|
Політичні дискусії архів |
+ Додати тему
|
Відповісти на тему
|
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
Додано: Чет 21 жов, 2021 12:58
Старікан Наврядчи справа в роздратувані від українізації або томоса. Їм воно до лампочки, є так є.
Основна мотивація - це незадоволення результатом від цих старих політичних еліт.
От подивіться яка ситуація: коли замість одних цих старих обирають інших, потім наступних та по колу, то має місце обгрунтування програвших-вигравших -- обрали ЩЕ! кращих)) на саме момент вибору. Кращих з кращих))
По суті це був такий собі бунт. А бунт звісно несе великий перелік негативного.
З.и. коли йде обгрунтування, що не треба сильних змін, не треба марно жадати сильних швидких покращень, вони неможливі та тещо -- так таким чином можна підійти й до розвалу совка з наступним падіння 90-х, Майдану з наступною війною.
Ризик від вибору ЗЕ тільки один -- що така справа)) відбувається в умовах війни. Якщо ж в цьому ніякого апокаліпсису не відбудеться, то ніяких претензій до такого вибору не може бути.
А такі моменти, як гас, ціни, бюджет, курс, земля, пенсії й тещо -- вони можуть виникнути й вибрикали хоч при кому...
Ще раз -- поки що за керування на посаді президента Зе (або з причини його вибору президентом) Україна існує, ціла, не втрачено ні Криму, ні Донбасу, ні ще чого.
З.и. Не народу в нас другого нема! А нема в нас можновладців з іншими цілями, ніж банальне особисте збагачення за умов підтримки держави по мінімуму!!! От потрібна їм була до війни армія така аби була -- таку й робили. Почалася війна, потрібна стала більш озброєна-навчена-одягнута, то таку й зробили. По мінімуму, який задовольняє... їх. І так само по усім іншим аспектам держави, суспільства.
Потрібні ЇМ формальні профсоюзи, суспільні організації та тещо, то САМЕ ТАКИМИ вони і є. Он той же Кривонос рубав-рубав героїчно, а потім видав --- без підтримки політичної влади нічого військовий для змін у себе!!! в армії не зробить.
Тобто без можновладців, які мають в цьому інтерес. Те, що прихильники пива не особливо заморачуються розбудовою держави -- це абсолютно нормально. А от коли можновладці задоволені мінімумом -- ні. Бо це їх ПРЯМА функція. На відміну від перших -- в яких пряма функція мести, гребти й т.д.
-
detroytred
-
-
- Подякував: 2132 раз.
- Подякували: 3230 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 жов, 2021 13:25
Окремо: От коли можновладцем стане аля Мортимер або д.Сашко і на посаді або будучи олігархом забуде всі свої принципи, думки, цілі; стане робити по іншому, о тоді я погоджуюсь, що зміни через порядних людей неможливі. Тобто аля меркелів і т.д.
Хоча все ж для ринкової економіки основна моя думка полягає у зміні інтересів-цілей можновладців будь-якої порядності. Тобто своє особисте збагачення їм вигідніше робити через саме сильну розвинуту державу й суспільство. Саме тому вони й розвивають їх. Хоч бандит стане можновладцем, але йому вигідний сильний профсоюз, сильна армія..., система противаг гілок влади, розвинуті громадські організації. Бо так можна конкурувати)) з іншими державами... Або спокійно жити в своїй країні, маючи правила й гарантії.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 жов, 2021 15:56
detroytred написав:Окремо: От коли можновладцем стане аля Мортимер або д.Сашко і на посаді або будучи олігархом забуде всі свої принципи, думки, цілі; стане робити по іншому, о тоді я погоджуюсь, що зміни через порядних людей неможливі. Тобто аля меркелів і т.д. Хоча все ж для ринкової економіки основна моя думка полягає у зміні інтересів-цілей можновладців будь-якої порядності. Тобто своє особисте збагачення їм вигідніше робити через саме сильну розвинуту державу й суспільство. Саме тому вони й розвивають їх. Хоч бандит стане можновладцем, але йому вигідний сильний профсоюз, сильна армія..., система противаг гілок влади, розвинуті громадські організації. Бо так можна конкурувати)) з іншими державами... Або спокійно жити в своїй країні, маючи правила й гарантії.
Всё-таки вы расист У вас типично расовая теория: есть раса избранных - можновладцив, спустившихся с небес (или поднявшихся из адских глубин  ), и есть низшая раса обреченных мести, копать и пить пиво. Ну ладно, ждите, когда прилетят другие, хорошие пришельцы и разом всё изменят. А пока придется потерпеть.
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 21 жов, 2021 16:11
detroytred написав:Старікан Наврядчи справа в роздратувані від українізації або томоса. Їм воно до лампочки, є так є. Основна мотивація - це незадоволення результатом від цих старих політичних еліт. От подивіться яка ситуація: коли замість одних цих старих обирають інших, потім наступних та по колу, то має місце обгрунтування програвших-вигравших -- обрали ЩЕ! кращих)) на саме момент вибору. Кращих з кращих))
А где "по колу"? Разве что Янык из премьеров в президенты. И какими именно результатами недовольны? Я, как Шарапов, "разобраться хочу", потому что большинство моих знакомых и родственников либо не голосовали, либо за Пороха. По суті це був такий собі бунт. А бунт звісно несе великий перелік негативного.
Вот и я об этом: чистые эмоции - "Порох (Янык, Ющ etc) не построил коммунизм к 2019 году".
-
Starikan
-
2
-
- Подякував: 2618 раз.
- Подякували: 3165 раз.
-
-
Профіль
-
-
1
Додано: Чет 21 жов, 2021 18:24
Starikan написав: detroytred написав:Окремо: От коли можновладцем стане аля Мортимер або д.Сашко і на посаді або будучи олігархом забуде всі свої принципи, думки, цілі; стане робити по іншому, о тоді я погоджуюсь, що зміни через порядних людей неможливі. Тобто аля меркелів і т.д. Хоча все ж для ринкової економіки основна моя думка полягає у зміні інтересів-цілей можновладців будь-якої порядності. Тобто своє особисте збагачення їм вигідніше робити через саме сильну розвинуту державу й суспільство. Саме тому вони й розвивають їх. Хоч бандит стане можновладцем, але йому вигідний сильний профсоюз, сильна армія..., система противаг гілок влади, розвинуті громадські організації. Бо так можна конкурувати)) з іншими державами... Або спокійно жити в своїй країні, маючи правила й гарантії.
Всё-таки вы расист У вас типично расовая теория: есть раса избранных - можновладцив, спустившихся с небес (или поднявшихся из адских глубин  ), и есть низшая раса обреченных мести, копать и пить пиво. Ну ладно, ждите, когда прилетят другие, хорошие пришельцы и разом всё изменят. А пока придется потерпеть.
Справа не в обраності. А в положенні, яке займає людина в суспільстві. І факт, що саме можновладці (олігархи, посадовці, голови суспільних організацій, та тещо) МАЮТЬ у своїх руках можливості-інструменти керування (впливу, змін). Більше того -- офіційні можновладці ПРЯМО зобов'язані це робити. Саме за це отримують гроші і саме за це відповідають. Яка обраність-то? І тим паче "расизм". Зайняв посаду можновладця вчорашній двірник - все. взяв на себе ці обов'язковки. відповідальність.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 жов, 2021 18:44
detroytred написав:Справа не в обраності. А в положенні, яке займає людина в суспільстві. І факт, що саме можновладці (олігархи, посадовці, голови суспільних організацій, та тещо) МАЮТЬ у своїх руках можливості-інструменти керування (впливу, змін). Більше того -- офіційні можновладці ПРЯМО зобов'язані це робити. Саме за це отримують гроші і саме за це відповідають. Яка обраність-то? І тим паче "расизм". Зайняв посаду можновладця вчорашній двірник - все. взяв на себе ці обов'язковки. відповідальність.
Опять, тебе все должны Сам выбираешь клоунов во власть, а потом удивляешься, что тебе плюшек не привезли Зеленский ещё до выборов говорил:- Я вам ничего не должен Но зелебобики решили, что это он говорил только журналистам. А оказалась это его принципиальная позиция. Он ничего не должен пересичным. И не говори, что тебя не предупреждали. Предупреждали и не раз. Но ты же был против Порошенко. А на выборах не может быть позиция против в пустоту. Если ты против кого-то, значит ты за кого-то
-
pesikot
-
-
- Подякував: 543 раз.
- Подякували: 1260 раз.
-
-
Профіль
-
-
2
2
Додано: Чет 21 жов, 2021 18:46
Starikan написав: detroytred написав:Старікан Наврядчи справа в роздратувані від українізації або томоса. Їм воно до лампочки, є так є. Основна мотивація - це незадоволення результатом від цих старих політичних еліт. От подивіться яка ситуація: коли замість одних цих старих обирають інших, потім наступних та по колу, то має місце обгрунтування програвших-вигравших -- обрали ЩЕ! кращих)) на саме момент вибору. Кращих з кращих))
А где "по колу"? Разве что Янык из премьеров в президенты. И какими именно результатами недовольны? Я, как Шарапов, "разобраться хочу", потому что большинство моих знакомых и родственников либо не голосовали, либо за Пороха. По суті це був такий собі бунт. А бунт звісно несе великий перелік негативного.
Вот и я об этом: чистые эмоции - "Порох (Янык, Ющ etc) не построил коммунизм к 2019 году".
Риги, помаранчеві, риги, помаранчеві. А так да -- ніякого кола))) Всі так і сидять у владі, при владі. 2. Да-да)) Саме побудови комунізму чи міжгалактичної ракети очікують від можновладців українці. Ще раз: виникла мета прибрати казіно, які були на кожному куті -- прибрали за пару діб. Як колись торгівлю цигарками на кожному кроці. Виникла мета одягти-нагодувати-озброїти армії -- зробили за декілька місяців. Виникла мета (у Кирпи) навести лад на залізниці (навіть в умовах повного безладу навкруги) - і о здійснилося нездійснене: Веркі сердючки зникли, постіль чиста суха, прибрано, поїзди за розкладом, вокзали нові і т.д. Виникла мета українізацію проштовхнути і оп! Чому ж раніше не чухалися... Виникла мета у Овоча про Європу і опа -- проросійський Донбас зкуштував і нічого проти не мав. Виникла мета підняти тарифи в рази і опа! -- нарід зхавав. Виникла мета ... і активісти всіх мастей зкуштували "ахента кремля"-коміка на посаду президента під час війни. Коротше: я у казочки отакої слабкості влади да ще й у 21 столітті не вірю. Влада просуне не менш фантастичне, ніж комунізм)) Коли дійсно має ціль. Он Будівельнику-мільйонеру достатньо було 250 грн. на добу))). При такому!!!! рівні незадоволення. Ну а стимулів заохочення у можновладців теж купа. Головне, повторюся, щоб вони самі дійсно бажали, мали мету.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 жов, 2021 18:48
Щось ви вже зовсім не туди заходите ... Є теорія поділу будь-якого суспільства на класи . Зараз , правда , ці класи мені здається просто вигадують - бо занадто легко перейти з одного класу в інший - тобто це не базова якась категорія . Але в будь-якому випадку є прошарок суспільства , який дійсно впливає на реальну політику , або навіть швидше її рухає туди-сюди . Оці наші "можновладці" це поки що тільки зародок такого прошарку ( чи класу) . От ким будуть внуки теперішніх олігархів чи депутатів (умовно) ? Багатіями-олігархами , політиками чи простим середнім класом ? Країну кудись рухають дійсно еліти . У нас поки еліт немає ...
-
Puente
-
-
- Подякував: 0 раз.
- Подякували: 418 раз.
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 жов, 2021 18:52
pesikot написав: detroytred написав:Справа не в обраності. А в положенні, яке займає людина в суспільстві. І факт, що саме можновладці (олігархи, посадовці, голови суспільних організацій, та тещо) МАЮТЬ у своїх руках можливості-інструменти керування (впливу, змін). Більше того -- офіційні можновладці ПРЯМО зобов'язані це робити. Саме за це отримують гроші і саме за це відповідають. Яка обраність-то? І тим паче "расизм". Зайняв посаду можновладця вчорашній двірник - все. взяв на себе ці обов'язковки. відповідальність.
Опять, тебе все должны Сам выбираешь клоунов во власть, а потом удивляешься, что тебе плюшек не привезли Зеленский ещё до выборов говорил:- Я вам ничего не должен Но зелебобики решили, что это он говорил только журналистам. А оказалась это его принципиальная позиция. Он ничего не должен пересичным. И не говори, что тебя не предупреждали. Предупреждали и не раз. Но ты же был против Порошенко. А на выборах не может быть позиция против в пустоту. Если ты против кого-то, значит ты за кого-то
Да ти ж голосував за ЗЕ. Тепер отримав. Радій. З.и. ти краще б на моє питання відповів (чому ти брешеш), ніж демагогію розводити. Да знов перекручувати, брехати. В мене мова про обов'язки посадовців. І ні слова про те, що "должны мне". Ти, тупко, переходиш на особистості. Бо обговорювати проблему, питання без цього не можеш. Тобі аби на форумчанина гавкнути.
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
Додано: Чет 21 жов, 2021 19:01
Puente написав:Щось ви вже зовсім не туди заходите ... Є теорія поділу будь-якого суспільства на класи . Зараз , правда , ці класи мені здається просто вигадують - бо занадто легко перейти з одного класу в інший - тобто це не базова якась категорія . Але в будь-якому випадку є прошарок суспільства , який дійсно впливає на реальну політику , або навіть швидше її рухає туди-сюди . Оці наші "можновладці" це поки що тільки зародок такого прошарку ( чи класу) . От ким будуть внуки теперішніх олігархів чи депутатів (умовно) ? Багатіями-олігархами , політиками чи простим середнім класом ? Країну кудись рухають дійсно еліти . У нас поки еліт немає ...
Бальцеровичу це не завадило зробити свою справу (виконати свої обов'язки). А так згоден -- дуже цікавий момент стосовно формування еліт. Коли дітки бачать своє майбутнє можливо за кордоном))
-
detroytred
-
-
-
-
Профіль
-
-
|