Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Дмитрий Козак заявил, что вопрос присоединения к международным альянсам является исключительным суверенным правом Киева. Заместитель руководителя администрации президента РФ Дмитрий Козак прокомментировал тему вступления Украины в ЕС и НАТО и попутно оценил вероятность этих событий. Свое мнение на этот счет, которого несомненно придерживается российская власть, политик изложил в интервью Politique Internationale, текст которого опубликован на сайте посольства РФ во Франции.
Прежде всего, по словам Козака, сомнительно, что Украина в обозримом будущем станет членом Евросоюза и Североатлантического альянса.
В Конгресі США звернулись до Білого дому з проханням змінити дату візиту Володимира Зеленського до Вашингтона. Про це українській службі “Голосу Америки” розповіла конгресвумен Марсі Каптур, співголова Групи підтримки України у Конгресі.
Напередодні в Білому домі оголосили, що чекають українського президента у Вашингтоні 30 серпня. Але в цей час Конгрес США буде на канікулах, які триватимуть з 7 серпня по 20 вересня, що ускладнює планування зустрічей з конгресменами та сенаторами.
Президент Зеленський не зможе залучити членів Конгресу, які на двопартійній основі протистоять капітуляції Байдена перед Путіним щодо Північного потоку-2. Мабуть, просто співпадіння.
Та заспокойтесь з тим СП2. СП2 буде 100% добудовано, тому що готовий він на 95%+. Просто йде торг. І Зе ніхто питати не буде. До чого тут взагалі Україна? Кого цікавить чи хвилює думка України(чи Зеленського) в цьому питанні?
К чему привёл, разгон студентов 30.11.2013 - известно
Аваков - чёрт, но не идиот
Бу-га-га.
15 липня 2021, 10:58 «Я для Харкова кращого варіанту, ніж Арсен Борисович не бачу. Це була б остаточна крапка в питанні про те, чи російське місто Харків чи якесь там малоросійське. Тому що це була остаточна крапка в тому, що це українське місто, що там українська патріотична влада, що там людина, яка за десять років не дала жодної підстави сумніватися у його патріотичності, і звичайно, господарські якості у Арсена Борисовича також є», - заявив Корнієнко.
Нардеп додав, що якщо Аваков піде на вибори від «Слуги народу», то він підтримає його кандидатуру. «Якщо організація його висуне від нас, то я буду, звичайно, підтримувати», – додав Корнієнко. https://www.slovoidilo.ua/2021/07/15/no ... om-xarkova
Щось pesikot зник, після того, як в Корвет мордочкою макнули... Не відповідає: 1. Якого біса збрехав, що в мене йшлося про побудований корвет. Де він це бачив. 2. Як перевели заказ на Корвет Кузні. 3. Як автор роліку прибрехав, що з приходом Новінського отак цехи занедбали. 4. Чому відмовчується на посилання про припинення фінансування Корвету з 2014 у зв'язку з перерозподілом коштів (ким?)) (останнє фінансування було в 2013).
andrijk777 написав:detroytred Аваков мер Харкова - це супер. Я обома руками за.
Та отож.
Я от послухав ПАПа: https://m.youtube.com/watch?v=iK5F0-bZG2s Він вже наголошує на співпраці з владою... І навіть готов вірити, що ЗЕ дійсно хоче в Європу. (Отаке заявити зі сцени з'їзду своїм прихильникам і патріотам). Тобто бачить, що оці, хто за спиною ЗЕ,-- це всерйоз і надовго.
А як раніше співав про ахента кремля))), злиття рашці й т.д.
Майя Санду ще перед виїздом до Батумі пообіцяла влаштувати холодний душ Зеленському за викрадення людини з Молдови та політичну підставу проти неї й на користь рашистського Додона. https://patrioty.org.ua/blogs/maiia-san ... 84286.html І зробила. Більш демонстративної й показної «жіночої» помсти й уявити неможливо. Зайшла, коли компанія Зеленського вже повсідалася, швидко оминула їх, демонструючи, що не бажає рукопотискань та інших демонстрацій дружби й приязні, пройшла до крісла напроти. Дорогою кинула портфель своїй помічниці, супроводжуючих залишила при вході. Ще стоячи, кинула Зеленському жорстко: «Де Чаус?» Проігнорувала Єрмака, який щось спробував відповісти. Звернулася до Кулеби з питанням: «Ти міністр, чи ти ганчірка?» А далі відчеканила барабанним дробом усі претензії до Зеленського за підтримку рашистських військ в окупованому Придністров’ї, за енергопостачання проросійського анклаву про Єрмака та Красносєльського (президент так званої ПМР), про втручання наших спецслужб у вибори в Молдові на користь Додона, про підставу й усі втечі Зеленського від відповідей, про саме терористичне викрадення Чауса з Кишинева, врешті-решт. Наприкінці додала: «Ми знаємо, що він у вас. Це знає Лондон, це знає Вашингтон»…. «Я прийшла сюди, тому що поважаю Україну і її народ. І я буду робити все, щоб зберегти цю взаємну повагу, але з вами мати справу не бажаю. Всі питання — офіційно, під документи й протокол. І так будет до вирішення всіх питань». Цю інформацію розповсюдили члени молдовської делегації, які стояли увесь час при вході, очікуючи, коли їхня президентка завершить, встане і вийде. Ага, говорила вона ще й демонстративно, не знімаючи маску. Ще хвилин 10 щось пробував бекати Зеленський та його свита. Кажуть, що виглядало все це ганебно й невнятно. Потім Майя встала й, не прощаючись, пішла… Отака історія, отака ганьба. І як же я ненавиджу все оте бидло, яке нас до цього довело… Зовсім наостанок, у ЄС і НАТО шукають механізми відокремити Грузію й Молдову в євроінтеграційному та євроатлантичному форматі від України. Раніше це було абсолютно неможливо. Після Ювілейного саміту стало реалістичним, а зараз нас із такою владою вже остаточно готові списати, як непридатних для цивілізаційного розвитку. А хіба не так при незмінній соціології та підтримці зеленого бидла насєлєнієм, яку на Заході уважно моніторять?".
А докази цій маячні якісь будуть? І тим більше не зрозуміло чого це Санду так хвилює суддя Чаус? Чаус ніякого відношення до Молдови не має, тому не зрозуміла така величезна образа Санду на Зеленського.
Заместитель главного редактора «ворожого сайту» Максим Минин подробно рассказывает, что известно о новом главе СВР Литвиненко и о том, почему он сменил Кондратюка.
Что касается Литвиненко, то любопытно прочитать его статьи десятилетней давности.
Некоторые моменты не потеряли актуальности. Например, вот эти:
"Кремль убедительно доказал ограниченность потенциала и воли стран ЕС и США к вмешательству на примере того же августовского вооруженного конфликта с Тбилиси".
"Нежелание украинской стороны работать с Россией, недостаточная эффективность и целеустремленность государственной политики, а порой и откровенный непрофессионализм, детская эмоциональность, какими бы глубоко патриотическими лозунгами их прикрывали, играют на усиление позиций российской "партии войны".