ЛАД написав:Когда-то на другой ветке обсуждали проблемы демографии. Вам объясняли, что простая арифметика не работает, особенно на длинных периодах времени.
Це ти про що? Про демографічну піраміду, про яку я і ОЙ+ твердять хотабу вже яку сторінку? Він взагалі це заперечує. То може ти йому спочатку поясниш, він же з твоєї секти ковідзашуганих..Але тобі з хотабом - як я розумію релігія сперичатись не дозволяє Глянь останні дві сторінки...але тобі ж западло...ти інженер..а я прапорщик правда це було 30 років тому..а ти ким був 30 років тому? в кращому випадку - голодним аспірантом, в гіршому підмітав десь тротуари.... а сьогодні? хто ти і хто я ? То як й далі будемо мірятись-чи відразу признаєш що всюди ти програв навіть в часі. ПС А хамло ти рідкісне,просто гарно замасковане, я з такими стараюсь по телефону не говорити,бо вони в трубці сама приємність..а в кишенях дулі.. Ти один з них.
ПС Перше - 20 років для демографії - це мить а не тривалий період часу Друге - табличка показала, що 60% часу, смертність в Україні була вища ніж в 2020...то це вже не арифметика - це статистика.
Итак, ежедневный мониторинг приложения Хелси дал понять, что запись на модерну выкидывается раз в три-четыре дня, но не на все бригады, а на какую-то одну-две. То есть сейчас открыта запись на 27-29 июля, есть места и их много (пока). С утра ещё не было записи на эти даты.. Так что можете записываться. Если вдруг захочется на Модерну
Hotab написав:Может в смертности, которая выросла по всем странам?
что значит по всем странам? например в Германии уровень смертности в 2020 не отличается от уровня смертности в 2018...
Я ж ловил уже на враньё. Ты исчез надолго. Не успокоился ещё??
https://www.destatis.de/EN/Themes/Socie ... eaths.html Немцы оценили свою избыточную смертность на уровне 45 тысяч, что очень хороший результат. Но такому результату есть причины Сумеешь без вранья рассказать,какие ограничения были в Германии? Как в магазины ходили?? Гуляли ли?? Только не ври снова, у меня половина коллег в этом году там была пару месяцев. Я все знаю.
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 25 лип, 2021 00:05, всього редагувалось 2 разів.
Обязательно. Прибери пожалуйста лишнее,ничего не понятно в таблице. Просто дай мне %% умирающих в каждой возрастной группе в 2019 году (пусть он будет образцовым).
То есть , была группа 45-49 лет. Она составляла в 2019 году 2907414 человек. В 2019 году в ней умерло 18455 человек. Значит в 2019 году 0.6347% людей этой группы не встретили новый 2020 год. И вот этот процент нужен по каждой возрастной группе 0-4, 5-9 и далее. 70+ тоже надо разбить, они есть разбитые.
Затем мы возьмём контрольную группу 1000 человек и поведем ее по жизненному пути)). Теряя понемногу ее членов. )) Например, тех кто дойдет (а это не 1000 чел уже,а меньше) до своего 45 года жизни , мы от них откусим 0.6347%. На 46 году ещё столько откусим и т.д по всем годам их проведем как Моисей по пустыне. Посмотрим,где будут трупы валяться)).
Рассмотрел табличку. После цитирования ее она встала нормально по столбикам и стала читаемой.
И так, до 70 лет +- верно. Но не будем стесняться группу 70+ расписать. Нам же интересно, как эти 60 чел потом доживают? (или это не стеснение, а просто ты понял, что пафосное "60% людей умирает после 70 лет" - это попытка скрыть истинное положение вещей?)) Ты чего трижды игноришь требование расписать эти 70+? Финальный вид, новорожденная группа 100 человек умирает так: До 60 лет умрет 22 человека, и далее умирают поживее. (я на вскидку говорил, что до 50 лет умрет 20 человек, и далее , умирают поживее.. ошибка, но не принципиальная). И теперь, после 60-ти, картина такая. 60-64 умрет 8 чел за 5 лет (почти вышли на 2 человека в год) 65-69 умрет 10 чел за 5 лет (вышли на те самые 2 человека в год) 70-74 года - умрет 12 человек за 5 лет (слегка превысили 2 человека в год) 75-79 лет умрет 15 человек за 5 лет (вышли на 3 человека в год) 80-84 лет умрет 18 человек (вышли на почти 4 человек в год)
85+ умрут оставшиеся 17 человек , наверное в основном до 90 лет, кому-то повезет до 100. В среднем те же 3-4 человека в год.
Hotab написав:. Я не стверджую, що там прямо лінійно все йде смерть по віковим групам. Десь на якісь відсотки може і більше. Проте, якщо 100% зростання народжуваності в умовний 1950 рік дає лише 2% зростання смертності в 2020 році (хай я не точно порахував, хай помилився вдвічі, і там 4% зростання, проте це пил).
И что, были причины для истерик, строитель?? Или это просто невоспитанность?? Я без рассчетов навскидку сказал 2 в год, На финише ускорились до 4 в год. Эту ошибку я предполагал.
Старт разговора с Ой+ (когда ты возбудился со своими "невіглас" был :
"Багаточислена група 79-84 не дасть суттєвого сплеску смертності , бо вона його вже давала до цього." Ну так и есть. Сейчас они будут умирать по 7 человек каждые 2 года на 100человек , а 5 лет назад они умирали 6 человек за 2 года на 100 человек. Умирать им ещё лет 10. Мы заметим всплеск??
З.Ы. Ну и ещё маленький вывод к прошлой твоей любви цифры 71.5 год и вечной тяге пообсмактывать ее. Ты увидел, что в возрасте 70-74 года (пятилетка) умирает только 12% всех людей?? Понял уже, что возле этой цифры выстраивание теорий " через ковід не дожили пару місяців" выглядит глуповато??
Востаннє редагувалось Hotab в Нед 25 лип, 2021 11:32, всього редагувалось 5 разів.
1 Смертність на 0.1 млн населення в 2020 аж на 12 місці в періоді 2000-2020 рік? У нас що ковід бушував? 2 Лідер по смертям на 100 000 населення - 2005 рік - 1654 людини на 0.1 млн На (1654-1472)/1654=11% в 2020 нижча смертність ніж 2005 або На (1654-1472)/1472=12% в 2005 вища смертність ніж 2020 [/quote]
______________________________________________ Зрозумій нарешті: з того, що тобі ніхто поки не пояснить, аж ніяк не випливають твої висновки про Ковід з його наслідками.
Ну а порівняння 2005 року з 2020 -- це черговий твій єралашний прийом. Звуження картинки. Бо повна картинка полягає в тому, що до 2005 року відбувалося постійне збільшення коєфіцієнту смертності до 16,6 осіб на 1000 осіб. Постійне поступове. Дивись: https://uk.m.wikipedia.org/wiki/Смертність_в_Україні
Зрозумій, що недоречно)) порівнювати різкі всплески смертності (надлишкову смертність, на яку тобі постійно вказує Хотаб), з періодами грець коли. Це безглуздя. Єралашик.
І от оскільки медфахівці, держуправлінці дивляться на те, що потрібно (на саме наслідки від Ковіду у вигляді від навантаження медсистеми, поширення захворювання і до смертності від нього), то вони й роблять свої висновки про небезпеку Ковіду та приймають свої рішення. На відміну від тебе, який дивиться на свої єралашні картинки, таблички й робить з них свої єралашні висновки.
Різка надлишкова смертність за відсутності інших, зокрема Ковіду, факторів вказує, що вони не маніпулюють.
ЛАД написав:Вам, может и "фіолетово", но всё же как-то странно когда Вы на конец октября гарантируете не больше 80 тыс. смертей, а на конец декабря того же года гарантируете меньшую цифру - 70 тыс. 10 тысяч могут ожить ?
1 Я особисто вважаю на 31-12-2021 буде 60000 на 31-12-2022 буде 70000 2 Так як я давно на цих сторінках , то знаю Коли на 31-12-2022 буде не 70000 а 70001 То море ковідпереляканих( і Ви в тому числі) забудуть про свої викрики про трупи в Гангу і переповнені крематорії в Бергамо..і 1 млн смертей для України... Буде тикати в мене пальцями з викриками акела промахнувся...
Тому я ,перебуваючи в стані ковідпофігістів, можу запропонувати парі будь якому ковідістерику що До 31-12-2021 буде менше 100 000 смертей від ковіду До 31-12-2022 буде менше 200 000 смертей від ковіду ...і при цьому жоден ковідістерик який марить про 400 000-600 000 смертей - моє парі прийняти не ризикне.
Звідси висновок Бути модним - їм хочеться,але істерія модна до моменту..поки за неї не треба відповідати.
І навіщо це демагогічне приписування від себе опонентам?
Які гори трупів і тещо... З Ковідом боролися та борються карантинними обмеженнями, вакцінацією. Тому цього нема й не буде.
А на твоє парі))) ніхто навіть не звертає уваги (а не те що замислюється над наданими тобою для парі цифрами), бо показник занадто залежить від того, як будуть рахувати оці смерті від Ковіду.
Стосовно відповідальності за твердженням ти розповідай самому собі. Бо перевірити, наприклад, твої неправдиві)) твердження на особисту адресу нескладно, але ж ти робиш, як хочеться. Бо тобі ж не треба за них відповідати. При цьому це не співпідставні речі - прогноз на майбутнє і прямі фактичні твердження.
Вчера с женой привились второй раз АстраЗенекой. Последствий никаких, от слова "совсем" - ни повышения температуры, ни головной боли, ни даже покраснения в месте укола.
yanyura написав:Вчера с женой привились второй раз АстраЗенекой. Последствий никаких, от слова "совсем" - ни повышения температуры, ни головной боли, ни даже покраснения в месте укола.
Второй укол АстроЗенекой обычно и проходит без последствий. Основная реакция организма идет на первую дозу.