладець і створить хороші умови на ринку шляхом написання хороших законів... Масло-маслянисте Відразу треба розшифровувати а що таке хороший? для ринку добре дешеві гроші...якщо вони йдуть у виробництво а у виробництво вони підуть тоді .....коли прибуток від виробництва буде вищим від прибутку від фінансових шахермахерів а прибуток буде вищий тоді.....коли буде платоспроможний попит а платоспроможний попит зявиться тоді ...коли буде велика кількість кваліфікованих працівників а кваліфікація працівників підніметься тоді....коли кожен окремий сопляк після школи прийме рішення що треба не пиво пити і в інтернеті зависати а працювати над підвищенням своєї кваліфікації... От і виходить, куди не піди..а всюди в кінці впираємось в особисте бажання людини над собою працювати.. Це питання вирішувалось по різному в різних суспільствах комуністи пробували через гулаг і суспільний примус і колективізацію..на виході мінус 50 млн життів тільки в совку за 70 років Капіталісти пішли тим самим шляхом примусу, але не суспільного і тотального..а кожного окремо Хочеш краще їсти - виграй конкурентні переваги в такого самого як сам і будеш жити краще від нього. Все Тому зараз,якщо лінивому створити умови,по яким він наїсться виготовивши менше того ніж виготовляв раніше(грубо платимо йому більше) - то на виході отримуємо інфляцію.. Товарів менше - наш лінивий зробив 70% того що робив раніше - і пішов ... Тому в головах лінивих все міняється повільно( а вголовах махрових совків не міняється) вони ране молились на Брєжнєва, зараз на Бальцеровича...але все одно як не працювали так і працювати не збираються.
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:23
Будівельник 1. Так кому ти просуваєш-то свої)) думки?)) 2. От тільки що було 95% + 5% успішніших у економічному змаганні, а от тепер враз -- і совки не приймають участі. В тебе продавці, всл, вчителі, і т.д. - совки? Чи аби приліпити дурню опоненту.
3. Так я тобі, тугому, одразу ж вказав, що ті, хто головне - можуть стати підприємцями, ті й ними стають. В залежності від умов в ринку. Краще умови - більше лине, гірші - менше. А ти учора яку поему на це співав? Негадати-макнути? Про бажання. Кепочвидість))
4. Ти хоч знаєш скільки отримує на моїй посаді? Тоді чого зі стелі впевнено тулиш про 50% від зп твого простого продавця? І до чого твій тупий вимір досягнень в моїй галузі з продавцями?! Я тебе скільки про це запитую, а ти знов і знов вимірюєш в грошах і підприємця і службовця.
5. Ти зовсім неграмотний? Я тобі кажу про сприятливі для розвитку ринку умови, а ти - про однакові умови для всіх. Ти слова і суть розумієш? Якщо навіть для несильного будуть сприятливі умови, то для сильного вони будуть ще сприятливішими.
6. Кепочвидість - про оформлення для відбілювання кешу. Мова була про дійсно підприємців.
7. Ти тупий? Я вже разів 5 тобі пояснював, що макає тебе в твої помилки наявні. Елементарні, наявні. Навіть з підручників.
І якщо я наголошую думку, яка заперечує твою, то беру цю думку від дійсно шевченків в економіці.
А ти мало того, що ніяк на Шевченка не тягнеш, то ще наважуєшся з ларька спокійно нести свою н глупу відсеб'ятіну по більш-менш глибоким питанням. ______________________________ Зи. По буквах поясню: я з шевченками не спорю, а вивчаю, що вони кажуть. Але якщо спорив би, то аргументував думками інших шевченків. Тобто можу спростовувати думки Фридмана думками Кейнса.
А твої єралашики і відсеб'ятіну спростовую навіть підручниками Ну і також думками визнаних економістів.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:33
Будівельник * От і виходить, куди не піди..а всюди в кінці впираємось в особисте бажання людини над собою працювати..* (с)
)))) Да кепочевидність. Да. Але мова про трішки далі, про те, як умови сприяють появі бажання або закріплені малого.
Неграмотний... Ринкові методи -- це сприяння появі цього бажання у вільної людини. Бажання піти в підприємці, спробувати, а не на діван або за кордон. Бажання розширення-розвитку існуючого бізнесу, створення нових.
Як? Через побудову сприятливих умов в ринку. Для розвитку.
Це навіть не школа, а дітсадок. Умови-бажання-дія.
Зи. Ти визначення змагання-то зрозумій. Комплекси лікуй, переможець)) Що ніхто не визнає тебе-победітеля?))
Замінив червоний соціалістичний прапорець переможцю на гроші. І ще другим, що совки закидаєш, натурсовок. Смішно. Як той вор, що кричить...
Зрозумій, що неможа тулити що завгодно до чого завгодно. Бо схотілося.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:47
detroytred написав:2. От тільки що було 95% + 5% успішніших у економічному змаганні, а от тепер враз -- і совки не приймають участі. В тебе продавці, всл, вчителі, і т.д. - совки? Чи аби приліпити дурню опоненту.
1 Ти професію з світоглядом - не плутай. 2 В економічних перегонах приймають участь усі,навіть бомжі які здають картонні коробки щоб заробити на пляшку Совки можуть бути навіть фахівцями..але при цьому викладач кафедри марксизму-ленінізму - може бути класним професіоналом..який нафік нікому не потрібен 3 Ти і такі як ти навіть не розуміють сутності капіталізму І твої питання типу Чого твої продавці тебе не повторили - яскраве підтвердження твоєї дурості... На пальцях Підприємець не школа по створенню підприємців Підприємець - це машина по зароблянню капіталу І чим більше цього капіталу зароблено - тим краще підприємець орієнтується в ринкових заворотах.. А якщо цей підприємець,ще й сплачує податків всього на 10% більше ніж його конкуренти - його бізнес можна назвати-соціальноорієнтованим.. І останні цвях в твою пусту голову Якщо я створив бізнес який а - ефективний(30 років я заробляю як 10 середньостатистичних) б - сплачує податки на 10% більше від конкурентів( це тобі в податкову,але вони підтвердять мої слова, хоча й будуть казати що треба щоб я платив ще більше) в - його працівники мають на 10% більшу зарплату ніж такі ж працівники в конкурентів( і цим я притягую до себе сильніших, а мої слабші йдуть до конкурентів на місце сильніших які від конкурентів йдуть до мене) , більше грн/год праці, більше грн/за обєм роботи(ніж в конкурентів)...і менше грн/обєм продажу( мої алгоритми високоефективні) То я ще й батько рідний для працівника.. ПС Я дозволяю людям йти попробувати себе на іншому робочому місці,не звільняючи їх від себе. В 4 випадках з 5 , людина в мене залишається....
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 чер, 2021 22:50
detroytred написав:Через побудову сприятливих умов в ринку. Для розвитку.
А давай опиши ці сприятливі умови(ти ж читав Бальцеровича) і намалюй звідки гроші для цих умов,чому вони спрацюють,скільки часу займе.. А я тебе покритикую... Хоча на 99,9% впевнений, що крім надування щок і фрази це все написано я не буду повторювати ми від тебе не дочекаємось
-
budivelnik
-
-
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Вів 22 чер, 2021 23:00
Будівельник Дурко, питання про продавців (чому вони не пішли в підприжмці), я тобі задав, щоб ТОБІ показати ТВОЮ безглузду попередню думку. Навіть дві бузглузді твої попердні думки: 1. Що ще й досі в підприємці не йдуть, бо совки. 2. Що твій відсебний варіант змін -- кожен змінить своє оточення.
І це я тобі вище сьогодні розжував. Ти навіть прочитати не в змозі. Генериш своє...
Будівельник -- серйозно, лікуй комплекси. Бо в тебе все підпорядковано одній меті: виставити себе, облити брудом опонента.
Спробуй про предмет, який розглядається, вести мову. Бо дійсно потік дурні...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|