Hotab написав:А Чендж задавал такой вопрос где-то выше? Ну тогда это многое объясняет.
Там у него что-то очень личное к нынешнему президенту США. Автоматически распространяемое на всю их гигантскую экономику. Такая своеобразная зрадофилия - во всем видеть крах США.
change_pm написав:Пачіму? Я от завтра готовий почати отримувати з.п.шку в юані, тім паче він золотом забезпечен.
А чим забезпечен бакс? Потребами ніщебродів на держ. подачках і талонах?
Ну як вам сказати... Юань сьогодні досить потужний і забезпечений золотом, а завтра партія скаже "досить" і юань стане таким, яким його бажає бачити генсек Ден. І ніхто в світі нічого з цим не зможе зробити. Це як долар за 70 радянських копійок.
100500! Партія в Штатах сказала треба, і вжух, від 5% до 100% підматрасних баксів обесцінилось (в залежності від категорії на що вони у вас там лежали)...
А те, що колись можливо зробить КПК ніхто не знає, але факт того, шо омериканці весь світ в черговий раз "поїмєлі" є...
Hotab написав:А Чендж задавал такой вопрос где-то выше? Ну тогда это многое объясняет.
Там у него что-то очень личное к нынешнему президенту США. Автоматически распространяемое на всю их гигантскую экономику. Такая своеобразная зрадофилия - во всем видеть крах США.
change_pm написав:Пачіму? Я от завтра готовий почати отримувати з.п.шку в юані, тім паче він золотом забезпечен.
Ну як вам сказати... Юань сьогодні досить потужний і забезпечений золотом, а завтра партія скаже "досить" і юань стане таким, яким його бажає бачити генсек Ден. І ніхто в світі нічого з цим не зможе зробити. Це як долар за 70 радянських копійок.
100500! Партія в Штатах сказала треба, і вжух, від 5% до 100% підматрасних баксів обесцінилось (в залежності від категорії на що вони у вас там лежали)...
А те, що колись можливо зробить КПК ніхто не знає, але факт того, шо омериканці весь світ в черговий раз "поїмєлі" є...
У мене щойно був напад когнітивного дисонансу: ну як може людина з такою гарною, живою українською мовою і писати таку ахінетичну дурню?
Бакс чим забезпечений? Та там одна Кока-кола як кілька бюджетів Срашки.
Не знаю, чому ти вирішив приплести срашку сюди, мені на неї пофіг якось... а ти якось рефлексуєш, подивився би краще на те, що ми втратили літакобудування (((
change_pm написав:100500! Партія в Штатах сказала треба, і вжух, від 5% до 100% підматрасних баксів обесцінилось (в залежності від категорії на що вони у вас там лежали)...
p_vovk74 написав:У мене щойно був напад когнітивного дисонансу: ну як може людина з такою гарною, живою українською мовою і писати таку ахінетичну дурню?
Ти ціни на біржеві товари бачив? Бачив реальні ціни на вироби з них? У тебе виріс дохід чи матрац на ту сумму у в %, що ФРС влила в систему? У мене ні... (((
Добре, що особисто я в боргах, як шовках ))) то я повинен радіти, але я переймаюсь на нашого брата, підматрацника, в якого вливання бабла ФРС-ом і іншими, відкусило від 5% до 100% матрацу...
Панімаїш? Чи я знову якусь дурню несу?
Тоді треба буде кави випити, бо не прокинувсі ще...
Железная руда, наиболее продаваемая с поставкой в январе на Китайской товарной бирже в Даляне, упала на 5,6% до 731 юаня ($113,26) за тонну, что является самым низким показателем с 4 февраля.
Некоторые трейдеры сообщили, что по крайней мере 5 партий ячменя из Украины были отменены. По другим оценкам, объем составляет около 7 партий общим объемом около 400 тыс. т. Ячмень должен был быть отгружен в четвертом квартале 2021 г.
Причому в світі в цілому - рекордний попит як на сталь так і на зерно, а намагається Китай гратися на пониження, ризикуючи потрапити в "медведий капкан". Те саме стосується і ринку нафти. Особливий треш в Китаї з вугіллям на фоні конфлікту з Австралією. Енергетичне вугілля коштувало дорожче, ніж в Європі та втричі дорожче за США. На металурнічне - ціни вдвічі вищі за решту світу.
Востаннє редагувалось Denik в Вів 07 вер, 2021 09:17, всього редагувалось 1 раз.
Так ось в чому справа: винуватий дядя з ФРС що в вас біда з особистими коштами! Може, ви тому і топите за юань, що дядя Ден ще не насрав вам у кишеню? Так то лише питання часу, повірте. І Європарламент також насре. Не варто вигадувати церкву свідків краху доларів лише через власну образу. Це виглядає не по-дорослому.
Mirax написав:Бакс чим забезпечений? Та там одна Кока-кола як кілька бюджетів Срашки.
Не знаю, чому ти вирішив приплести срашку сюди, мені на неї пофіг якось... а ти якось рефлексуєш, подивився би краще на те, що ми втратили літакобудування (((
Та видно під чию дудку танцює латентний кремлебот.
І чьо Кола якось забезпечує бакс? Перераховує дівіденди в спеціальний хфонд підтримки баску імені ...
Інвестори американці і податки платять в американський бюджет, і не як наші олігархи по офшорах. Тому Америка дефолт не оголосила по трежерях, а нормально їх обслуговує, а бакс не обвалився в рази як гривня чи срубль, можуть собі дозволити навіть ще баксів надрукувати.
Востаннє редагувалось Mirax в Вів 07 вер, 2021 09:36, всього редагувалось 1 раз.
p_vovk74 написав:Так ось в чому справа: винуватий дядя з ФРС що в вас біда з особистими коштами! Може, ви тому і топите за юань, що дядя Ден ще не насрав вам у кишеню? Так то лише питання часу, повірте. І Європарламент також насре. Не варто вигадувати церкву свідків краху доларів лише через власну образу. Це виглядає не по-дорослому.