Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 73757376737773787379 ... 7544>
Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 10:12

Козак
Да це просто капець...
Ну як доросла людина може отак робити?

Я ще зрозумів би, якщо він з такої своєї поведінки (брехні, демагогії) хоч щось мав особисто, але отак себе вести в нічого не значимій розмові на якомусь хфорумі...

Або дійсно дурний, як отой Шаріков, або навіть не уявляю нащо він здатний, якщо перед ним є особистий інтерес.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 10:19

airmax78 написав:В выделенном, это же он к нам обращается. Времена Кореи, когда американцы могли положить 140+К своих солдат чтобы не пустить распространения красной заразы прошли.

Нє-нє, так не піде...

Якщо у вас є на території інтереси, чи насаджається якесь омериканське бачення світу, будь ласочка, закріпіть угоду омериканською кров"ю *, інакше все ваше тільки бла-бла-бла ))))

* так було завжди, а люди не міняються...

Я висловлюю свої думки по Афганістану лише через те, про що не люблять казати...

Омериканці завжди були спецами по теорії ігор, плануванні і прогнозуванні подій.

Медійна картинка в Афгані викликає питання:

- чи це продумана операція показати, шо Штати спасували і стали слабі,
- чи дійсно кадрові проблеми мають місце?

Імхо, дивлячись на іліту Штатів (там вся іліта має за 75 років і давно хвора на Альцгеймера і Паркінсона) я думаю, шо система пішла в рознос, пошла деградація системи і скоро (5+ років) ми будемо баксами обкліювати тувалети :mrgreen:
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 10:40

Re: Політичні дискусії

detroytred написав:Про реакцію населення, про твож твердження, що влада не може прийняти рішення, яке не уподобається більше, ніж 5% населення.
Чув де дзвін - та не знаєш де він...
На твої мізерні доходи підняття ціни газу з 6 грн до 8 грн , при твоєму споживанні в 200 м3/в місяць в середньому по року - вплинуло більше ніж на 5% чи менше?
А ще когось обзиваєш
+Ти розумієш що таке інтегральний вплив, а що таке ріст цін на олію?
+Ти розумієш що коли росте ціна за мої послуги то навіть такий неадекват і нікчема як ти від цього виграє?
Адже ріст цін=значить є кошти мені заплатити=ріст моїх доходів=ріст оподаткування=тобі дадуть більше.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 10:43

budivelnik написав:
  detroytred написав:Про реакцію населення, про твож твердження, що влада не може прийняти рішення, яке не уподобається більше, ніж 5% населення.
Чув де дзвін - та не знаєш де він...
На твої мізерні доходи підняття ціни газу з 6 грн до 8 грн , при твоєму споживанні в 200 м3/в місяць в середньому по року - вплинуло більше ніж на 5% чи менше?
А ще когось обзиваєш
+Ти розумієш що таке інтегральний вплив, а що таке ріст цін на олію?
+Ти розумієш що коли росте ціна за мої послуги то навіть такий неадекват і нікчема як ти від цього виграє?
Адже ріст цін=значить є кошти мені заплатити=ріст моїх доходів=ріст оподаткування=тобі дадуть більше.

))))
Яких з 6 гривень?)))
Мова про підняття до 6.

І мова про сприймання населенням дії!
Несприймання було більше, ніж на 5%.
Ти знов підминив предмет!!!!!

Підняти можуть на 0,000005%, а несприймання цього може бути хоч 100%.
Як школяру...
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 11:11

detroytred написав:І мова про сприймання населенням дії!
Несприймання було більше, ніж на 5%.
1 Чим більше несприйняття - тим менше може зробити влада.
Як тільки несприйняття наближається до 50% - так відразу міняється влада.
2 Для того щоб виглядати експертом - Бальцерович радить очевидні речі,які зрозумілі навіть для пенсіонера.
Для того щоб виконати ці речі - потрібно щоб їх виконання підтримував ще хтось (своєю працею а не постами ) і цих хтось має бути багато( при цьому ще раз,якщо підтримка50+..то це рішення виконується,навіть у випадках,якщо вони не на руку владі)
3 Навіть на цих сторінках є три особи,які відрізняються темпераментом,вихованням, освітою... - успішні.
Файслейс - нейтральний,поміркований, на гілці Короновірус написав що його успіхи+успіхи галузі в якій він працює досить непогані і на рівні 2015-2020 років
Долярчик/Успіх - примітивний, дико бажаючий халяви - власник двох квартир зароблених на базарі з одної точки при торгівлі велозапчастинами
Будівельник - освічений,на думку багатьох набундючений індик...-також успішний...
4 Як можна швидко робити реформи..якщо ти разом з такими як сам наприклад підтримуєш думку про передачу мереж з рук приватних в державні(комунальні)
У всьому світі є правило ( за яке і виступав Бальцерович) - денаціоналізація..
А ви що хочете?
Забрати мережі в приватника і це опустить ціни?
А мережі ,яких ніхто не ремонтував 50 років - самі й далі будуть працювати і в них не треба буде вкладати?

Тому ще раз
1 Бальцерович подивився на таких як я і написав правила,які б нам допомогли - і ці правила вірні
2 Можновладці ,прочитавши ці правила, проаналізували їх і прийшли до висновку
а - якщо хочеш протриматись у владі,роби тільки те, що приведе до покращення ситуації до закінчення терміну твоїх повноважень
б - будь які реформи приводять до погіршення ситуації, тому не роби таких ,які приведуть до соціального вибуху
3 Про суди і так далі
Писав сотні разів
Скільки разів ти і тобі подібні стикались у судах по питаннях,які заважали б вам розвиватись?
Жодного
Так для вас неуків - наявність судді і прокурора з зарплатою в 0,1 млн в місяць і пенсією в такі ж суми - тільки погіршують ваше життя.
Але вам треба щоб було..а те що це було за ваш рахунок - до вас і не доходить.
budivelnik

Подякував: 291 раз.
Подякували: 2986 раз.

Профіль

1
1
Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 12:35

Re: Політичні дискусії

Віталя поперся в Бориспіль до Меркельші, а йому пинка під зад і не пустили :D
unicdima

Подякував: 107 раз.
Подякували: 191 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 15:51

Будівельник
Як ти не втонеш у своїй брехні?
В тебе ніс не росте?

Де??? Де я хоча б раз натякнув на оце, що ти прибрехав от тільки що мені - *4 Як можна швидко робити реформи..якщо ти разом з такими як сам наприклад підтримуєш думку про передачу мереж з рук приватних в державні(комунальні*.

Ти знов замість прямих відповідей а питання або заперечення фактів від фахівців з книжки (про поділена Корею, півміста різних, і т.д.) просто відповів генерацією чергової брехні та єралашиків.

Ти несприйняття рішень влади у чому рахуєш? В папугах?
Конкретного якогось рішення.
Наприклад, про перехід до "ринкових" цін на гас.
Значна частина населення негативно на 100% неспийняла це рішення.
Але спокійнісінько його проковтнула, тобто дала владі змогу реалізувати це рішення.
І що частина цього населення була набагато більше 5%, що несприйняття в людей було набагато більше 5%.
А ти зліпив 5% і носишся.

Що ти верзеш? Знов.
1. На що в тебе подивився Бальцерович, щоб надати пораду МОЖНОВЛАДЦЯМ про, наприклад, демонополізацію?
На твоє кахфе і магазин...
Чи на досвід ринкових реформ в розвинутих країнах від їх фахівців.
Які демонополізуваши, наприклад, Стандарт Ойл*.
Конкретно вкажи на що в тебе?

І до речі, Бальцерович, даючи ці поради спирався на досвід своїх реформ у Польщі.

2. Радив він кому?
Порошенкові і Ко.
Вони не зробили і що?
Протриматись у владі?!))))))))
Або якщо зробили, то їх би знесли?
Пересічні несприйнявші демонополізацію))))))))
Що ти несеш....

3. З якої стелі ти брешеш-то про нестикався з судами по питаннях, які заважали мені й подібним розвиватися?
Наприклад, десятки тисяч гривень, які держава не виплатила за пайки, речі, перерахунок пенсій, і т.д.
Тільки через суд.
А суди Вінницькі задавольнять і виплачують.
... суди ні.

Хоча це повинно бути вже автоматично навіть.
А невиплачені гроші можна було б вкласти в утеплення, освіту, закупівлю більш якісного обладнання, да хоч кріпту. Досить ймовірно, що зайвих коштів в багатьох немає.
Заважає те, що гроші додаткові не отримали? Заважає.
Заважає те, що по судах треба довго бігати навіть там, де є змога відсудити? Заважає.

Заважає те, що в тебе в області атовцв судяться за землю замість того, щоб спокійно отримати швидко законне рішення й розвивати там свій бізнес?
Заважає.

І демагог, мова не про завади конкретним особам, а про завади розвитку ринку, Суспільства, Країни.
Якщо ти не в стані зрозуміти, як нормальна судова тобто захист ПРАВ людини, бізенесу, сприяє розвитку, то ти повний невігалас...
Почни з шкільних підручників...

Ти знов реформу (судової) звів до ... підвищення з-п і пенсій суддям.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 16:10

Будівельник
Ти ж знов замість того, щоб заперечити, що я тебе безпідставно звинуватив у брехні (про мою підтримку передачі *мереж з рук приватних в державні(комунальні)*, зіллєшся.
Як нічого й не бувало!!!!!!!!!
Збрехав, тебе ткнули у брехню, злився.
І спокійнісінько почнеш навіть не просто строчить далі єралашики, демагогію, а знов брехати й брехати.

Це капець....
Паталогічний брехунець.
Так що "Танунаки...".

Зрозумій, що так неприпустимо для людини, в якої є хоч крапля порядності, совісті, самоповаги.
І якщо ТИ НАСТІЛЬКИ ЗНЕВАЖАЄШ СЕБЕ (що тобі все рівно, що тебе звинувачують у брехні), то звісно ти до опонентів вілносишся ще гірше.

Так що ТАНУНАКІ...
Постійно тільки й тикати тебе в твою брехню набридає.
Почекай, поки з'явиться в мене знов бажання)))

Може ти перейдеш на новий рівень брехні. Хоча куди більше-то.
Як Кисіль прямо у вічі... Не моргаючи.

В мене до тебе з цього приводу єдине питання: навіщо ти брешеш, з якою метою?
Напиши мету, може я тобі сам допоможу її досягти.
Але для початку напиши свою мету отакого постійного застосування брехні відносно іншої людини.
З якоюсь метою ти брешеш чи невже просто хочеться???

В мене є надія, що коли ти сам сформулюєш це, то може зрозумієш, що воно (тобто застосування брехні) того не варто.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 16:46

airmax78 написав:В выделенном, это же он к нам обращается. Времена Кореи, когда американцы могли положить 140+К своих солдат чтобы не пустить распространения красной заразы прошли.

і скільки тут американців полягло (я не про 1939..1945) за Вільну і Незалежну?
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
Повідомлення Додано: Нед 22 сер, 2021 16:49

change_pm написав:

Нє-нє, так не піде...

Якщо у вас є на території інтереси, чи насаджається якесь омериканське бачення світу, будь ласочка, закріпіть угоду омериканською кров"ю *, інакше все ваше тільки бла-бла-бла ))))

* так було завжди, а люди не міняються...

Я висловлюю свої думки по Афганістану лише через те, про що не люблять казати...

Омериканці завжди були спецами по теорії ігор, плануванні і прогнозуванні подій.

Медійна картинка в Афгані викликає питання:

- чи це продумана операція показати, шо Штати спасували і стали слабі,
- чи дійсно кадрові проблеми мають місце?

Імхо, дивлячись на іліту Штатів (там вся іліта має за 75 років і давно хвора на Альцгеймера і Паркінсона) я думаю, шо система пішла в рознос, пошла деградація системи і скоро (5+ років) ми будемо баксами обкліювати тувалети :mrgreen:

там не думали, що центальна влада в Кабулі так швидко здується... Восток дєло тонкоє Пєтруха ... і все ж в Україні більш прогнозовано

та не пішла вона в рознос, просто знову зіграла на випередження та ввела БОД - безумовний основний дохід, те в що бавилися деякі ліберастичні європейчики, напр. у Фінляндії

нам ще до того занепаду, як до Варашави нарачки

а про політику щодо РФ та США... є така приказка ...
"Ближні сусіди краще далеких родичів."
Але нашим політикам до дупи народна мудрість, тому маємо що маємо.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 22 сер, 2021 17:00, всього редагувалось 6 разів.
flyman

Подякував: 1603 раз.
Подякували: 2846 раз.

Профіль

1
3
  #<1 ... 73757376737773787379 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему