Hotab написав: А умирали в апреле ,... Ещё от роста подростковых суицидов, но это не точно, ...
Кстати, о суицидах... Коронавірус вплинув на кількість самогубств у Японії через ізоляцію. Про це в ефірі Громадського радіо розповів Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії Сергій Корсунський. « COVID-19 дуже погано позначився на цьому, тому що вони були вимушені ще й вдома сидіти, а японці дуже люблять спілкуватися, і, на жаль, дійсно, така була статистика, вона офіційно була оприлюднена в місцеві пресі, — у жовтні 2020 року за місяць вчинили самогубство більше людей, ніж померло за рік ковіду». У 2020 році Японія посіла 36 місце за рівнем суїциду. Для порівняння, Україна зайняла 15 місце у тому ж рейтингу.
Hotab написав: А умирали в апреле ,... Ещё от роста подростковых суицидов, но это не точно, ...
Кстати, о суицидах... Коронавірус вплинув на кількість самогубств у Японії через ізоляцію. Про це в ефірі Громадського радіо розповів Надзвичайний і Повноважний Посол України в Японії Сергій Корсунський. « COVID-19 дуже погано позначився на цьому, тому що вони були вимушені ще й вдома сидіти, а японці дуже люблять спілкуватися, і, на жаль, дійсно, така була статистика, вона офіційно була оприлюднена в місцеві пресі, — у жовтні 2020 року за місяць вчинили самогубство більше людей, ніж померло за рік ковіду». У 2020 році Японія посіла 36 місце за рівнем суїциду. Для порівняння, Україна зайняла 15 місце у тому ж рейтингу.
Кстати, о суицидах... Коронавірус вплинув на кількість самогубств у Японії через ізоляцію. ...у жовтні 2020 року за місяць вчинили самогубство більше людей, ніж померло за рік ковіду». У 2020 році Японія посіла 36 місце за рівнем суїциду. Для порівняння, Україна зайняла 15 місце у тому ж рейтингу.
Ромасик написав:Число умерших от передозировки наркотиками в России в год пандемии выросло на
Тысячу. (перевел те страшные %% в цифру)
В период наиболее строгих ограничений (апрель и май) количество ДТП сократилось на 33,3%, число погибших на 16,6%, раненых на 33,4%», — уточнили в МВД.
Ранее начальник УГИБДД по Московской области Виктор Кузнецов сообщил, что доля дорожных аварий в Московской области снизилась на 17% за год.
Это к тому, что где-то убыло, где-то прибыло. Но суммарно минус сотни тысяч. Хорошая попытка, но нет
fler написав:Хотаб не признает других причин смертности
Охотно признаЮ! Я сам хочу докопаться до истины. И вы мне помогаете. Правда пока это все не то. Надо десятки и сотни тысяч искать, а вы тыщенкой машете. Но хоть что-то, спасибо. Ищите ещё, я вам благодарен.
Востаннє редагувалось Hotab в Чет 26 сер, 2021 19:22, всього редагувалось 1 раз.
Такое это ГОВНИЩЕ, что жаль выгорания пикселей на время чтения опусов. Особенно понравилось, что не нужно вакцинироваться от коронавируса ибо "Через пол года начнется сезон гриппа и люди после мРНК вакцин будут с худшим иммунитетом против него и может многие умрут. ДА У НАС СЕЗОН КОРОНЫ УЖЕ ВТОРОЙ ГОД И ЛЮДИ УМИРАЮТ СОВСЕМ НЕ "ВОЗМОЖНО", А ПРЯМО ТАКИ "МОЖНО"! Еще и Дельта передается намного быстрее всяких гриппов. Ну и панические: Все, кто вакцинировался мРНК умрут в течение 5 лет! - казал автор 23 книг. Книги, я так понимаю, фантастические он пишет Ну, а про цитокиновый СЧТОрм - задолбали. Пока ни у кого такого не было после вакцинации с короной, зато было в Китае в первые месяцы против обычной короны. И вообще, как в Гарри Поттере: закинуть безоаровый камень в рот, в смысле дексаметазон в ягодицу, и готово.
Востаннє редагувалось Slx в Чет 26 сер, 2021 19:37, всього редагувалось 1 раз.
Hotab написав:Добрый день, дядьку. Проходите на задние ряды,не стесняйтесь. Что-то хотели сказать о том, где вы давно и много ошибались? Я за. Хоть кто-то должен показать пример. А то в рядах дисидентов как-то всё печально: когда их ловишь за язык, они резко становятся заняты (на судебные заседания, в реал , из форума вообще на полгода) и перестают отвечать за свои слова. Я обосновано считаю, что вы,как опытный и взрослый, могли бы показать пример принятия своей ответственности за прошлые ошибки.
Hotab Статистика користувача Найбільша активність в темі: Эпидемия коронавируса в мире (1100 повідомлень / 25.26% від усіх повідомлень)
Ваша творчість на цій гілці по принципу сам запитаю, сам відповім і сам скажу що не так. В n-раз по улюбленому вами квітню жодного разу я не пояснював підвищену смертність дем. хвилями, а тільки в контексті більш довготривалих періодів. Чи можете пряму цитату? Відносне затишшя на літо прогнозував з квітня, якраз у зв'язку з високим % перехворівших до цього часу. Причому мені якраз цифра до 70% по окремим регіонам, яку озвучували деякі фахівці видається точною. Відповідно і смертність суттєво нижча, ніж декларувалась раніше, та і перспективи світліші.
У листопаді Україна може наблизитися до "червоної" зони епідеміологічної небезпеки, тоді можуть ввести і локдаун. Про це розповів заступник міністра охорони здоров'я - головний санітарний лікар України Ігор Кузін в інтерв'ю ВВС News Україна, передає RegioNews.
Концерт - закриття центрів вакцинації - локдаун з 1 листопада Все логічно, правда
П.С. Тільки я помітила, що з 19 серпня щоденно більше отримують другу дозу, ніж першу, і розрив зростає. Напр., за останню добу - 44218 (1 доза) проти 118192 (2 доза). Випадковість чи добровольці закінчуються