Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 261262263264265 ... 1067>
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 15:53

mulax написав:Народ, чого ви цькуєте Акурта?
Живе собі людина в Туреччині біля моря і щиро розповідає про своє життя.
Хто може об"єктивніше розказати? Ви хтось там жили більше одного місяця у власному житлі, а не в готелі?.
Стосовно роботи і самореалізації:
Людина реалізувалась в Україні, продала бізнес/нерухомість і переселилася до Туреччини.
Може взагалі не працювати, а жити в своє задоволення.
Діти виросли і живуть у Штатах.
Якщо є можливість і бажання - працює дистанційно.
Як на мене - це близька до ідеальної модель "життя на пенсії" для любителів моря і теплого клімату.
Що особисто мене напрягає в Анталії - це тотальне хамство вихідців з совка.
І, судячи з репортажів любимої вами Жанни - там таке всюди..
Тому щиро тішуся за Акурта, що йому пощастило зі шляхетними сусідами, і бажаю всіляких гараздів.

Тут відразу декілька аспектів або тез.
Теза 1. Навіть stm - форумчанка з великим досвідом - вирішила, що Ви - мій клон і я сам себе нахвалюю; це видно з її попереднього допису. Насправді я ніколи не мав та не маю клонів. Пані помиляється - як і зажди в житті.

Теза 2. Панове даремно б"ють себе в груди та називають себе фахівцями з інвестицій куди-небуть та як-небуть. Подивіться ж вище - готові викупати Шевченкові хати хто-зна де по 12 000 доларів. Тут важливо те, що мають купу непроданого та нереалізованого майна, яке або гніє, або покривається пилом. І яке нікому не потрібне.
Тут друге головне: припустимо, панове, які тішать себе тим, що вони інХвестори або дерівати-хі-хі- вщики. Так ось: припустимо нахом"ячили 50 000 доларів - я їм розказував з 2018 по 2021 рік - як ті 50 000 долара можна вигідно - без проблем без адвокатів без нотаріусів без рієлторів без посередників - прилаштувати - ДЛЯ СЕБЕ КОХАНОГО. Для родини. Для дітей.
Не прилашутвали (НЕ ПРИЛАШТУВАЛИ) - як мають (якщо мають, ТА НЕ ПРОЇЛИ ЗА ОСТНІН 3 РОКИ) 50 000 доларів - так і мають. К.К.Д.=0. Що вони куплять за 50 000 доларів сьогодні? Шевченкову хатку...
А можна було слухати мене та купити собі на міжнародному курорті файну квартирку за 50 000 доларів - яка на сьогодні вартує вже 75 000 доларів.
Тому висновок: ні думати, ні рахувати НЕ ВМІЮТЬ. Кеби немає.
Писати бруд+дурниці+домисли та таке інше - тут фахівці.
Невже цьому в школі вчили??? Невже то мама радила???? Невже то батько радив??? Де дурнi навчилися????
Я від цього радію, бо спрацьовує відоме прислів"я:
"До 20 років розуму не набрався - то вже й не наберешся!"

Теза 3. Я весь час наводив конкретні приклади про те, що в Туреччину на прожиття переїжджають зовсім НЕ пенсіонери, а навпаки - люди в активному віці - плюс-мінус 40 років. Весь час навордив конкретні приклади, хто та чим заробляє; але ж ви подивіться - на форумі безробітні в 50 років - це з форуму - вже мірють, що коли їм виповниться 55, то їх хтось та десь візьме на роботу. Це при тому, щшо вже зараз ніхто та ніде не бере.

Теза 4: За липень 2021 року побито рекорд попередінх років з купівлі кваратир у Туреччині іноземцями. На верхніх щаблях рейтингу - громадяни США, Німеччини, Великої Британії.
Українці міцно тримаються в першій1 10-ці покупців....

Теза 5: Треба думати головОМ, а не ногОМ.
Це дуже важко.
На гілці: бал-бла-бла... бал-бла-бла-бла-бла-бла...
Мрійники.... з к.к.д.=0....
akurt

Подякував: 4023 раз.
Подякували: 1479 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 16:10

airmax78 написав:Ну вот шо там американцам, с такими вояками было делать? https://www.nytimes.com/2021/08/25/opin ... -army.html
Это ж просто какой-то позир. А-ля украинские военные в Крыму в 2014м. Только украинские военные в Крыму такими стали после 24 лет уничтожения армии, а эти - после 20 лет беспрецедентных вложений в их обучение, вооружение и подготовку. Позир. Йопаный стыд.

airmax78, я вже який раз пишу, що у них почався вже видимий деградец ((((

В принциці, мені покуй, нехай там навіть осла виберуть презідом і цьомають йогу тухес, хвилює лише те, що вони свій смердючий бакс зробили світовою валютою, і у всіх у нас крадуть не замираючи ні на хвилину...

зі. якщо хтось думаю, що лонг "майкрософта" в баксі спасе від деградації Штатів, я скажу ага-ага )))

ось і не можу поки знайти варіанта, де менше встратиш...
change_pm

Заблокований
Подякував: 126 раз.
Подякували: 1070 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 16:12

тут не інвестуємо...
Падение качества жизни в Ашдоде

Ашдод опустился на 3 места по сравнению с предыдущим годом и находится на 11-м месте, в результате исследования опубликованном Центральным бюро статистики, которое проверило качество жизни в 14 крупных городах. Ашдод на втором месте по удовлетворенности парками и последнее место по онкологическим заболеваниям среди мужчин.
Из 44 показателей Ашдода, 26 хуже среднего по стране, а 18 лучше.

https://ashdod-news.co.il/%D0%BF%D0%B0% ... %B4%D0%B5/

зі. ну, ви по віделеному понялі, так?
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 16:15

Ой, шо правда? Та шо ви гаварітє!!!???

Налоговая служба проводит облавы против неплательщиков на Севере Израиля

Налоговая служба Израиля («мас ахнаса») продолжает серию мероприятий против злостных неплательщиков налогов в казну государства. За последние несколько суток инспекторы налоговой службы провели рейд по турбазам («цимерим») и сопутствующему бизнесу на Севере страны, сообщает Ynet.

Были проверены 53 предприятия туристической отрасли; обнаружено множество нарушений законности в налоговой сфере. Выписаны административные штрафы; инициирована серия налоговых расследований против предпринимателей в Тверии, Рамот, Хад-Нес, Явниэль, Арбель, Каланит и т.д.

Основным нарушением при попытке ухода от налогов является отказ от регистрации приобретения услуги или покупки, когда оплата производится наличными.

https://nashe.orbita.co.il/blogs/events ... ent1602841

зі. таваріші, смотрім там коментарі, потім здогадуємося, чому тут так жовчю бризкають... такі наші люді :lol: :mrgreen:
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 16:39

change_pm написав:Зображення

Так, народ, хто слідкує за подіями у Омериці... Бабка Йолка, вона ж Йелен, пропонує Жоріка Фєдотовіча на другий термін...

І тутай є пару думок, дуже крейзі... звичайно цей тиждень+наступний місяць покажуть, але стрьомно...

Думка дуже проста, деми вирішили монетизувати свої проблеми через Федота, ну, це не новина, але імхо тейперінга може не бути, а буде друкування і викупи, знову подачки маніпасу так чи інакше.

Ціль - вибори в Сенат в 22 році, маніпас повинен бути щаслив і вибрати демів...

А там взагалі можно що хочеш творити з друкувальним станком...

Борги обезцінюються разом з баксом, але кого це хвилює, головне ніч простояти, бо всім стане зрозуміло, шо штати здулись...
change_pm

Заблокований

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 16:46

Пане change_pm - для мене особисто в цій ситуації що є незрозумілим, так те то, що - припустимо - в США гроші роздають наліво і направо (хоча че зовсім не так - допомогу на пандемію - смішні гроші в умовах США - по 1400 доларів - отримали тільки громадяни США із вкрай низькими прибутками) - а ось з тим, звідки у громадян країн, які дуже дуже далеко від США, з"явилися мішки доларів... І за ці мішки доларів вони купують купують та купуть залізобетонні паралелепіпеди...
Невже реально грошва падає з неба????
akurt

Подякував: 4023 раз.
Подякували: 1479 раз.

Профіль

5
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 16:49

change_pm написав:
  BIGor написав:Кому треба, ловіть посилання на аналог Луну в Польщі:
https://korter.com.pl/inwestycje-warszawa-na-mapie

Привіт! Ти вже лижи милиш? :lol:

Надумав чи як? Робочий ринок прозондував?

Робота там є. Але впринципі можна буде подумати о ремоут. Прозондував новобудови - є і по 1300 долл. метр, дуже багато набудували - у багатьох забувників навіть однухи в продажу. Ріст цін загалом пишуть біля +6%, інфляція біля +5%. Порівняємо з цінами в Києві +24% в доларі за рік.
BIGor

Подякував: 1470 раз.
Подякували: 1876 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 16:50

akurt написав:Пане change_pm - для мене особисто в цій ситуації що є незрозумілим, так те то, що - припустимо - в США гроші роздають наліво і направо (хоча че зовсім не так - допомогу на пандемію - смішні гроші в умовах США - по 1400 доларів - отримали тільки громадяни США із вкрай низькими прибутками) - а ось з тим, звідки у громадян країн, які дуже дуже далеко від США, з"явилися мішки доларів... І за ці мішки доларів вони купують купують та купуть залізобетонні паралелепіпеди...
Невже реально грошва падає з неба????

23 серпня дають до 2 млрд. доларів від МВФ подарунок, як Ви думаєте - куди підуть ці гроші? :D
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 16:53

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

980 баксів за метр, але треба купляти 137 м2.
https://korter.com.pl/wislana-kepa-warszawa
Бачу в Польщі починаються розпродажі.
BIGor

Профіль

1
Повідомлення Додано: Сер 25 сер, 2021 17:01

akurt
А можна було слухати мене та купити собі на міжнародному курорті файну квартирку за 50 000 доларів - яка на сьогодні вартує вже 75 000 доларів.

В принципі, у Львові за той самий час десь так само подорожчало нормальне житло.
Але, нажаль, у нас немає моря.. ))

Основне питання - що буде сигналом зупинки "даражая" і розвороту тренду?
Які в кого думки з цього приводу?
mulax

Подякував: 0 раз.
Подякували: 3 раз.

Профіль

#<1 ... 261262263264265 ... 1067>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей