Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Alfa_Bank написав:Stringer Після випуску/виготовлення нова карта йде заблокована, для початку користування її потрібно активувати і встановити пін-код, така карта вважається активована. По такі карті потрібно виконувати умови безкоштовного використання. По Platinum black: - здійснити від 12 безготівкових операцій; - або здійснити безготівкових операцій на суму від 10000 грн .; - або розмістити на рахунках Банку суму від 250000 грн. По Вlack - здійснити від 25 безготівкових операцій; - або здійснити безготівкових операцій на суму від 10000 грн .; - або розмістити на рахунках Банку суму від 250000 грн. Якщо виконати умову по залишку коштів на рахунках, вона буде діяти на 2 пакети одразу.
С этим разобрались, спасибо. Теперь уточните - кто решил, что моя карта Платинум Блэк Евро неактивна? Почему ее не перевыпустили как Доллар и Евро? Правильно ли я понял - для бесплатного перевыпуска она была неактивна, а для абонплаты она активирована, так?
Якщо у вас закінчується строк дії картки на неактуальних тарифах, для зміни тарифів на актуальні будуть відібрані всі картки (у т.ч. за якими строк дії не пройшов), якщо по ДТ/ЗП/ПФ були фінансові операції за останні три місяці.
Якщо по карткам не було фінансових списань за вказаний період — автоматичний перевипуск не відбувається.
У разі, якщо хоч одна картка в пакеті послуг (ПП) була автоматично перевипущена та відбулась зміна ПП — по всім карткам старого пакета буде виконана зміна тарифів на актуальні, в т.ч. картки, по яким не відбувався перевипуск. Зміна пакета відбувається стандартно після активації будь-якої з перевипущенних карток (навіть якщо була перевипущена тільки одна з карток пакету).
Опять меня запутали. Каждый раз новая версия... Мне предыдущий дежурный по вашему аккаунту писал, что моя неперевыпущенная карта Платинум Блэк Евро, останется в старом тарифе.
Alfa_Bank написав:Stringer Зараз у вас 2 пакета послуг активних виходить. Гривня і долар - Блек, а Євро - Платинум Блек
Вы пишите, что она перейдёт в тариф Блэк. Кому верить?
Востаннє редагувалось Stringer в Вів 31 сер, 2021 11:32, всього редагувалось 1 раз.
1) карту Cameleon можна отримати при існуючому пакеті Platinum Black? 2) тобто в мене вже є три картки в ГРН, USD, EUR. Четверта буде в грн? 3) Кредитний ліміт можуть дати а можуть і 0?
1) карту Cameleon можна отримати при існуючому пакеті Platinum Black? 2) тобто в мене вже є три картки в ГРН, USD, EUR. Четверта буде в грн? 3) Кредитний ліміт можуть дати а можуть і 0?
Добрий день 1) Так. 2) Картка йде окремою і не входить в пакет послуг. 3) Так, після перевірки інформації банком буде прийнято рішення що до встановлення кредитного ліміту. Діючим клієнтам оформлення картки Cameleon буде доступне з 16-го вересня
Добрий день 1) Так. 2) Картка йде окремою і не входить в пакет послуг. 3) Так, після перевірки інформації банком буде прийнято рішення що до встановлення кредитного ліміту. Діючим клієнтам оформлення картки Cameleon буде доступне з 16-го вересня
При наличии 3 кредиток с лимитом, данная карта может быть оформлена только без кредитного лимита? При этом, птичку в пункте "Хочу картку без кредитного ліміту" можно не ставить?
При наличии 3 кредиток с лимитом, данная карта может быть оформлена только без кредитного лимита? При этом, птичку в пункте "Хочу картку без кредитного ліміту" можно не ставить?
Все вірно, якщо є 3 картки з кредитним лімітом, то Cameleon буде дебетовою і кредитний ліміт не буде встановлено.
Вопросы оф.представителю. 1.На сайте мастеркарда есть информация о том, что карты World Elite и Black Edltion принимают участие в программе вознаграждений Мастеркард бильше. Актуальна ли эта информация и в каких пакетах выдаются такие карты? https://www.mastercard.ua/uk-ua/persona ... aclub.html 2.Остальные карты не участвуют в этой программе? У меня раньше была кредитная карта максимум, она была внесена в эту программу и накапливала серебряные баллы. По окончанию срока мне перевыпустили ред и на мой вопрос в чате поддержка ответила, что эта карта не участвует в программе МС бильше. Это так?