Інвестуємо в нерухомість закордоном

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 277278279280281 ... 1099>
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 11:12

akurt писал(а):Вообще мне приятно, что люди ищут свежую адекватную информацию о возможной инвестиции за кордоном.
Как-то я понял, что до сих пор никто не инвестирвал даже не принимающиеся нигде монеты в 25 копеек в часто упоминающиеся тут Португалию, Филиппины, Абу Даби и Гренландию.

Ну, кто на что учился. Тут на форуме учителя заочно-знатные.

Так у нас же ж грошви немає,,, амністя ж (((

А коровам хвости крутити, то особливо і не заробиш... тільки на оренду коробки під мостом метро (((
change_pm

Заблокирован
С нами с: 03.02.16
Благодарил (а): 126 раз.

1
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 11:13

Re: Інвестуємо в нерухомість закордоном

akurt писал(а):- прийнято з України 859 157 туристів;

Ого, якщо десь кожний вивіз 500 дол. то виходить велика сума - 430 млн. долл. - і це ще не кінець сезону! Туреччина повинна молитись на таку сильну країну!
BIGor

С нами с: 19.09.10
Благодарил (а): 1553 раз.

2
2
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 11:45

Дивимось перші 28 хвилин ))

change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 12:00

BIGor писал(а):
  akurt писал(а):- прийнято з України 859 157 туристів;

Ого, якщо десь кожний вивіз 500 дол. то виходить велика сума - 430 млн. долл. - і це ще не кінець сезону! Туреччина повинна молитись на таку сильну країну!

Ну не все так добре - чисто по пам"яті рекордом був рік 2019 - здається, Туреччина була на третьому місці в світі по туризму після Франції (друге місце не пам"ятаю).

Про ці 5 мільйонів:
- реально всіх туристів беруть під "білі руки" та розвозять по готелях вздовж берега провінції Анталія (довжина берегової лінії - 640 км). Реально я їх не бачу: на пляжах Анталії вільно від слова "вільно" (крім суботи та неділі). Але знаю і сам бачив, що інші пляжі готелів заповнені.
Не знаю, чи можу вставити фото.
Парковки на найбільшому на Середземноморському узбережжі пляжу Коньяалти в Анталії - завжди були і є безкоштовними. Так ось, місце для парковки авто на набережній на пляжі є завжди. Я буваю або зранку - ровер та пляж - приблизно з 8-00 до 13-00 та з 18-00 до 21-00 - завжди є місце для паркування авто саме в тому місці, яке мені подобається. Це про заповненість.
- новинка сезону-1 - раніше ніколи не було - авто з Франції та з Італії. В цьому році вперше побачив.
- новинка сезону-2 - майже повна відсутність авто з РФ. Якщо раптом побачу на дорозі авто з номерами РФ - я за кермом щоденно - дивуюсь так, ніби то авто прибуло з Нової Зеландії. Не знаю, чого так. Чув, що Грузія не пропускає авто з РФ через свою територію - нечисленні росіяни - що цікаво - проникають на авто через Україну та поромом "Чорноморськ-Карасу" (ПЕРЕВЕЗЕННЯ АВТО ВІДРАЗУ ПІДНЯЛИ З 240 ДОЛАРІВ ДО 260 доларівв, а пасажира з 85 доларів до 120 доларів).
- новинка сензону-3 - з"вилося багато авто з номерами особливої серії "MA", "MB" ... "MZ".
Номенри авто виглядають, наприклад, так: 07МА7788. Тут 07 - провінція Анталія (у нас би для Києва були б букви "АА" а для області - якщо не помиляюся "АІ").
Це свого роду "КРУТА" серія номерів авто. Такі номери видають виключно іноземцям: "М" - від слова Misafir - "гість" (!!!)- поважайте, панове! Вибачайте за помилки, панове! Друга буква найчастіше означає провінцію.
Так ось, такі номери видають виключно іноземцям, які або купили авто в Туреччині, або виконали "умовне розмитнення привезенного з-за кордону авто" (є процедура "умовного розмитнення"). В цілому помітне збільшення таких авто свідчить про те, що люди приїхали НА ДОВГО.
- новинка сезону 2021 - відновлення роботи всіх або майже всіх готелів, особливо дуже великих.
Тут відбулася справжня диверсифікація - за 2020 рік великі готелі змінили власників - змінився менеджмент і несподівано для всіх відбулося таке: всіх працівників новий власник звільнив (!!!) та набрав - після нового конкурсу - я чув про 30 бажаючих на одне місце - повністю новий контингент, вибираючи більш прискіпливо та зробивши для себе корисну економіко-фінансову річ: взяв на ті самі посади працівників з ДОСВІДОМ РОБОТИ і - головне - середній та вищій ланці працівників готелю з зарплатнею в 1,5 рази МЕНШОЮ (!!!). Уявляєте, як ті, хто витримав конкурс 30:1, будуть триматися за місце...
А яка економія роботодавця на зарплатні!!!!!
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 12:30

roberto dark писал(а):
Спустя 50 лет так поступили турки с коренными народами Армянами,Греками, Ассирийцами....

Как можно там покупать квартиру??? Для меня лично загадка.... :shock:

Не забуваємо, що на Близькому Сході земля рясно полита кров"ю, в принципі, як і скрізь...

Імхо, треба знати одну фразу* і жити можна, а там вже дивитись, як і куди тікати чи не тікати ))

В поганому вар"янті можна і в Києві, і у Львові попасти...

вивчайте*
Allah'tan başka ilah yoktur ve Muhammed onun peygamberidir

لا اله الا الله محمد رسول الله
la alih ala allah muhamad rasul allah

зі. до речі, в Ізраїлі також на арабському може згодитись, хто знає майбутнє?!
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 12:32

akurt писал(а):- новинка сезону 2021 - відновлення роботи всіх або майже всіх готелів, особливо дуже великих.
Тут відбулася справжня диверсифікація - за 2020 рік великі готелі змінили власників - змінився менеджмент і несподівано для всіх відбулося таке: всіх працівників новий власник звільнив (!!!) та набрав - після нового конкурсу - я чув про 30 бажаючих на одне місце - повністю новий контингент, вибираючи більш прискіпливо та зробивши для себе корисну економіко-фінансову річ: взяв на ті самі посади працівників з ДОСВІДОМ РОБОТИ і - головне - середній та вищій ланці працівників готелю з зарплатнею в 1,5 рази МЕНШОЮ (!!!). Уявляєте, як ті, хто витримав конкурс 30:1, будуть триматися за місце...
А яка економія роботодавця на зарплатні!!!!!

Ога, дефляційний фактор помічено!
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 12:42

roberto dark писал(а):Спустя 50 лет так поступили турки с коренными народами Армянами,Греками, Ассирийцами....

Оцените красоту и игры: "наш человек" в Израиле - купивший ж/б пол в Ирпени осенью 2019 - и кинувший всего через 1,5 года - в марте 2021 - безуспешную попытку сделать там ремонт - какая экспрессия!
Я НЕ буду вопрошать "Как можно там покупать квартиру?" (хотя куплена НЕ квартира, а место под нее). Для меня лично это НЕ загадка.
akurt

С нами с: 12.02.09
Благодарил (а): 4456 раз.

2
2
7
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 12:43

привіт понаєху)))

В дагестанской школе девочкам запретили приходить на учебу без платков.
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 12:47

akurt писал(а):
  roberto dark писал(а):Спустя 50 лет так поступили турки с коренными народами Армянами,Греками, Ассирийцами....

Оцените красоту и игры: "наш человек" в Израиле - купивший ж/б пол в Ирпени осенью 2019 - и кинувший всего через 1,5 года - в марте 2021 - безуспешную попытку сделать там ремонт - какая экспрессия!
Я НЕ буду вопрошать "Как можно там покупать квартиру?" (хотя куплена НЕ квартира, а место под нее). Для меня лично это НЕ загадка.

Ну, я б не подсвітив і не побачили б...

В фантазія куплена квартира, потім в фантазіях там почався ремонт, а потім в фантазіях вона ж і була продана з прибутком...

Прибуток був вкладений в котловав найкращого міста Ізраїлю, де найбільша смертність від раку у чоловіків *...

* гугол в помущь...
change_pm

Заблокирован

1
Сообщение Добавлено: Вт 07 сен, 2021 13:06

Боря-боря, шо ж же ти робишь?

FTSE falls as Johnson set to unveil £10bn-a-year tax rise

Chancellor Rishi Sunak and the prime minister plan to raise national insurance rates by an expected 1.25 percentage points — for both employees and employers. The move is also an attempt to get a handle on public borrowing, which has ballooned during coronavirus.
change_pm

Заблокирован

1
  #<1 ... 277278279280281 ... 1099>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор