Купуємо для здачі в ОРЕНДУ Львівську Нерухомість!

+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Ринок нерухомості. Ціни на квартири та земельні ділянки, аналітика, прогнози. Купівля та продаж нерухомості, оренда квартир та офісів, пропозиції комерційної нерухомості. Ріелтори та агентства нерухомості в Україні
  #<1 ... 789790791792793 ... 1068>
Сообщение Добавлено: Пт 17 сен, 2021 10:56

roberto dark писал(а):
  Bolt писал(а):
  roberto dark писал(а):5/5 ПОВЕРХУ В АВСТРІЙСЬКОМУ ЛЮКСІ ІЗ СТЕЛЯМИ ВІД 4 М. ЖОРСТОКО!!! Ви ж друже повинні розуміти, що це як на 6-й поверх підніматися в новобудові БЕЗ ЛІФТУ! Я би навіть подобово не поселився в такій квартирі, не те що жити там. А ще й в середині самого помешкання сходи + мансарда із скошеними стелями (за рахунок чого накрутили загальний метраж), що також мінус. Це долярикова племінниця на ЄМОЦІЯХ, ДИВЛЯЧИСЬ З ТЕРАСИ НА ВИСОКИЙ ЗАМОК, може від такої квартири бути в захваті але не людина, яка в нерухомості хоч трохи розуміється :wink:

В мене олногрупник жив в люксі на Тарнаввського. Три ізольовані кімнати, і кухня метрів вісімнадцять.Одружився перехав на Пасічну.Каже , що йому там більше подобається.
Ми, перед тим як купити квартиру на Сихові дивилися двушку на Тарнавського не сподобалось.Вхід через подвір'я.Круті дерев'яні сходи.Хоч, то був і другій поверх відчуття вологості.Судячи з розташування вікон сонце максимум дві години на добу.Короче не дуже.

Вхід через подвір'я - це відразу НЕЛІКВІД. ПАНИ У ЛЬВОВІ НІКОЛИ ЧЕРЕЗ ПОДВІР'Я НЕ ЗАХОДИЛИ. То був вхід для домогосподарок та обслуги, яка жила з так званого "чорного ходу" із звичайними дерев'яними сходами на відміну від мармурових у парадному. У моєму будинку також такий був. Якщо це звичайно не палац Потоцьких або хоча би Італійський дворик :roll:

Буду бачити бувшого одногрупника поцікавлюсь , чим йому не зайшла Тарнавського.Хоча він жив в люксі(дві кімнати на вулицю, третя та кухня в подвір'я)'Третій поверех, МОПи облицьовані мармуром.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 17 сен, 2021 14:48

Успіх писал(а):
  athena1 писал(а):Йти по Замарстинівський....
Це не моє. Там райончик ще той.
Хоча можливо щось змінилося.

Коли ви вже всі зрозумієте - що так, вглиб райончику Топольної, а точніше на Щурата - так був раніше депресивний район - але по-трохи, по-трохи і викарабкався!

Спокійно можу в районі Топольної о 23й годині пройтись до цілодобової аптеки, чи в атб!

Маю сумнів. А тим більше по маршруту, що йде вул. Замарстинівською до центру.
Зрештою є дані МВС.
Напевно стало трохи краще, бо з 14-го іздить ПП, але...
athena1

С нами с: 18.12.08
Благодарил (а): 91 раз.

Сообщение Добавлено: Пт 17 сен, 2021 14:51

Bolt писал(а):
  roberto dark писал(а):[quote="5299030:Bolt"
В мене олногрупник жив в люксі на Тарнаввського. Три ізольовані кімнати, і кухня метрів вісімнадцять.Одружився перехав на Пасічну.Каже , що йому там більше подобається.
Ми, перед тим як купити квартиру на Сихові дивилися двушку на Тарнавського не сподобалось.Вхід через подвір'я.Круті дерев'яні сходи.Хоч, то був і другій поверх відчуття вологості.Судячи з розташування вікон сонце максимум дві години на добу.Короче не дуже.

Вхід через подвір'я - це відразу НЕЛІКВІД. ПАНИ У ЛЬВОВІ НІКОЛИ ЧЕРЕЗ ПОДВІР'Я НЕ ЗАХОДИЛИ. То був вхід для домогосподарок та обслуги, яка жила з так званого "чорного ходу" із звичайними дерев'яними сходами на відміну від мармурових у парадному. У моєму будинку також такий був. Якщо це звичайно не палац Потоцьких або хоча би Італійський дворик :roll:

Буду бачити бувшого одногрупника поцікавлюсь , чим йому не зайшла Тарнавського.Хоча він жив в люксі(дві кімнати на вулицю, третя та кухня в подвір'я)'Третій поверех, МОПи облицьовані мармуром.[/quote]
Там місцями грунти пливуть. Колись чуть не купили подібний варіант. Добре, що знайомих розпитав і ... прибиральницю)
athena1

Сообщение Добавлено: Пт 17 сен, 2021 15:07

А як панство планує боротися з неплатниками?

Сьогодні прочитав у подібному топіку про проблеми з неплатниками-орендарями у Польші.
Знаю, про ще більші проблеми в орендодавців у Німеччині, а особливо в деяких регіонах Іспаніі.
Там взагалі вигнати нереально інколи орендарів.
А як в Украіні вирішують подібні проблеми?
В мене було декілька, але неграмотних. Поміняв замки і проблем не було, але знаю, що бувають проблеми і вони суттєво змінюють величину бажаного прибутку.
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,444 ... rects=true
athena1

Сообщение Добавлено: Пт 17 сен, 2021 15:41

athena1 писал(а):Сьогодні прочитав у подібному топіку про проблеми з неплатниками-орендарями у Польші.
Знаю, про ще більші проблеми в орендодавців у Німеччині, а особливо в деяких регіонах Іспаніі.
В мене було декілька, але неграмотних. Поміняв замки і проблем не було, але знаю, що бувають проблеми і вони суттєво змінюють величину бажаного прибутку.
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,444 ... rects=true

Так.В Іспанії ,,окупей'' справжня проблема.Якщо захоплять квартиру , та будуть перебувати в ній більше 48годин, то потім виселення через суд , впродовж декількох років, а за спробу застосування СНД-шних методів можна самому опинитися у в'язниці.
Bolt

С нами с: 09.11.17
Благодарил (а): 24 раз.

1
Сообщение Добавлено: Пт 17 сен, 2021 21:51

[quote="5299257:Bolt"][quote="5299235:athena1"]Сьогодні прочитав у подібному топіку про проблеми з неплатниками-орендарями у Польші.
https://krakow.wyborcza.pl/krakow/7,444 ... rects=true[/quote]
Так.В Іспанії ,,окупей'' справжня проблема.Якщо захоплять квартиру , та будуть перебувати в ній більше 48годин, то потім виселення через суд , впродовж декількох років, а за спробу застосування СНД-шних методів можна самому опинитися у в'язниці.[/quote]
Це не тільки в Іспаніі. Просто в них це дійшло до маразму. Соціалісти..
В більшості краін ЄС досить складно с цим.
В Украіні теж, якщо грамотний винаймач, то не так просто. З іншого боку має бути захищений і винаймач.
Я веду до того, що Долярчмк легко рахує собі ідеальні умови. Але в реалі, а тим більше на жилі економкласу ця математика не працює.
Будуть і простоі і пришвилшена амортизація і відповідні вкладення в ремонти.
А потвм ще податки ГєтьМанцеви обов'язково збільшать..
athena1

Сообщение Добавлено: Сб 18 сен, 2021 07:45

athena1 писал(а):Будуть і простоі і пришвилшена амортизація і відповідні вкладення в ремонти.

а сколько дней типичный простой смарта (аналога долярчикового) во Львове?

И вопрос по повышенной амортизации: с какой примерно цены начинается контингент жильцов, который бережет квартиру?

Спасибо.
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 18 сен, 2021 16:51

juristkostya писал(а):
  athena1 писал(а):Будуть і простоі і пришвилшена амортизація і відповідні вкладення в ремонти.

И вопрос по повышенной амортизации: с какой примерно цены начинается контингент жильцов, который бережет квартиру?

Спасибо.

Я не маю такоі статистики.
З свого досвіду : обираю інтуітивно і здаю трошки нижче ринку завжди. Щоби було про що шкодувати, якщо виженем.
Мене теж цікавить така статистика, бо діти переконують продати трикімнатну і купити 2 однокімнатні під здачу. Як мінімум одну з них в ЄС.
Бо там якість вища. Ремонту не потрібно. Ставиш кухню, пралку і здавай.
Це теж суттєво.
Особисто я проти наших новобудів, бо :
- якість (коли там почнуть труби і все інше виходити з ладу?)
- ремонт, який в тому числі суттєво впливає на прибуток, бо гроші і час.
- темпи забудови нагадують бульбашку
По простоях в мене була спадкова чешка в непоганому районі.
При зміні орендаря проходило 2 місяці.
Ви ж не знажте, що в тих роботяг в голові.
Розразунок на айтішників (:
- переізжають часто, купують свож, бо кредит для них не проблема
athena1

Сообщение Добавлено: Сб 18 сен, 2021 18:42

Долярчик? Ти хату вже зробив? :)
Козак-характерник
2

С нами с: 09.10.12
Благодарил (а): 2249 раз.

Сообщение Добавлено: Сб 18 сен, 2021 19:39

athena1 писал(а):
  juristkostya писал(а):

Спасибо.

Я не маю такоі статистики.
З свого досвіду : обираю інтуітивно і здаю трошки нижче ринку завжди. Щоби було про що шкодувати, якщо виженем.
Мене теж цікавить така статистика, бо діти переконують продати трикімнатну і купити 2 однокімнатні під здачу. Як мінімум одну з них в ЄС.
Бо там якість вища. Ремонту не потрібно. Ставиш кухню, пралку і здавай.
Це теж суттєво.
Особисто я проти наших новобудів, бо :
- якість (коли там почнуть труби і все інше виходити з ладу?)
- ремонт, який в тому числі суттєво впливає на прибуток, бо гроші і час.
- темпи забудови нагадують бульбашку
По простоях в мене була спадкова чешка в непоганому районі.
При зміні орендаря проходило 2 місяці.
Ви ж не знажте, що в тих роботяг в голові.
Розразунок на айтішників (:
- переізжають часто, купують свож, бо кредит для них не проблема

Вы так категорично начали, что я ожидал больше конкретики. Но все равно спасибо.
По поводу "чешки" с простоем в 2 мес: сколько комнат? Цену ставили по рынку или завышали с прицелом на торг?
juristkostya

С нами с: 08.12.13
Благодарил (а): 0 раз.

#<1 ... 789790791792793 ... 1068>
Форум:
+ Добавить
    тему
Ответить
на тему
Следить
за темой
Сейчас этот форум просматривают: нет зарегистрированных пользователей + гостей: 2
Модераторы: Faceless, Ірина_, Модератор