Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Будівельник Це тобі здається або хочеться вважати, що ти мені допоміг, допомагаєш.
Ти, як завжди, заєралашив. Взявши приклад Афганістану. Саме прикольне те, що я тобі вже не раз цей єралашик спростовув -- зрозумій, що Україна та українці не такі відсталі! І мова йде не про з зміну формації, а ПОДАЛЬШЕ ВДОСКОНАЛЕННЯ РИНКУ. Тобто подальший розвиток. Який йде дуже повільно. І для цього Бальцерович рекомендує ... кому і що?)) Всоте тебе запитую і всоте ти зливаєшся. Зараз довгим опусом...
Ти в реалії хоч подивитися в стані? Яке будування соціалізму або капіталвзму СССР або США в Афганістані???!!! Да с тобою розмовляти ні про що після такого безграмотності.
Коли совок дійсно хотів, то побудував совок в кіргізіях, туркменіях. Аналогічно США будували в своїх ринок. Звісно, що не такі, але хоч близько.
А від Афганістану, що совок, що штати мали за мету тільки --- контроль території. І все. І вся поміч зводилася не для побудови чогось (бо її такої помічі та уваги замало), а для *відкупу* населенню та місцевій владі. І не більш.
Сам-то допетри, чому ніхто навіть і не намагався змінити докорінно Афганістан. Сугубо об'єктивні причини.
А аля будівельнику достатньо по вухам поїздити, що будуємо в Афганістані соціалізм, ринок -- і він повірить. Цирк.
2. Повний цирк в тебе і з табличкою, відсотками. Черговий класичний єралашик. Ти де бачив отаке стале постійне зростання-то??? Де??? Це питання я додам до отого переліку, на який ти відмовчуєшся.
В тому й річ, що завдяки вдалим реформам досягають темпів розвитку вище 5%. Вдалі дії да ще вкупі з зовнішньою кон'юнктурою і стрибок. Стрибки та уповільнення. Навіть відкати.
Зрозумій, в України є резерві дії, які можна виконати, для сприяння розвитку ринку, суспільства, країни. Необхідно виконати для подальшого розвитку. От усякі МВФи, Бальцеровичі, каладзе і т.д. наполегливо радять НАШИМ МОЖНОВЛАЛЦЯМ зробити ці дії, реформи.
Ну наших-то можновлалців можна зрозуміти -- вони не бажають ламати собі модель, при якій максимально особисто збагачуються. Ну а ти-то навіщо демагогією та єралпшиками намагаєшся заперечити ключову роль реформ від можновлалців для розвитку країни та суспільства???
Якусь печерну маячню несеш про нехай кожен забажає-почне ... І треба чекати, поки в людей з'явиться оце бажання. А щоб скоріше з'явилося, треба оточуючих переконувати.
І що за дурня прямо у лоб переносити вплив можновлалців у відсотках на зміну ВВП? Що за єралаш... Знов дурна проста арифметика при вирішенні складної задачі.
Це ж тільки додуматися -- якщо на 90% залежить, то тоді тільки зростання на 90%.
До речі, нагадаю тобі, що, наприклад, ложка дьогтю занедбає двжку меду; а грам прянощів роблять з ніякої страви дуже смачну їжу. Тепер зрозумів-то, яку маяню ти несеш отакою простою арифметикою-табличками в складних задачах?
Ти мені нагадуєш дитину ..., яка отримала інструменти і користується ними, але дуже недоречно.
З.и. Читай книжки... а не єралашики складай про Афганістан. Там же приклади є: - в Німеччині, Кореї межу провели (по окупації) і в одних побудували ринок, а в других *соціалізм*. Хто?? - на кордоні США-Мексика півміста!! живуть, як американці, а друга половина, як мексиканці. Тому що кордон через півміста.
Люди однакові ... можновлалці-управлінці-влада різна.
І таких прикладів з поясненнями там купа. А ти на пряме питання єралашик склав про Афганістан.
detroytred написав:До речі, нагадаю тобі, що, наприклад, ложка дьогтю занедбає двжку меду; а грам прянощів роблять з ніякої страви дуже смачну їжу.
Хотів би я побачити як грам прянощів покращить ложку дьогтю... Не хочеш Афган - тримай такий простий приклад як Закон про мову... У нас є два його варіанти Ківалова-Колісніченко і сьогоднішній.... Обидва ці варіанти обнулюють один одного.... Тому знову пробую тобі допомогти по доброті душевній. 1 Всі переваги від сьогоднішньої версії закону ми отримаємо через...20-30 . років 2 Вся справа в тому що тільки ті першокласники які згідно цього закону почнуть вчитись українською - через 30 років доберуться до керування хоч чимось( від мітли до Держави) 3 Є дві категорії людей а - ті хто вважає Закон дуже повільним - іони не хочуть чекати 30 років б - ті хто вважають Закон дуже радикальним-вони не хочуть щоб їх діти вчились українською І перша і друга категорії є назадоволенною..і не залежно від того хороший сам Закон чи поганий-ці категорії так і помруть невдоволеними. 4 Ти відносишся до таких невдоволених.Тому ти помреш проживши погане життя,адже тобі постійно щось заважало. 5 Я відношусь до оптимістів..а тому для мене цей Закон є оптимальний...бо не заважає а - мені б - моїм дітям в - Державі розвиватись так як кожна група вважає за потрібне.
ПС Ти так і не зрозумів Якщо одні рухались 400 років в одному напрямку ( наприклад німці починаючи від Мартіна Лютера) , а другі як гімно в ополонці цих же 400 років бовтались між феодалізмом,капіталізмом,військовим коммунізмом,НЕПом,соціалізмом, і знову капіталізмом.. То першим потрібно було тільки трошки грошей і відсутності бойових дій(Німці і план Маршала) , а другим ще треба в своїх головах змінити формації (капіталізм - перевага особистості над суспільством) , соціалізм - перевага суспільства над особистістю.
Будівельник Ще краще)) закон про мову притулив. Згенерував якусь маячню про "Ти відносишся до таких невдоволених.Тому ти помреш проживши погане життя,адже тобі постійно щось заважало.". Бо схотілося такого висновку))
Що ти несеш? Вже й 400 років назад втулив. То хоч папередники, а тепер папередники папередників.
Звісно, що деякий вплив історії є. Але ти підмінюєш предмет. Мова була НЕ про те, де легше зробити зміни, реформи. Звісно, що німців легше було повернути в капіталізм. Ніхто цього не заперечує. Адмірал Ясен... Тобто ти знов демагогічно прийом застосував.
Тобі було вказано: 1. Що українцям не в якесь далеке майбутнє (аля комунізм) треба входити. А вдосконалювати капіталізм, ринок. Який вже є. За віконцем. І для цього Бальцерович рекомендує ... Що? І кому? Знов відмовчуєшся))
2. Про роль можновладців. Які втулили українцям навіть "соціалізм". І німцям. Коли тим же німцям американці становили ринок. Коли півміста можновладці надали розвинутий американський, а другій -- недорозвинутий мексиканський.
І, чудаче, німці дивились не на історію, а на розвинуту ФРН, як приклад. Це набагато облегшило реформування, ніж Мартін Лютер або цар Горох. І щось прямування німцями в одному напрямку і Мартін Лютер не стали перешкодою прорадянскій німецькій владі побудувати НАВІТЬ ТАКЕ НЕПРИРОДНЄ!!!!, як ГДР.
Танунаки... Ти постійно застосовуєш демагогію...
До речі, вже отой совок, зокрема деяких пенсів, всі й забули, як Пугачьову)), а ти про вплив.
US general tells British special forces: Stop rescuing people in Kabul, you're making us look bad
Maj. Gen. Christopher Donahue has told his British Army counterpart, a high-ranking field-grade officer of the British army's 22nd Special Air Service Regiment, that British operations were embarrassing the United States military in the absence of similar U.S. military operations. I understand that the British officer firmly rejected the request.
detroytred написав:отой совок, зокрема деяких пенсів, всі й забули
Ти ж памятаєш. Ти просто спиш і бачиш як якісь хороші можновладці з впливом 90% на кінцевий процес приходять і за 2 максимум 3 роки роблять...ТЕБЕ багатшим.. Тебе ж не цікавлять такі як я Тебе не цікавлять що процеси є інерційними Ти просто озираєшся навкруги(в тому числі і в інтернет чи телевізор) і хочеш пожити так,як живе майор Бундесверу на пенсії... Але тобі невтямки... Для того щоб у нас були такі керівники як у ФРН...треба щоб у нас були такі пропорції серед населення з переконання в головах як у ФРН. У мене ці переконання є У тебе і тобі подібних -вони відсутні. Тому ви й хапаєтесь за соломинки, у вигляді власних фантазій. ПС До 1970 розвиток ФРН йшов однаково з розвитком НДР..і тільки після 1970 роки західна модель почала вигравати(далось взнаки що 400 років до того розвивали капіталістичні бачення) По Південній і Північній Кореї - до 1990 року ти практично нічого не чув про супер/пупер корейську економіку..а пройшло вже( на той момент) 37 років після закінчення корейської війни.
Бачиш Навіть в тих прикладах які ти приводиш відстань між початком реформ і першими результатами - 40 років... А на сьогодні Південна Корея рухається в одному напрямку вже 68 років , і за ці роки на не ніхто не нападав,вона не міняла економічну модель, в неї не анексовували території.
Будівельник Ага)) Знов прибрехав, що я чекаю, що приходять *хороші можновладці з впливом 90% на кінцевий процес приходять і за 2 максимум 3 роки роблять...ТЕБЕ багатшим..* Без брехні в тебе ну ніяк. До того ж повторюєшся. Я тобі на це вже багатократно відповідав, показувати цитатами про що саме мова з мого боку (ПРО СПРИЯТЛИВІ УМОВИ ДЛЯ РОЗВИТКУ. І ЦЕ РЕФОРМИ, ЗМІНИ. ЯКІ ПОВНІСТЮ В РУКАХ, В ПРЯМИХ ОБОВ'ЯЗКАХ МОЖНОВЛАДЦІВ), а ти знов просто прямо перебріхуєш мою думку.
Щоб далі йшов розвиток Бальцерович КОМУ І ЩО РЕКОМЕНДУВАв?!)) Ти ж сам давав статтю. І відмовчуєшся.
За віконце виглянь - хто і як формує погляди й переконання в населення.
Чому ж навіть коммі, які вже загиналися, від відсторонили. Повністю. Бо вважали, що навіть ці залишки у владі ВПЛИВАЮТЬ.
ХТО В Криму та Донбасі населення переконував, дозволяв рашкованам просувати свої ідеї? Хто?
Хто практично не займався українізацією населення, поки грім не гуркнув? Хто?
Хто говорить, бере на себе обов'язки, а потім мало, що робить? Тим самим вбиваючи довіру в населення. Хто зашкварюється, але не покидає посад а відміну від західних можновладців?
А потім ти переводиш поведінку населення на вплив папередників... Подивись вище хто формує цей вплив зараз. От тому він такий.
Да, адмірал Ясен..., результати реформ будуть пізніше. І в Кореї, ФРН і т.д. вони виникли не одразу. От тільки мова про те, що ПРЕТЕНЗІЇ ТА ПОРАДИ УКРАЇНІ МВФи, Бальцерович і т.д. ДАЄ ПРО ТЕ, ЩО РЕФОРМИ ЙДУТЬ ДУЖЕ ПОВІЛЬНО. А ГОЛОВНА -- судова і овсім практично провалена. Інші у зародку або вкривь і вкось...
По буквах для тебе, який нікого не читає, а тільки єралашики складає свої, -- якби можновладці наші виконували поради, зробили реформи (наприклад, не просто тільки підняли ціни), а результату нема -- ТО НЕ БУЛО Б НІЯКИХ ПИТАНЬ. Але мова йде -- що реформи або роблять дуже повільно або овсім імітують. Ти підмінив предмет -- замінивши на чекання результату реформ. Коли тобі казалось про самі реформи. Демагог...
Збрехав в мій бік про чекання, як мене зроблять багатшим; та підмінив предмет. Як завжди згенерував ...
Зи. Пересічні підняття цін зкуштували .. практично мовчки. Від можновладців. А ти намагаєшся довести, що не дають реформи провести. Можновладцям. Особливо судову))) Підняття цін провели, мовний закон і т.д., незважаючи на війну. А ти про війна перешкода реформам.
Як можна таку маячню нести... Читай книжки... Ти ж Бальцеровича почав. Там написано кому і що він практично рекомендував треба зараз зробити для подальшого розвитку України. Результат звісно буде не одразу завтра. Кому і що?)) І хто проігнорував.
detroytred написав:А потім ти переводиш поведінку населення на вплив папередників...
Я ж не винуватий що в тебе одна звилина..і та від фуражки і ти настільки зашорений що не можеш зрозуміти того що я пояснюю Ще раз , просто з жалю 1 Можновладці впливають на кінцевий результат не більше ніж на 10%..все інше робить саме населення Навіть якщо можновладців розігнати - населення буде жити і саме себе забезпечувати. 2 Можновладці не можуть приймати рішень ,які більше ніж на 5% відрізняються від уподобань населення...особливо в Україні , де вибори це вибори. Тому що навіть коли можновладець захоче завести когось в шведський соціалізм..то він не зможе цього зробити..бо щведський соціалізм збудований руками простих шведів, а українці це не шведи і за 30 років повторити 300 літню еволюцію шведів - українці не в стані. 3 Я не кажу що попередники зломали..по тій простій причині що кажу що влада впливає на 5%...Тобто Сталін міг поламати всього 5%..але в рік... Тому мінус 5 % на 45 років після війни ( мінус не економічний,мінус в головах населення, в якого витравляли приватну ініціативу і заміняли її колективною відповідальністю) , не можна подолати за 30 років..навіть коли це було +7%.
Саме тому ми живемо гірше шведів..поляків Бо поляки мали З 1920 по 1940 - +5% до приватної власності З 1945 по 1990 - -3% до приватної власності ( чому не -5..бо поляки зберегли приватну фермерську власність і кооперативи до яких СРСР прийшов тільки в 1985 році) З 1990 по 2020 - +5% Тепер давай подивимось нас З 1920 по 1990 - -5% З 1990 до 2020 - +5%( розруха не в клозетах,розруха в головах) Поляки 20років*+5+45 років*-3+30років*5=125+ Ми 70років*-5 + 30 років*+5=200- Тепер розумієш чи ні. ПС Можна звичайно додати про те що тоді і зараз процеси протікали швидше, що йти шляхом яким хтось пройшов - також можна швидше.. Але в будь-якому варіанті Навіть теоретично досягнення поляків повинні бути вищими від наших досягнень... що і підтверджується практикою ППС Чи можна нам догнати поляків - так Коли це відбудеться - не швидше ніж за 30 років(одне покоління ,перших 30 років нас розганяло ,друге покоління буде пробувати догнати і перегнати) ПППС Для того й привів тобі приклад Закону про мову, бо там всього один змінний аргумент - мова. Тому поки у владі будуть ті хто ДУМАЄ російською( а думає він тому що вчився з першого класу на російській) до того часу будуть ті хто буде перешкоджати українізації. А через 30 років ,те покоління яке прийде на заміну думаючим(нахай всього на 20%) російською - супротив зникне еволюційно а не революційно. ПС Так само як зникла комуністична ідеологія( чи фашиська у Німеччині) Спочатку ці ідеології заборонили..але залишились носії,яких треба було або знищити або примиритись з їх існуванням. Ми примирились і не знищували ні по ознаці мови,ні по ознаці ідеологія..хоча це й збільшило час який ми витратили на перетворення.
Ага)) Рішення про підвищення цін та мовний закон від можновладців не уподобається не більше ніж на 5%. Жгі ісчо, демагог.
І вивчи, як сприймали реформи в Польщі і т.д. Подивись, чому майже усі реформатори не утримуються при владі. Мабудь від того, що тільки не більше на 5% рішення не уподобаються населенню?!))
Зи. Від відповідей на питання ти знов ухилився... Надав замість них чергові єралашики...
Бу-га-га. Якщо можновладців розігнати, то за віконцем ... зникне Країна. А ти несеш, що наче населення відчує тільки на 10%. )))))))))))))))))))))
Востаннє редагувалось detroytred в Суб 21 сер, 2021 23:43, всього редагувалось 1 раз.
detroytred написав:Від відповідей на питання ти знов ухилився...
На дурні запитання - можна дати тільки ще дурніші відповіді А я не хочу виглядати так само як ти. По відношення до реформ Чим більше по кількості населення,яке а - розуміє реформи б - хоче реформ в - отримає покращення від реформ Тим швидше можуть йти реформи Це я тобі й показував на прикладі Польщі.В Польщі на початок реформ було більше людей з підприємницьким складом розуму..ніж у нас через 30 років після проведення реформ. У нас так само виганяли реформаторів(той самий Яценюк чи Порошенко з Ющенком)
detroytred написав:Від відповідей на питання ти знов ухилився...
На дурні запитання - можна дати тільки ще дурніші відповіді А я не хочу виглядати так само як ти. По відношення до реформ Чим біль по кількості населення,яке а - розуміє реформи б - хоче реформ в - отримає покращення від реформ Тим швидше можуть йти реформи Це я тобі й показував на прикладі Польщі.
Да, адмірал Ясен...!
От тільки мова про хоча б прийняття рішення по реформам. Можновладцями. Бальцерович рекомендував... І що? Пересічні можновладцям заважають виконати рекомендації?)) Підняття цін сприйняли, а демонополізацію і т.д. не сприймуть))
От тому ти й відмовчуєшся.
Ага)) Менша кількість людей з підприємницьким розумом ну дуже тормозить судову реформу))
Зи. Запитання що і кому рекомендував Бальцерович у статті, яку ти сам навів, дурне? Жгі ісчо. Краще б відмовчувався...
І зрозумій: в українців усе в порядку і з приватною власністю, із підприємництвом... Не неси маячню. Бо не українці меншоварті, а можновладці безвідповідальні за Неньку, за розвиток країни, ринку. По мінімуму виконують свої обов'язки в суспільстві, державі.