Політичні дискусії архів

+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Проекти, події та конкурси на порталі Finance.UA. Фінанси України, курси валют, котирування акцій, ставки кредитів і депозитів, економічні новини в Україні та фінансовий аналіз.
  #<1 ... 74377438743974407441 ... 7544>
Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 12:58

Старікан
Наврядчи справа в роздратувані від українізації або томоса. Їм воно до лампочки, є так є.

Основна мотивація - це незадоволення результатом від цих старих політичних еліт.

От подивіться яка ситуація: коли замість одних цих старих обирають інших, потім наступних та по колу, то має місце обгрунтування програвших-вигравших -- обрали ЩЕ! кращих)) на саме момент вибору.
Кращих з кращих))

По суті це був такий собі бунт.
А бунт звісно несе великий перелік негативного.

З.и. коли йде обгрунтування, що не треба сильних змін, не треба марно жадати сильних швидких покращень, вони неможливі та тещо -- так таким чином можна підійти й до розвалу совка з наступним падіння 90-х, Майдану з наступною війною.

Ризик від вибору ЗЕ тільки один -- що така справа)) відбувається в умовах війни.
Якщо ж в цьому ніякого апокаліпсису не відбудеться, то ніяких претензій до такого вибору не може бути.

А такі моменти, як гас, ціни, бюджет, курс, земля, пенсії й тещо -- вони можуть виникнути й вибрикали хоч при кому...

Ще раз -- поки що за керування на посаді президента Зе (або з причини його вибору президентом) Україна існує, ціла, не втрачено ні Криму, ні Донбасу, ні ще чого.

З.и.
Не народу в нас другого нема!
А нема в нас можновладців з іншими цілями, ніж банальне особисте збагачення за умов підтримки держави по мінімуму!!!
От потрібна їм була до війни армія така аби була -- таку й робили.
Почалася війна, потрібна стала більш озброєна-навчена-одягнута, то таку й зробили. По мінімуму, який задовольняє... їх.
І так само по усім іншим аспектам держави, суспільства.

Потрібні ЇМ формальні профсоюзи, суспільні організації та тещо, то САМЕ ТАКИМИ вони і є.
Он той же Кривонос рубав-рубав героїчно, а потім видав --- без підтримки політичної влади нічого військовий для змін у себе!!! в армії не зробить.

Тобто без можновладців, які мають в цьому інтерес.
Те, що прихильники пива не особливо заморачуються розбудовою держави -- це абсолютно нормально.
А от коли можновладці задоволені мінімумом -- ні.
Бо це їх ПРЯМА функція.
На відміну від перших -- в яких пряма функція мести, гребти й т.д.
detroytred

Подякував: 2132 раз.
Подякували: 3230 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 13:25

Окремо:
От коли можновладцем стане аля Мортимер або д.Сашко і на посаді або будучи олігархом забуде всі свої принципи, думки, цілі; стане робити по іншому, о тоді я погоджуюсь, що зміни через порядних людей неможливі.
Тобто аля меркелів і т.д.

Хоча все ж для ринкової економіки основна моя думка полягає у зміні інтересів-цілей можновладців будь-якої порядності.
Тобто своє особисте збагачення їм вигідніше робити через саме сильну розвинуту державу й суспільство.
Саме тому вони й розвивають їх.
Хоч бандит стане можновладцем, але йому вигідний сильний профсоюз, сильна армія..., система противаг гілок влади, розвинуті громадські організації.
Бо так можна конкурувати)) з іншими державами...
Або спокійно жити в своїй країні, маючи правила й гарантії.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 15:56

detroytred написав:Окремо:
От коли можновладцем стане аля Мортимер або д.Сашко і на посаді або будучи олігархом забуде всі свої принципи, думки, цілі; стане робити по іншому, о тоді я погоджуюсь, що зміни через порядних людей неможливі.
Хоча все ж для ринкової економіки основна моя думка полягає у зміні інтересів-цілей можновладців будь-якої порядності.
Тобто своє особисте збагачення їм вигідніше робити через саме сильну розвинуту державу й суспільство.
Хоч бандит стане можновладцем, але йому вигідний сильний профсоюз, сильна армія..., система противаг гілок влади, розвинуті громадські організації.

Всё-таки вы расист :mrgreen:
У вас типично расовая теория: есть раса избранных - можновладцив, спустившихся с небес (или поднявшихся из адских глубин 8) ), и есть низшая раса обреченных мести, копать и пить пиво.

Ну ладно, ждите, когда прилетят другие, хорошие пришельцы и разом всё изменят. А пока придется потерпеть.
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 16:11

detroytred написав:Старікан
Наврядчи справа в роздратувані від українізації або томоса. Їм воно до лампочки, є так є.
Основна мотивація - це незадоволення результатом від цих старих політичних еліт.
От подивіться яка ситуація: коли замість одних цих старих обирають інших, потім наступних та по колу, то має місце обгрунтування програвших-вигравших -- обрали ЩЕ! кращих)) на саме момент вибору. Кращих з кращих))

А где "по колу"? Разве что Янык из премьеров в президенты.
И какими именно результатами недовольны? Я, как Шарапов, "разобраться хочу", потому что большинство моих знакомых и родственников либо не голосовали, либо за Пороха.

Вот и я об этом: чистые эмоции - "Порох (Янык, Ющ etc) не построил коммунизм к 2019 году".
Starikan
2

Подякував: 2618 раз.
Подякували: 3165 раз.

Профіль

1
Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 18:24

Starikan написав:
  detroytred написав:Окремо:

Всё-таки вы расист :mrgreen:
У вас типично расовая теория: есть раса избранных - можновладцив, спустившихся с небес (или поднявшихся из адских глубин 8) ), и есть низшая раса обреченных мести, копать и пить пиво.

Ну ладно, ждите, когда прилетят другие, хорошие пришельцы и разом всё изменят. А пока придется потерпеть.

Справа не в обраності.

А в положенні, яке займає людина в суспільстві.
І факт, що саме можновладці (олігархи, посадовці, голови суспільних організацій, та тещо) МАЮТЬ у своїх руках можливості-інструменти керування (впливу, змін).
Більше того -- офіційні можновладці ПРЯМО зобов'язані це робити. Саме за це отримують гроші і саме за це відповідають.

Яка обраність-то? І тим паче "расизм". Зайняв посаду можновладця вчорашній двірник - все. взяв на себе ці обов'язковки. відповідальність.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 18:44

detroytred написав:Справа не в обраності.

І факт, що саме можновладці (олігархи, посадовці, голови суспільних організацій, та тещо) МАЮТЬ у своїх руках можливості-інструменти керування (впливу, змін).
Більше того -- офіційні можновладці ПРЯМО зобов'язані це робити. Саме за це отримують гроші і саме за це відповідають.

Яка обраність-то? І тим паче "расизм". Зайняв посаду можновладця вчорашній двірник - все. взяв на себе ці обов'язковки. відповідальність.

Опять, тебе все должны
Сам выбираешь клоунов во власть, а потом удивляешься, что тебе плюшек не привезли

Зеленский ещё до выборов говорил:- Я вам ничего не должен
Но зелебобики решили, что это он говорил только журналистам.

А оказалась это его принципиальная позиция. Он ничего не должен пересичным.

И не говори, что тебя не предупреждали. Предупреждали и не раз.
Но ты же был против Порошенко. А на выборах не может быть позиция против в пустоту.
Если ты против кого-то, значит ты за кого-то
pesikot

Подякував: 543 раз.
Подякували: 1260 раз.

Профіль

2
2
Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 18:46

Starikan написав:
  detroytred написав:Старікан
От подивіться яка ситуація: коли замість одних цих старих обирають інших, потім наступних та по колу, то має місце обгрунтування програвших-вигравших -- обрали ЩЕ! кращих)) на саме момент вибору. Кращих з кращих))

А где "по колу"? Разве что Янык из премьеров в президенты.
И какими именно результатами недовольны? Я, как Шарапов, "разобраться хочу", потому что большинство моих знакомых и родственников либо не голосовали, либо за Пороха.

Вот и я об этом: чистые эмоции - "Порох (Янык, Ющ etc) не построил коммунизм к 2019 году".

Риги, помаранчеві, риги, помаранчеві.
А так да -- ніякого кола))) Всі так і сидять у владі, при владі.

2. Да-да))
Саме побудови комунізму чи міжгалактичної ракети очікують від можновладців українці.

Ще раз: виникла мета прибрати казіно, які були на кожному куті -- прибрали за пару діб.
Як колись торгівлю цигарками на кожному кроці.
Виникла мета одягти-нагодувати-озброїти армії -- зробили за декілька місяців.
Виникла мета (у Кирпи) навести лад на залізниці (навіть в умовах повного безладу навкруги) - і о здійснилося нездійснене: Веркі сердючки зникли, постіль чиста суха, прибрано, поїзди за розкладом, вокзали нові і т.д.

Виникла мета українізацію проштовхнути і оп! Чому ж раніше не чухалися...

Виникла мета у Овоча про Європу і опа -- проросійський Донбас зкуштував і нічого проти не мав.

Виникла мета підняти тарифи в рази і опа! -- нарід зхавав.

Виникла мета ... і активісти всіх мастей зкуштували "ахента кремля"-коміка на посаду президента під час війни.

Коротше: я у казочки отакої слабкості влади да ще й у 21 столітті не вірю.
Влада просуне не менш фантастичне, ніж комунізм))
Коли дійсно має ціль.

Он Будівельнику-мільйонеру достатньо було 250 грн. на добу))).
При такому!!!! рівні незадоволення.
Ну а стимулів заохочення у можновладців теж купа.
Головне, повторюся, щоб вони самі дійсно бажали, мали мету.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 18:48

Re: Політичні дискусії

Щось ви вже зовсім не туди заходите ...
Є теорія поділу будь-якого суспільства на класи . Зараз , правда , ці класи мені здається просто вигадують - бо занадто легко перейти з одного класу в інший - тобто це не базова якась категорія .
Але в будь-якому випадку є прошарок суспільства , який дійсно впливає на реальну політику , або навіть швидше її рухає туди-сюди . Оці наші "можновладці" це поки що тільки зародок такого прошарку ( чи класу) . От ким будуть внуки теперішніх олігархів чи депутатів (умовно) ? Багатіями-олігархами , політиками чи простим середнім класом ?
Країну кудись рухають дійсно еліти . У нас поки еліт немає ...
Puente

Подякував: 0 раз.
Подякували: 418 раз.

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 18:52

pesikot написав:
  detroytred написав:Справа не в обраності.

Опять, тебе все должны
Сам выбираешь клоунов во власть, а потом удивляешься, что тебе плюшек не привезли

Зеленский ещё до выборов говорил:- Я вам ничего не должен
Но зелебобики решили, что это он говорил только журналистам.

А оказалась это его принципиальная позиция. Он ничего не должен пересичным.

И не говори, что тебя не предупреждали. Предупреждали и не раз.
Но ты же был против Порошенко. А на выборах не может быть позиция против в пустоту.
Если ты против кого-то, значит ты за кого-то

Да ти ж голосував за ЗЕ.
Тепер отримав.
Радій.

З.и. ти краще б на моє питання відповів (чому ти брешеш), ніж демагогію розводити.
Да знов перекручувати, брехати.
В мене мова про обов'язки посадовців. І ні слова про те, що "должны мне".
Ти, тупко, переходиш на особистості. Бо обговорювати проблему, питання без цього не можеш. Тобі аби на форумчанина гавкнути.
detroytred

Профіль

Повідомлення Додано: Чет 21 жов, 2021 19:01

Puente написав:Щось ви вже зовсім не туди заходите ...
Є теорія поділу будь-якого суспільства на класи . Зараз , правда , ці класи мені здається просто вигадують - бо занадто легко перейти з одного класу в інший - тобто це не базова якась категорія .
Але в будь-якому випадку є прошарок суспільства , який дійсно впливає на реальну політику , або навіть швидше її рухає туди-сюди . Оці наші "можновладці" це поки що тільки зародок такого прошарку ( чи класу) . От ким будуть внуки теперішніх олігархів чи депутатів (умовно) ? Багатіями-олігархами , політиками чи простим середнім класом ?
Країну кудись рухають дійсно еліти . У нас поки еліт немає ...

Бальцеровичу це не завадило зробити свою справу (виконати свої обов'язки).

А так згоден -- дуже цікавий момент стосовно формування еліт.
Коли дітки бачать своє майбутнє можливо за кордоном))
detroytred

Профіль

#<1 ... 74377438743974407441 ... 7544>
Форум:
+ Додати
    тему
Відповісти
на тему
Зараз переглядають цей форум: Немає зареєстрованих користувачів і 1 гість
Модератор: Модератор