Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 72947295729672977298 ... 7544>
Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 12:10

andrijk777 написав:
«Последний раз мы общались с ним (Лукашенко, — Ред.) по телефону. Когда «вагнеровцы» были на территории Беларуси, я позвонил Александру Григорьевичу, я попросил его, я его предупредил, что готов передать ему всю информацию об этих людях, там были фамилии, мы понимали, кто это такие. Тем не менее он сказал мне по телефону: «Я понимаю, дорогой Владимир Александрович, я не подведу, все будет нормально, я разберусь». Я был уверен, что он передаст нам этих убийц. Но потом произошло то, что произошло. Это была последняя наша с ним беседа», — отметил Зеленский.

Ну все встало на свої місця. Сам Зе злив операцію.
А ми підозрювали Ярмаків, шпійонів і т.д.
"Після цього Зе з Лукою більше не говорили" - ну це очевидно після того як Лука кинув Зе. :D
Ось чому зараз вони(Зе і Ко) так прости Луки і проти Білорусі. Хочуть з ними дипломатичні зв'язки порвати.

Да це просто класика деяких посадовців.
Наче -- я навіть не думав, що так вийде.

Ну невже він очікував, що Лука однозначно зіграє тільки на його боці, а не пу.
От краще б ЗЕ пояснив причину такої своєї дії. Які підстави були для цього *Я был уверен, что он передаст нам этих убийц.*?

Питання: чому ЗЕ озвучив, "визнав себе"?

Ну от дійсно ми (пересічні) не маємо інформації. Так - або щось випадково витече, або конкуренти зіл'ють, або (що найчастіше) -- дають пересічним те, що самі визначили.

Це ви влучно відмітили про які були нападки на того ж Єрмака.
І так впевнено))
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 12:28

Андрійжк777
Одразу поясню, що глибоко не цікавився цією історією сам. Тільки дискусії тут.

Перечитав інтерв'ю за посиланням.
Щось не зрозумів -- де там про ЗЕ злив операцію?
ЗЕ наче пояснює, що втрутився-почав звертатися до Луки вже після зриву операції, коли вагнерівці були в Луки.

Ну і тут зовсім якийсь кордибалет: президент наполягає, що нічого не знали, що нас хотіли втягнути, що за спиною організували.
Як????!!!!
Хто ж тоді б арештовував в нас цих вагнерівців?

Якщо ж він визнає, що за спиною і є наші учасники за спиною, то де реакція?
Хоча,пригадую, якогось генерала звільнили.

Ну прям якесь хто зна що...
І чому одразу усе це не оголосив.

Цікаво читати ваші та unicdima протилежні погляди на подію.

Як попередня між кардинальними протилежними поглядами може бути така версія: президент дійсно не захотів бути причетним до цієї операції, вирішив, щоб дії робив і відповідав інший (Лука).
Лука теж не дурень.

Так знов класика: халатна бездіяльность є характерною дією наших посадовців.
За не зробив --- в нас тіки пожурять.
А дії треба робити та ще й відповідати.
Це нормально для обивателя, але не для активних, можновладців.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 14:49

Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 17:26

Schmit
Так ЗЕ визнав, що подзвонив: коли вже операція зірвалася (арештували їх) чи до цього?

Наче ж після арешту.
Тоді про яку *явку с повинной* каже Березовець?

А от те, що офіс та контори заявляли операції нема й не було та тещо -- це якби зашквар.
Але й тут може бути виправдання -- операція під грифом. Зірвалася не зірвалася, поки гриф не зняли, ніякого визнання й бути не може.

Хоча головне в цьому - те, що ЗЕ відкрито визначив власну позицію стосовно наслідків такої операції.
Цікаво було б почути саме в чому він бачить негатив.
Та ще й такий, що перевищує позитив від затримання злочинців.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 18:45

detroytred написав:Schmit
Так ЗЕ визнав, що подзвонив: коли вже операція зірвалася (арештували їх) чи до цього?

Хтозна, нехай слідчі розбираються. Тут головне, що цілий рік позеленілі арестовичі з піною доказували, що ніякої операції не було взагалі. А тут сам Зе визнає - таки була спецоперація, але ніби не наша, нас туди втягували, «ми проявили суб’єктність...».
Все інтерв’ю - якийсь треш.
Востаннє редагувалось Schmit в П'ят 25 чер, 2021 20:02, всього редагувалось 1 раз.
Schmit

Подякував: 82 раз.
Подякували: 277 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 19:18

detroytred написав:Хоча головне в цьому - те, що ЗЕ відкрито визначив власну позицію стосовно наслідків такої операції.

Госпидя, какой ты недалёкий

Зеленский открыто признал, что сам слил операцию, тем самым подставил всех - тех, кто долго готовил операцию в нашей стране, спец.службы других стран

А ты "ЗЕ відкрито визначив власну позицію"
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1259 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 19:27

Операция по вагнеровцам

Что-то unicdima не видно
Впрочем, ему лучше теперь и не заходить на этот форум

1) Зеленский: Операцию по вагнеровцам планировали другие страны, Украину пытались втянуть
Я точно понимаю, что идея этой операции – это была идея, скажем так, других стран, точно не Украины. И то, что Украину максимально втягивали в этот вопрос — это правда. И то, что этого не произошло, я считаю — слава богу, что мы проявили вопрос субъектности в этом важном вопросе

То есть, операция была, как и утверждали "порохоботы" и операция была слита Зеленским

2) У Зеленского озвучили новую версию по вагнеровцам: Спецоперацию могли придумать в России
Слова президента Владимира Зеленского о спецоперации по задержанию наемников ЧВК Вагнера пытаются "переврать": такой спецоперации могло не быть или же ее могли придумать в России. Об этом заявил в комментарии LIGA.net советник главы Офиса президента Михаил Подоляк

Начались гнилые отмазки, когда поняли, что Зеленский в интервью наболтал лишнего

3) Коротко | "У меня нет ни одного конкурента". Интервью Зеленского – за минуту
Зеленский о Порошенко, Медведчуке, "патриоте" Ермаке, встрече с Байденом и референдуме по Донбассу

4) Разбор | "Авторитарные замашки". Зачем Слуга народа хочет дать Зеленскому больше власти
Слуга народа хочет разрешить Зеленскому принимать "политико-правовые решения", а судам запретить останавливать санкции СНБО. Как это оценивают юристы

Последними заседаниями СНБО Владимир Зеленский показал: если проблема с олигархами и судами не решается, а политической воли для реформ нет, то все можно обойти.
Депутаты от Слуги народа решили не отставать и предложили расширить полномочия президента. Хотя, по мнению юристов, законопроекты "слуг" не имеют ничего общего с Конституцией.

Прямая попытка узурпации власти Зеленским, но под видом, мол, это личная инициатива депутатов
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 19:29

detroytred написав:Андрійжк777
Одразу поясню, що глибоко не цікавився цією історією сам. Тільки дискусії тут.

Так ты многими вопросами не интересуешься, но всегда мнение имеешь не разобравшись

Я тебе много раз советовал - ты сперва разберись, а потом своё мнение сюда пиши
pesikot

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 19:59

detroytred
А яка вже різниця як він бреше?
В минулому році УСІМА офіційними органами влади було заявлено що ніякої спецоперації не було.
Зокрема "глава Офісу Президента України вважає, що це «виглядає як добре продумана та спланована дезінформаційна кампанія»" https://lb.ua/news/2020/08/19/464172_andriy_iermak_tse_viglyadaie_yak_dobre.html
Президент заявив, що сьогодні ніяких питань до Ярмака немає.
Президент України офіційно збрехав по цьому питанню. Ви хочете розбиратись в лайні? Я ні.
andrijk777

Подякував: 190 раз.
Подякували: 286 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: П'ят 25 чер, 2021 21:58

pesikot написав:
  detroytred написав:Хоча головне в цьому - те, що ЗЕ відкрито визначив власну позицію стосовно наслідків такої операції.

Госпидя, какой ты недалёкий

Зеленский открыто признал, что сам слил операцию, тем самым подставил всех - тех, кто долго готовил операцию в нашей стране, спец.службы других стран

А ты "ЗЕ відкрито визначив власну позицію"

Брехунець, відмовчався і, як в нічого не бувало...

Ти дійсно, зокрема того, що брехливий, ще й тупий.
От нема, від слова ЗОВСІМ нема оцього визнання ЗЕ-ким свого зливу операції.
Тим паче відкритого визнання.

Є зашквари, мутні висловлювання, треш відносно попередніх заяв, відносно своїх оцих дій, відносно замовчування, відносно бездій, а от визнання собою зливу нема і близько.

Є -- коли операція зірвалася, але вагнерівці були затримані Лукою, то він подзвонив Луці та запропонував докази-інфо про їх злочини. Інформацію на них.

Зрозумій, що просто прокричати безпідставно (-- злив, визнав злив собою, явка з повинною ) -- це твій метод.
Ти ж, брехло, отак постійно голосиш.

Стосовно "ЗЕ відкрито визначив свою позицію" ти ж не продовжив про що.
В мене вказано.
Про саму операцію.
Що не так-то?
ЗЕ вперше заявив про негативне відношення.

Да що з тобою-то, брехуном, дискутувати, якщо ти тільки відреклексив і усе.
detroytred

Профіль

#<1 ... 72947295729672977298 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор