Народний рейтинг банків, що діють в Україні, на форумі Finance.UA. Відгуки клієнтів щодо роботи українських банків та рівня обслуговування в них. Вислови свою думку про якість обслуговування в банку
Чи можна встановити мобільний додаток izibank на двох пристроях водночас?
Ні, з міркувань безпеки мобільний додаток izibank може бути встановлено водночас на одному пристрої. Але додати картку до ApplePay та GooglePay можна на декількох пристроях водночас.
_PORT_UA написав:Добрий день. Я правильно розумію, що якщо сплачувати на Аліекспрес своїми коштами, то кешбек буде вище, ніж за кредитні?
Якщо Ви обрали 1% на будь-які покупки, то байдуже власні чи кредитні. Якщо ж кешбек за категоріями і на Алі натрапите на продуктовий термінал (що ймовірно, але не гарантовано), то власними буде вигідніше.
_PORT_UA написав:Добрий день. Я правильно розумію, що якщо сплачувати на Аліекспрес своїми коштами, то кешбек буде вище, ніж за кредитні?
Якщо Ви обрали 1% на будь-які покупки, то байдуже власні чи кредитні. Якщо ж кешбек за категоріями і на Алі натрапите на продуктовий термінал (що ймовірно, але не гарантовано), то власними буде вигідніше.
Доброго, когда начисляется? Сразу или через период?? Оплата в пункте выдачи Розетки будет с % или есть ограничения???
Доброго, когда начисляется? Сразу или через период?? Оплата в пункте выдачи Розетки будет с % или есть ограничения???
sens"[quote="5293818:_PORT_UA написав:Добрий день. Я правильно розумію, що якщо сплачувати на Аліекспрес своїми коштами, то кешбек буде вище, ніж за кредитні?
Доброго, когда начисляется? Сразу или через период?? Оплата в пункте выдачи Розетки будет с % или есть ограничения???[/quote]
Сразу. Про Розетку - не знаю.[/quote] есть ещё ряд мсс кодов которые банк не оплачивает кешбек
svmasha30 написав:посетитель Я думаю, везде) Для одной компании настройки терминалов одинаковы
давно не проверял, но раньше у них даже в одном месте на разных терминалах разные категории были.Попадал на продукты, технику и на 5399 - Различные товары общего назначения.