Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
detroytred написав:Андрійжк777 Одразу поясню, що глибоко не цікавився цією історією сам. Тільки дискусії тут.
Так ты многими вопросами не интересуешься, но всегда мнение имеешь не разобравшись
Я тебе много раз советовал - ты сперва разберись, а потом своё мнение сюда пиши
Ти дибіл ще?!
Губами шамкая, уважно прочитай. Ключове слово -- "глибоко".
Тут скільки питань обговорюється? Звісно, що ніхто з учасників обговорень не в стані в усе глибоко вникати. Чимось більше цікавишся, глибше вивчаєш, щось менше. Я одразу вказав, що глибоко не вникав. Читав думки учасників, які спорили. Приводячи аргументи, що давали мені підставу вважати, що вони дане!!! питання глибоко розглянули. Тому мені було цікаво почути від них де я можливо! помилився.
Вказати-визнати свої недостатні знання -- це нормально. Коли таке стається, я так і роблю. Як часто??? А от такий твій дебільний демагогічний прийом, як узагальнення -- *многими!!! (вопросами не интересуешься), но всегда!!! мнение имеешь), це ненормально.
Ще раз по буквах -- ключовим було не моя думка, а мої питання до колезі, який , як я вважаю, глибоко розібрався в данній історії. Питання, які я задав, сам подивись у тому повідомленні.
detroytred написав:Брехунець, відмовчався і, як в нічого не бувало... Ти дійсно, зокрема того, що брехливий, ще й тупий.... Ти дибіл ще?!
А чи не забагато на цих сторінках тих,кому ця помилка природи дає характеристики?
ПС Будеш жалітись - зверни увагу Ти перший хамиш,а потім огризаєшся Може треба спочатку глибоко влізти, щоб досконально зрозуміти... і тільки після цього характеристиками розкидуватись( та й то враховуючи твої знення у всіх галузях.які зводяться до перечитування ссилок з гугля - я б тобі когось обговорювати не рекомендував.... а ти вліз мілко,не зрозумів ніфіга...але власну думку викликав Типовий поверхапайко з зашкальними амбіціями в драних труселях, бобилює.......
andrijk777 написав:detroytred А яка вже різниця як він бреше? В минулому році УСІМА офіційними органами влади було заявлено що ніякої спецоперації не було. Зокрема "глава Офісу Президента України вважає, що це «виглядає як добре продумана та спланована дезінформаційна кампанія»" https://lb.ua/news/2020/08/19/464172_andriy_iermak_tse_viglyadaie_yak_dobre.html Президент заявив, що сьогодні ніяких питань до Ярмака немає. Президент України офіційно збрехав по цьому питанню. Ви хочете розбиратись в лайні? Я ні.
Справа не в лайні.
Припустимо, що операція під грифом "Особливої важливості" (а менша наврядчи, так як і рівень операції та й коло ознаймлених цлком відповідає), гриф не знятий, то що інше могли заявити посадовці Офісу?
О! По вашому посиланні побачив, що так і є: * Я не можу коментувати будь-які операції українських спецслужб, адже вони є секретними. * (С).
Пагано чи добре те, що Єрмак перевів стрілки на рашкованів стосовно розкрутки зливу з Офісу (тобто події, яка компрометує українську владу) -- ну дуже слизьке питання.
andrijk777 написав:detroytred А яка вже різниця як він бреше? В минулому році УСІМА офіційними органами влади було заявлено що ніякої спецоперації не було. Зокрема "глава Офісу Президента України вважає, що це «виглядає як добре продумана та спланована дезінформаційна кампанія»" https://lb.ua/news/2020/08/19/464172_andriy_iermak_tse_viglyadaie_yak_dobre.html Президент заявив, що сьогодні ніяких питань до Ярмака немає. Президент України офіційно збрехав по цьому питанню. Ви хочете розбиратись в лайні? Я ні.
Справа не в лайні. Припустимо, що операція під грифом "Особливої важливості" (а менша наврядчи, так як і рівень операції та й коло ознаймлених цлком відповідає), гриф не знятий, то що інше могли заявити посадовці Офісу? О! По вашому посиланні побачив, що так і є: * Я не можу коментувати будь-які операції українських спецслужб, адже вони є секретними. * (С). Пагано чи добре те, що Єрмак перевів стрілки на рашкованів стосовно розкрутки зливу з Офісу (тобто події, яка компрометує українську владу) -- ну дуже слизьке питання.
За достовірність не ручаюсь,але думаю що цитата вірна
Когда «вагнеровцы» были на территории Беларуси, я позвонил Александру Григорьевичу, я сказал ему, я его предупредил, я сказал, я готов передать всю информацию, которая касается этих людей. Я был уверен, что он передаст нам тех убийц. Этих "вагнеровцев". Но потом произошло то, что произошло". Владимир Зеленский, 24 июня 2021 года
Справа не в лайні. Припустимо, що операція під грифом "Особливої важливості" (а менша наврядчи, так як і рівень операції та й коло ознаймлених цлком відповідає), гриф не знятий, то що інше могли заявити посадовці Офісу? О! По вашому посиланні побачив, що так і є: * Я не можу коментувати будь-які операції українських спецслужб, адже вони є секретними. * (С). Пагано чи добре те, що Єрмак перевів стрілки на рашкованів стосовно розкрутки зливу з Офісу (тобто події, яка компрометує українську владу) -- ну дуже слизьке питання.
За достовірність не ручаюсь,але думаю що цитата вірна
Когда «вагнеровцы» были на территории Беларуси, я позвонил Александру Григорьевичу, я сказал ему, я его предупредил, я сказал, я готов передать всю информацию, которая касается этих людей. Я был уверен, что он передаст нам тех убийц. Этих "вагнеровцев". Но потом произошло то, что произошло". Владимир Зеленский, 24 июня 2021 года
І що????
Адже скоріш за все, малось на увазі, що ЩЕ були на території Білорусі. Вже арештовані, на території Беларусі. Тому й ЗЕ подзвонив.
Він це повинен був зробити. Подзвонити, поставити Луку перед фактом, що має докази на злочинців. Саме цьому Лука його завірив, що типа сам накаже.
Мне эти разборки между предыдущими и нынешними во власти до лампочки. Но чисто из простой логики - чтобы обсуждать ситуацию надо знать дату звонка. Бригаду задержали 29 августа. Когда был звонок ?
tumos написав:Мне эти разборки между предыдущими и нынешними во власти до лампочки. Но чисто из простой логики - чтобы обсуждать ситуацию надо знать дату звонка. Бригаду задержали 29 августа. Когда был звонок ?
А на фіга?)) Можна ж не напружуватися над обгрунтуванням, а, як Березовець -- влупити одразу безапеляційно про *явку с повинной*.
Хоча чисто з простої логіки ЗЕ наврядчи визнав би ні з того, і з сього. Заради Єрмака, як пояснив Березовець.
До речі, якщо ЗЕ зливає операцію = власноруч надає компромат на себе.
"Когда "вагнеровцы" были на территории Беларуси, я позвонил Александру Григорьевичу, предупредил его, сказал, что мы готовы передать полную информацию об этих людях", - сказал Зеленский.
Так це було відомо ще тоді. З речей які були озвучені ще кілька місяців тому свиноферма намагається висосати сенсацію.
Суд в Миннеаполисе приговорил экс-полицейского Дерека Шовина, убившего афроамериканца Джорджа Флойда, к 22,5 годам тюрьмы. ------------------------------------------------------- при*** стріляють собі в коліно.