Епідемія коронавірусу в Україні та світі

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Валютний ринок України. Курс валют: Євро, Долар, рубль. Обмін валют, прогноз курсу долара, євро, рубля, аналітика.
  #<1 ... 35113512351335143515 ... 5004>
Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:00

Hotab написав:
А умирали в апреле ,... Ещё от роста подростковых суицидов, но это не точно, ...

Кстати, о суицидах...
Коронавірус вплинув на кількість самогубств у Японії через ізоляцію.
Про це в ефірі Громадського радіо розповів Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії Сергій Корсунський.
« COVID-19 дуже погано позначився на цьому, тому що вони були вимушені ще й вдома сидіти, а японці дуже люблять спілкуватися, і, на жаль, дійсно, така була статистика, вона офіційно була оприлюднена в місцеві пресі, — у жовтні 2020 року за місяць вчинили самогубство більше людей, ніж померло за рік ковіду».
У 2020 році Японія посіла 36 місце за рівнем суїциду. Для порівняння, Україна зайняла 15 місце у тому ж рейтингу.
fler

Подякував: 1213 раз.
Подякували: 1338 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:04

Вкладчик1234 написав:И заодно пояснить "феномен Одессы". Может нужно японцев на изучение и перенятие опыта в Одессу?

Лучше одесситов в Японию. Пусть покажут им, как надо карантин соблюдать :wink:
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:10

fler написав:
  Hotab написав:
А умирали в апреле ,... Ещё от роста подростковых суицидов, но это не точно, ...

Кстати, о суицидах...
Про це в ефірі Громадського радіо розповів Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії Сергій Корсунський.
« COVID-19 дуже погано позначився на цьому, тому що вони були вимушені ще й вдома сидіти, а японці дуже люблять спілкуватися, і, на жаль, дійсно, така була статистика, вона офіційно була оприлюднена в місцеві пресі, — у жовтні 2020 року за місяць вчинили самогубство більше людей, ніж померло за рік ковіду».
У 2020 році Японія посіла 36 місце за рівнем суїциду. Для порівняння, Україна зайняла 15 місце у тому ж рейтингу.

Число умерших от передозировки наркотиками в России в год пандемии выросло на 16% по сравнению с 2019-м годом,
cообщают «Открытые медиа» https://openmedia.io/news/n3/v-pandemiy ... ie-granic/
Ромасик

Подякував: 1392 раз.
Подякували: 816 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:11

Re: Эпидемия коронавируса в мире

fler написав:Кстати, о суицидах

За минулий рік кількість самогубств у Японії зросла більш ніж на 900, перевищивши 21 тисячу. На думку фахівців, одна з причин - пандемія COVID-19.

https://www.ukrinform.ua/rubric-world/3 ... -roku.html

Рост на 900 чел на 130 милионную Японию?? Эрэфия с почти тем же населением с ковидом год+ зарыла 700 тысяч.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:15

Ромасик написав:
  fler написав:
  Hotab написав:

Кстати, о суицидах...
...у жовтні 2020 року за місяць вчинили самогубство більше людей, ніж померло за рік ковіду».

Число умерших от передозировки наркотиками в России в год пандемии выросло на 16% по сравнению с 2019-м годом,
cообщают «Открытые медиа» https://openmedia.io/news/n3/v-pandemiy ... ie-granic/

Хотаб не признает других причин смертности - все только от ковида, даже если ковидом не болели :wink:
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:15

Re: Эпидемия коронавируса в мире

Ромасик написав:Число умерших от передозировки наркотиками в России в год пандемии выросло на

Тысячу. (перевел те страшные %% в цифру)

В период наиболее строгих ограничений (апрель и май) количество ДТП сократилось на 33,3%, число погибших на 16,6%, раненых на 33,4%», — уточнили в МВД.

Ранее начальник УГИБДД по Московской области Виктор Кузнецов сообщил, что доля дорожных аварий в Московской области снизилась на 17% за год.

https://russian.rt.com/russia/news/8535 ... -pogibshie

Это к тому, что где-то убыло, где-то прибыло. Но суммарно минус сотни тысяч. Хорошая попытка, но нет

fler написав:Хотаб не признает других причин смертности

Охотно признаЮ! Я сам хочу докопаться до истины. И вы мне помогаете. Правда пока это все не то. Надо десятки и сотни тысяч искать, а вы тыщенкой машете. Но хоть что-то, спасибо. Ищите ещё, я вам благодарен.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 26 сер, 2021 19:22, всього редагувалось 1 раз.
Hotab

Подякував: 404 раз.
Подякували: 2473 раз.

Профіль

4
4
2
Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:28

fler написав:Особисто мене стримують дослідження, які показують, що:
1) вакцина знижує власний імунітет
Напр., https://cursorinfo.co.il/israel-news/va ... e-uchenye/
2) перехворілі захищені краще, ніж вакциновані
Напр., https://greenpost.ua/news/perehvorili-n ... nya-i36530
3) побочки вакцин від коронавірусу
Напр., https://www.epochtimes.com.ua/ru/novost ... eme-138257
Є багато інших досліджень, результати яких подібні до наведених. Є інші дослідження. Яким результатам довіряти - це ваша особиста справа.

Такое это ГОВНИЩЕ, что жаль выгорания пикселей на время чтения опусов.
Особенно понравилось, что не нужно вакцинироваться от коронавируса ибо "Через пол года начнется сезон гриппа и люди после мРНК вакцин будут с худшим иммунитетом против него и может многие умрут.
ДА У НАС СЕЗОН КОРОНЫ УЖЕ ВТОРОЙ ГОД И ЛЮДИ УМИРАЮТ СОВСЕМ НЕ "ВОЗМОЖНО", А ПРЯМО ТАКИ "МОЖНО"! Еще и Дельта передается намного быстрее всяких гриппов.
Ну и панические: Все, кто вакцинировался мРНК умрут в течение 5 лет! - казал автор 23 книг. Книги, я так понимаю, фантастические он пишет :mrgreen:
Ну, а про цитокиновый СЧТОрм - задолбали. Пока ни у кого такого не было после вакцинации с короной, зато было в Китае в первые месяцы против обычной короны.
И вообще, как в Гарри Поттере: закинуть безоаровый камень в рот, в смысле дексаметазон в ягодицу, и готово.
Востаннє редагувалось Slx в Чет 26 сер, 2021 19:37, всього редагувалось 1 раз.
Slx

Подякував: 318 раз.
Подякували: 116 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:28

Hotab написав:Добрый день, дядьку. Проходите на задние ряды,не стесняйтесь. Что-то хотели сказать о том, где вы давно и много ошибались? Я за. Хоть кто-то должен показать пример. А то в рядах дисидентов как-то всё печально: когда их ловишь за язык, они резко становятся заняты (на судебные заседания, в реал , из форума вообще на полгода) и перестают отвечать за свои слова. Я обосновано считаю, что вы,как опытный и взрослый, могли бы показать пример принятия своей ответственности за прошлые ошибки.

Hotab
Статистика користувача
Найбільша активність в темі: Эпидемия коронавируса в мире
(1100 повідомлень / 25.26% від усіх повідомлень)

Ваша творчість на цій гілці по принципу сам запитаю, сам відповім і сам скажу що не так. В n-раз по улюбленому вами квітню жодного разу я не пояснював підвищену смертність дем. хвилями, а тільки в контексті більш довготривалих періодів. Чи можете пряму цитату? Відносне затишшя на літо прогнозував з квітня, якраз у зв'язку з високим % перехворівших до цього часу. Причому мені якраз цифра до 70% по окремим регіонам, яку озвучували деякі фахівці видається точною. Відповідно і смертність суттєво нижча, ніж декларувалась раніше, та і перспективи світліші.
Ой+

Подякував: 109 раз.
Подякували: 1119 раз.

Профіль

2
3
Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:32

У листопаді Україна може наблизитися до "червоної" зони епідеміологічної небезпеки, тоді можуть ввести і локдаун.
Про це розповів заступник міністра охорони здоров'я - головний санітарний лікар України Ігор Кузін в інтерв'ю ВВС News Україна, передає RegioNews.

Два центри масової вакцинації закриють цими вихідними у Харкові...
На Харківщині відкриватимуть нові центри масової вакцинації, але де саме та коли невідомо.
https://suspilne.media/158670-u-harkovi ... akcinacii/

Концерт - закриття центрів вакцинації - локдаун з 1 листопада :roll:
Все логічно, правда :roll:

П.С. Тільки я помітила, що з 19 серпня щоденно більше отримують другу дозу, ніж першу, і розрив зростає. Напр., за останню добу - 44218 (1 доза) проти 118192 (2 доза). Випадковість чи добровольці закінчуються :wink:
fler

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 26 сер, 2021 19:36

Hotab написав:
  change_pm написав:вакциновані для мене небезпечні

Ченж, а как вы определяете рядом вакцинированных (опасных для вас) и не вакцинированных?

по запаху, я заметил, что после 2й прививки запах тела изменился, кстати один депутат заявил, что определяет ковидников по запаху...
edvardd

Подякував: 155 раз.
Подякували: 2902 раз.

Профіль

2
  #<1 ... 35113512351335143515 ... 5004>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 2 гостей