|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Нед 22 сер, 2021 10:12
Козак Да це просто капець... Ну як доросла людина може отак робити?
Я ще зрозумів би, якщо він з такої своєї поведінки (брехні, демагогії) хоч щось мав особисто, але отак себе вести в нічого не значимій розмові на якомусь хфорумі...
Або дійсно дурний, як отой Шаріков, або навіть не уявляю нащо він здатний, якщо перед ним є особистий інтерес.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 сер, 2021 10:19
airmax78 написав:В выделенном, это же он к нам обращается. Времена Кореи, когда американцы могли положить 140+К своих солдат чтобы не пустить распространения красной заразы прошли.
Нє-нє, так не піде... Якщо у вас є на території інтереси, чи насаджається якесь омериканське бачення світу, будь ласочка, закріпіть угоду омериканською кров"ю *, інакше все ваше тільки бла-бла-бла )))) * так було завжди, а люди не міняються... Я висловлюю свої думки по Афганістану лише через те, про що не люблять казати... Омериканці завжди були спецами по теорії ігор, плануванні і прогнозуванні подій. Медійна картинка в Афгані викликає питання: - чи це продумана операція показати, шо Штати спасували і стали слабі, - чи дійсно кадрові проблеми мають місце? Імхо, дивлячись на іліту Штатів (там вся іліта має за 75 років і давно хвора на Альцгеймера і Паркінсона) я думаю, шо система пішла в рознос, пошла деградація системи і скоро (5+ років) ми будемо баксами обкліювати тувалети 
-
change_pm
-
-
- Заблокований
- Подякував: 126 раз.
- Подякували: 1070 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Нед 22 сер, 2021 10:40
detroytred написав:Про реакцію населення, про твож твердження, що влада не може прийняти рішення, яке не уподобається більше, ніж 5% населення.
Чув де дзвін - та не знаєш де він... На твої мізерні доходи підняття ціни газу з 6 грн до 8 грн , при твоєму споживанні в 200 м3/в місяць в середньому по року - вплинуло більше ніж на 5% чи менше? А ще когось обзиваєш +Ти розумієш що таке інтегральний вплив, а що таке ріст цін на олію? +Ти розумієш що коли росте ціна за мої послуги то навіть такий неадекват і нікчема як ти від цього виграє? Адже ріст цін=значить є кошти мені заплатити=ріст моїх доходів=ріст оподаткування=тобі дадуть більше.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 сер, 2021 10:43
budivelnik написав: detroytred написав:Про реакцію населення, про твож твердження, що влада не може прийняти рішення, яке не уподобається більше, ніж 5% населення.
Чув де дзвін - та не знаєш де він... На твої мізерні доходи підняття ціни газу з 6 грн до 8 грн , при твоєму споживанні в 200 м3/в місяць в середньому по року - вплинуло більше ніж на 5% чи менше? А ще когось обзиваєш +Ти розумієш що таке інтегральний вплив, а що таке ріст цін на олію? +Ти розумієш що коли росте ціна за мої послуги то навіть такий неадекват і нікчема як ти від цього виграє? Адже ріст цін=значить є кошти мені заплатити=ріст моїх доходів=ріст оподаткування=тобі дадуть більше.
)))) Яких з 6 гривень?))) Мова про підняття до 6. І мова про сприймання населенням дії! Несприймання було більше, ніж на 5%. Ти знов підминив предмет!!!!! Підняти можуть на 0,000005%, а несприймання цього може бути хоч 100%. Як школяру...
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 сер, 2021 11:11
detroytred написав:І мова про сприймання населенням дії! Несприймання було більше, ніж на 5%.
1 Чим більше несприйняття - тим менше може зробити влада. Як тільки несприйняття наближається до 50% - так відразу міняється влада. 2 Для того щоб виглядати експертом - Бальцерович радить очевидні речі,які зрозумілі навіть для пенсіонера. Для того щоб виконати ці речі - потрібно щоб їх виконання підтримував ще хтось (своєю працею а не постами ) і цих хтось має бути багато( при цьому ще раз,якщо підтримка50+..то це рішення виконується,навіть у випадках,якщо вони не на руку владі) 3 Навіть на цих сторінках є три особи,які відрізняються темпераментом,вихованням, освітою... - успішні. Файслейс - нейтральний,поміркований, на гілці Короновірус написав що його успіхи+успіхи галузі в якій він працює досить непогані і на рівні 2015-2020 років Долярчик/Успіх - примітивний, дико бажаючий халяви - власник двох квартир зароблених на базарі з одної точки при торгівлі велозапчастинами Будівельник - освічений,на думку багатьох набундючений індик...-також успішний... 4 Як можна швидко робити реформи..якщо ти разом з такими як сам наприклад підтримуєш думку про передачу мереж з рук приватних в державні(комунальні) У всьому світі є правило ( за яке і виступав Бальцерович) - денаціоналізація.. А ви що хочете? Забрати мережі в приватника і це опустить ціни? А мережі ,яких ніхто не ремонтував 50 років - самі й далі будуть працювати і в них не треба буде вкладати? Тому ще раз 1 Бальцерович подивився на таких як я і написав правила,які б нам допомогли - і ці правила вірні 2 Можновладці ,прочитавши ці правила, проаналізували їх і прийшли до висновку а - якщо хочеш протриматись у владі,роби тільки те, що приведе до покращення ситуації до закінчення терміну твоїх повноважень б - будь які реформи приводять до погіршення ситуації, тому не роби таких ,які приведуть до соціального вибуху 3 Про суди і так далі Писав сотні разів Скільки разів ти і тобі подібні стикались у судах по питаннях,які заважали б вам розвиватись? Жодного Так для вас неуків - наявність судді і прокурора з зарплатою в 0,1 млн в місяць і пенсією в такі ж суми - тільки погіршують ваше життя. Але вам треба щоб було..а те що це було за ваш рахунок - до вас і не доходить.
-
budivelnik
-
-
- Подякував: 291 раз.
- Подякували: 2986 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
1
Додано: Нед 22 сер, 2021 15:51
Будівельник Як ти не втонеш у своїй брехні? В тебе ніс не росте?
Де??? Де я хоча б раз натякнув на оце, що ти прибрехав от тільки що мені - *4 Як можна швидко робити реформи..якщо ти разом з такими як сам наприклад підтримуєш думку про передачу мереж з рук приватних в державні(комунальні*.
Ти знов замість прямих відповідей а питання або заперечення фактів від фахівців з книжки (про поділена Корею, півміста різних, і т.д.) просто відповів генерацією чергової брехні та єралашиків.
Ти несприйняття рішень влади у чому рахуєш? В папугах? Конкретного якогось рішення. Наприклад, про перехід до "ринкових" цін на гас. Значна частина населення негативно на 100% неспийняла це рішення. Але спокійнісінько його проковтнула, тобто дала владі змогу реалізувати це рішення. І що частина цього населення була набагато більше 5%, що несприйняття в людей було набагато більше 5%. А ти зліпив 5% і носишся.
Що ти верзеш? Знов. 1. На що в тебе подивився Бальцерович, щоб надати пораду МОЖНОВЛАДЦЯМ про, наприклад, демонополізацію? На твоє кахфе і магазин... Чи на досвід ринкових реформ в розвинутих країнах від їх фахівців. Які демонополізуваши, наприклад, Стандарт Ойл*. Конкретно вкажи на що в тебе?
І до речі, Бальцерович, даючи ці поради спирався на досвід своїх реформ у Польщі.
2. Радив він кому? Порошенкові і Ко. Вони не зробили і що? Протриматись у владі?!)))))))) Або якщо зробили, то їх би знесли? Пересічні несприйнявші демонополізацію)))))))) Що ти несеш....
3. З якої стелі ти брешеш-то про нестикався з судами по питаннях, які заважали мені й подібним розвиватися? Наприклад, десятки тисяч гривень, які держава не виплатила за пайки, речі, перерахунок пенсій, і т.д. Тільки через суд. А суди Вінницькі задавольнять і виплачують. ... суди ні.
Хоча це повинно бути вже автоматично навіть. А невиплачені гроші можна було б вкласти в утеплення, освіту, закупівлю більш якісного обладнання, да хоч кріпту. Досить ймовірно, що зайвих коштів в багатьох немає. Заважає те, що гроші додаткові не отримали? Заважає. Заважає те, що по судах треба довго бігати навіть там, де є змога відсудити? Заважає.
Заважає те, що в тебе в області атовцв судяться за землю замість того, щоб спокійно отримати швидко законне рішення й розвивати там свій бізнес? Заважає.
І демагог, мова не про завади конкретним особам, а про завади розвитку ринку, Суспільства, Країни. Якщо ти не в стані зрозуміти, як нормальна судова тобто захист ПРАВ людини, бізенесу, сприяє розвитку, то ти повний невігалас... Почни з шкільних підручників...
Ти знов реформу (судової) звів до ... підвищення з-п і пенсій суддям.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 сер, 2021 16:10
Будівельник Ти ж знов замість того, щоб заперечити, що я тебе безпідставно звинуватив у брехні (про мою підтримку передачі *мереж з рук приватних в державні(комунальні)*, зіллєшся. Як нічого й не бувало!!!!!!!!! Збрехав, тебе ткнули у брехню, злився. І спокійнісінько почнеш навіть не просто строчить далі єралашики, демагогію, а знов брехати й брехати.
Це капець.... Паталогічний брехунець. Так що "Танунаки...".
Зрозумій, що так неприпустимо для людини, в якої є хоч крапля порядності, совісті, самоповаги. І якщо ТИ НАСТІЛЬКИ ЗНЕВАЖАЄШ СЕБЕ (що тобі все рівно, що тебе звинувачують у брехні), то звісно ти до опонентів вілносишся ще гірше.
Так що ТАНУНАКІ... Постійно тільки й тикати тебе в твою брехню набридає. Почекай, поки з'явиться в мене знов бажання)))
Може ти перейдеш на новий рівень брехні. Хоча куди більше-то. Як Кисіль прямо у вічі... Не моргаючи.
В мене до тебе з цього приводу єдине питання: навіщо ти брешеш, з якою метою? Напиши мету, може я тобі сам допоможу її досягти. Але для початку напиши свою мету отакого постійного застосування брехні відносно іншої людини. З якоюсь метою ти брешеш чи невже просто хочеться???
В мене є надія, що коли ти сам сформулюєш це, то може зрозумієш, що воно (тобто застосування брехні) того не варто.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Нед 22 сер, 2021 16:46
airmax78 написав:В выделенном, это же он к нам обращается. Времена Кореи, когда американцы могли положить 140+К своих солдат чтобы не пустить распространения красной заразы прошли.
і скільки тут американців полягло (я не про 1939..1945) за Вільну і Незалежну?
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
3
Додано: Нед 22 сер, 2021 16:49
change_pm написав: airmax78 написав:В выделенном, это же он к нам обращается. Времена Кореи, когда американцы могли положить 140+К своих солдат чтобы не пустить распространения красной заразы прошли.
Нє-нє, так не піде... Якщо у вас є на території інтереси, чи насаджається якесь омериканське бачення світу, будь ласочка, закріпіть угоду омериканською кров"ю *, інакше все ваше тільки бла-бла-бла )))) * так було завжди, а люди не міняються... Я висловлюю свої думки по Афганістану лише через те, про що не люблять казати... Омериканці завжди були спецами по теорії ігор, плануванні і прогнозуванні подій. Медійна картинка в Афгані викликає питання: - чи це продумана операція показати, шо Штати спасували і стали слабі, - чи дійсно кадрові проблеми мають місце? Імхо, дивлячись на іліту Штатів (там вся іліта має за 75 років і давно хвора на Альцгеймера і Паркінсона) я думаю, шо система пішла в рознос, пошла деградація системи і скоро (5+ років) ми будемо баксами обкліювати тувалети 
там не думали, що центальна влада в Кабулі так швидко здується... Восток дєло тонкоє Пєтруха ... і все ж в Україні більш прогнозовано та не пішла вона в рознос, просто знову зіграла на випередження та ввела БОД - безумовний основний дохід, те в що бавилися деякі ліберастичні європейчики, напр. у Фінляндії нам ще до того занепаду, як до Варашави нарачки а про політику щодо РФ та США... є така приказка ... "Ближні сусіди краще далеких родичів." Але нашим політикам до дупи народна мудрість, тому маємо що маємо.
Востаннє редагувалось flyman в Нед 22 сер, 2021 17:00, всього редагувалось 6 разів.
-
flyman
-
-
- Подякував: 1603 раз.
- Подякували: 2846 раз.
-
-
Профіль
-
-
1