Народний рейтинг українських банків, страхових компаній і компаній з управління активами і рівень обслуговування в них. Архіви народних рейтингів на Finance.UA.
Друзі, порадьте будь ласка. Є на Ощадному рахунку кошти в у.о. Наскільки я розумію, що зараз пряме зняття з рахунку з комісію, але є можливість кинути на карту та зняти. У мене є в наявності, тобто відкриті Б5 та Платівка. З них можна зняти? Та що робити, коли забув пінкод. Може є можливість оформити якусь віртуальну?
_PORT_UA написав:Друзі, порадьте будь ласка. Є на Ощадному рахунку кошти в у.о. Наскільки я розумію, що зараз пряме зняття з рахунку з комісію, але є можливість кинути на карту та зняти. У мене є в наявності, тобто відкриті Б5 та Платівка. З них можна зняти? Та що робити, коли забув пінкод. Може є можливість оформити якусь віртуальну?
Можно скинуть с ощадного на пластину и снять с нее без комиса - для пластинки это точно зачисление целевое - выплата вклада. Виртуалку тоже можно открыть. Снятие с нее тоже бесплатное. Но не знаю открывается ли она при наличии физического аналога. Но в принципе для снятия в кассе карта и не особо нужна - кассир умеет снимать со счета. А если сумма достаточно большая то пошлет к экономисту и тот сделает ордер. Я в последнее снятие физическую пластинку не давал - получал по паспорту
novichok написав: это я протупил в вопросе, да на ТАС
А вам для каких целей? Если на ощадник, то рекомендовано иметь Б5 и действуете след образом: кредитовая операция на Б5 - ощадник А как необходимо будет снять то с ощадника на пластинку. Рекомендую иметь изю, чтоб гонять п2п, а инеаче нал придется снимать