Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
Millions in U.S. lose jobless benefits as federal aid expires, thrusting families and economy onto uncertain path
More than 7 million out-of-work people across the United States are set to lose all of their jobless benefits this week as three federal programs expire on Monday, in what several experts described as one of the largest and most abrupt ends to government aid in U.S. history.
10 млн робочих місць не можуть заповнити через ледацюг!!! Арбайтен
Значить прокинувся, випив кави з круасаном (з сиром і нутелою)... Потім яешню з сальцем + ковбаскою...
Відчуваю, що вже витратив більше ніж 2 бакси на іжу і навіть заліз в 2 бакси на завтра...
А ще ж не вечір, треба буде щось закинути в шлунок...
Як бути флай з твоїм буджетом? Як жити?
Зробив підрахуй за вересень. Намалювалось 3300+ грн (фактично тих самих легендарних $124 в місяць). Магічне число якесь: 2^0, 2^1, 2^2.
Я вже писав, що думаю з вересня підняти бюджет до 4К грн., але в тому бюджеті ще думаю вписатися в покупку "болгарки" (КШМ - кутової шліфувальної машини), яку думаю адаптувати до різних корисних застосувань, напр. порізки дрібних патиків.
І зі світу селебрітіз... Яка країна, такі і селебрітіз
Альона поділилася, що найбільше грошей витрачає на житло, проїзд та харчування. Також, вона 13% свого прибутку віддає на благодійність.
"На місяць я витрачаю приблизно 1000-1500 доларів. Але останнім часом ця цифра більша, бо зараз я займаюсь переїздом, ходжу до будівельних магазинів з Денисом — докуповуємо необхідні речі, щоб вдосконалити своє гніздечко", - зізналася зірка.
Також Альона розповіла, що постійно їздить на таксі, адже на своє авто ще не заробила...
На кордоні України та Польщі у суботу, 4 вересня, починають будувати новий автомобільний пункт пропуску Нижанковичі – Мальховіце. Його будуватимуть упродовж чотирьох років за кошти польського уряду.
https://zaxid.net/news/ імхо треба вкладатись в інфраструктуру десь на кордоні Тернопольської і Хмелиницьких областей
flyman написав:Думаю, що ще рік таких фокусів від ФЕДота, і доляр США перестане бути резервною валютою. Буде просто валюта якоїсь там категорії, як фунт чи ойра.
До речі, флай, у мене така підозра вже десь рік... Я тому тут і на постійно )))
"Ignoring the fiscal consequences of our policy choices will create a disastrous future for the next generation of Americans," Manchin wrote in a recent Wall Street Journal op-ed. "I, for one, won't support a $3.5 trillion bill, or anywhere near that level of additional spending, without greater clarity about why Congress chooses to ignore the serious effects inflation and debt have on existing government programs."
Імхо, ще раз повторю, Штати здулись і дійсно бакс почав втрачати свою роль...
Єдиний варіан - це якщо в них є якась в "загашніку" "ніштякова" енергетична технологія і запаси сировити тільки в них для неї...
Тоді бакс ще попляще... інакше на чекає наступне:
Криза типу 1929 року з кривавою дефояцією, бакс в небеса останній раз, потім скажений друк бабла, гіперінфлец і баксу торба...
Омериканці взнають в той час, що таке отсосіновік (такий гриб)...
взагалі-то, причина - зниження попиту, а той залежить від заощаджень... наразі США, та й Україна теж іде заміщенням попиту приватного сектору попитом публічним (державним сектором), що в довгому горизонті є набагато менш ефективним рішенням.
А заощадження "згоряють" в інфляції. Можем пригадати 90і роки.
Загалом те що працює в короткосроці в довгосроці буде в сраці (от такий каламбур). Цікаво, що чомусь не чути адептів "сталого розвитку" та "золотого січення росту".
Я так розумію, що вна демократичному заході демократи закрили рота інакомислячим.
З.І. "Ніштякова енергетична технологія" - це зі зниклого чемоданчика Ніколи Тесли?
На питання, чи вірить він у накопичувальну пенсійну систему, економіст відповів: «В принципі, але для українських реалій я ставлюся до цього вкрай скептично на найближчі 10−15 років. Для того щоб була накопичувальна система, треба бути впевненими, що ті кошти, які ви вкладете, приростуть і будуть більшими, ніж вони є зараз, тобто не будуть знецінені. Крім того, повинна бути впевненість, що їх не вкрадуть, а такі гарантії зараз нам теж ніхто не дасть.
На питання, чи вірить він у накопичувальну пенсійну систему, економіст відповів: «В принципі, але для українських реалій я ставлюся до цього вкрай скептично на найближчі 10−15 років. Для того щоб була накопичувальна система, треба бути впевненими, що ті кошти, які ви вкладете, приростуть і будуть більшими, ніж вони є зараз, тобто не будуть знецінені. Крім того, повинна бути впевненість, що їх не вкрадуть, а такі гарантії зараз нам теж ніхто не дасть.
хахаха
щоб мати накопичувальну систему тре мати розвинутий фондовий ринок, а ще захист миноритаріїв (чи олірархи будуть за дякую ділитися непосильно нажитим із якимись пенсами), та інших кредиторів.
Але що в загальної, що в накопичувальної проблема та сама. Заробляє одне покоління, і віддає іншому. Акщо зараз 1:1 (один роботяга, один пенс), то через 10+ років буде на одного роботягу два пенса (плюс бюджетники всякі, плюс кредити тре віддавати МВФ та панамаським сліпим трастам)
хахаха
щоб мати накопичувальну систему тре мати розвинутий фондовий ринок, а ще захист миноритаріїв (чи олірархи будуть за дякую ділитися непосильно нажитим із якимись пенсами), та інших кредиторів.
Але що в загальної, що в накопичувальної проблема та сама. Заробляє одне покоління, і віддає іншому. Акщо зараз 1:1 (один роботяга, один пенс), то через 10+ років буде на одного роботягу два пенса (плюс бюджетники всякі, плюс кредити тре віддавати МВФ та панамаським сліпим трастам)
Я не люблю повторюватись, бо це немає сенсу, бо вода вже стікла...
Ось дивись, не потрібно далеко ходити... Прихватизація заводів Укрспирту...
Що заважало створити ПАО, інвентаризувати там все, випустити акції: 25% продати закордонному стратегічному інветору, 25% на відкритий ринок, 50% ПФУ
Відповідь я знаю... так набридло, шо всі терплять...
зі. До речі, якшо ЮСАЇД почне фінансувати, моніторити проекти Омериги на 3-30 млрд баксів, то я може повернусь вна неньку, якшо тис 600 гриваса в місяць дадуть )))
хахаха
Флай, читай уважно... голосуй правильно!!!
02.09.2021
Министр социальной политики Лазебная попала в "черный список на вылет" за предложения о выплате социальной пенсии по достижению пенсионного возраста людям не имеющим определенного трудового стажа.