budivelnik написав:Будівельник який з самого початку казав що вакцинувати треба ТІЛЬКИ групу 60+...
20.11.2020
budivelnik написав:4 Станом на сьогодні шляхів два Перший - вакцинація (поголовна) , але в найближчих пару років ніхто не обіцяє 20+ млн доз для України Другий - збільшення кількості перехворівших , з одночасним збільшенням кількості лікарняних ліжок для тих хто буде потребувати стаціонарної медичної допомоги 5 Не залежно від того який з варіантів буде обрано - кількість тих хто помре в найближчих пару років від ковіду - буде однакова - я думаю що вона буде в межах 20000 осіб /рік.
1. Вакцины дали в избытке. Но дисидентское движение сорвало вакцинацию. 2. Трупов намного больше 20 тыс в год , переболевания всех показало несостоятельность. На примере РФ.
Что ни опус , то ложь и глупость.
Та отож. Чисто поржати з прогнозу й оцінки Будівельника тоді й зараз: *Вт 24 ноя, 2020 17:12
Поки тут мусолиться питання платності/безплатності вакцини, наша влада потихеньку отямилась і починає робити правильні кроки 1 Постійно збільшує койки з киснем...при чому-не ШВЛ а просто кисень , це і дешевше , і простіше, і швидше 2 З попереднього перебігу подій, влада побачила, що а - приблизно 10% від захворівших потребують госпіталізації , а наявність кисню - взагалі лафа , бо дає можливість організму відносно просто і швидко справитись з інфекцією б - перебування на койці з підведеним киснем триває приблизно 10 днів.. 3 Таким чином, наявних вже сьогодні 25000 койок,дозволяють 25000-30000 щоденних заражень , а це приблизно 1 млн в місяць (виявлених)+парочка мільйонів не виявлених = повна природна імунізація на протязі 8-10 місців, без якоїсь критичної перевантаженості системи(дати маску з киснем - і дурень може, це не ШВЛ....)
пс Пора опозиції переключатись на критику чогось іншого , бо через пару місяців Зеленський(не без підстав) заявить про перемогу над ковідом і при цьому зверне увагу всіх що це був його геніальний план...* Эпидемия коронавируса в мирепершу+чергу&sid=6f8ebd5037e92e9683273c3a18b0029e&start=23150
1. Другие страны смогли быстро уколоть себя до 70-80% 2. Наша страна показала, что если есть желающие (ум у людей), то можно колоть и пару лямов в месяц. И темп только наростает. А если заодно закрыть рты антиваксам)))
3. Мне меньше всего интересно, уколет ли себя Африка.
https://www.youtube.com/watch?v=u9w0G0N3fLQ На Львовщине половина бюджетных предприятий, которые имеют свою котельную, не подписали с Нафтогазом договора даже по 17 грн/куб. И такая ситуация по всей стране. "Нафтогаз" изменил правила игры, а садики и школы сидят без тепла. Через пару дней прогноз мокрый снег.
Киев, ГолосUA, 21 октября 2021 ==== вакцинуватися тре, тоді холод не страшний, а діткам тре загартовуватися, а то будуть як тепличні овочі від чиха падати в обморок.
flyman написав:https://www.youtube.com/watch?v=u9w0G0N3fLQ На Львовщине половина бюджетных предприятий, которые имеют свою котельную, не подписали с Нафтогазом договора даже по 17 грн/куб. И такая ситуация по всей стране. "Нафтогаз" изменил правила игры, а садики и школы сидят без тепла. Через пару дней прогноз мокрый снег.
Киев, ГолосUA, 21 октября 2021 ==== вакцинуватися тре, тоді холод не страшний, а діткам тре загартовуватися, а то будуть як тепличні овочі від чиха падати в обморок.
После ночных морозов придет потепление до +18: какой будет погода в Украине до конца недели 26 октября
ПС в утепленій квартирі Темп нижче 19 ще не опускалась і котел жодного разу не було потреби вмикати
Starikan написав:Нагнетаете. Не в каждой гос.поликлинике так. Сейчас приходится ходить и к семейному, и к спецу (зав. отд.). Никаких намеков.
В гос. клинике, конечно, иначе.
Так я сам сознался, что нагнетаю. Но это все - личный опыт и только.
Starikan написав:А вы в каком городе? Я в Харькове хожу уже очень давно в РЦСИ (коммерческая контора, если что). Стоматолог и протезист. Простая пломба - 300 грн. Металлокерамика 1800. Можно кешем, можно в кассу. Обслуживают и людей со страховкой.
Я не в миллионнике. Небольшой городок и все. Стоматологов очень много. Не буду утверждать что никто по страховке не работает, но Если я гуглю "Медстраховка в <имя-города>", то ничего, кроме Туристической не нахожу. Вероятно до нас не доехали еще. Сам нигде не видел именно медстраховки. Только "Страхование жизни", там есть медицинская часть, но не зубы, и работает "сперва платишь все сам, а потом страховая возместит... наверное...", я вот еще не тестил.
По ценам. Простая пломба где-то 400-500 в среднем. Я не утверждал, что мега-дорого, но большинству все же это недоступно. Если нужно сразу 3-5 зубов полечить.
edvardd написав:По поводу 2 пунктов вакцинации в Запорожье- жуткий свист...в каждой поликлинике работал прививочный кабинет, где простояв жуткую очередь в 2 человека можно было ширнуться, мало того по предприятиям ездили мобильные бригады... короче, кто хотел...
Человек, вероятно, имел ввиду 2 пункта массовой вакцинации. В поликлинику доктору наук не по чину.
Ну мне например в поликлинику ходить это "фу" Был с женой недавно. Сейчас какой год? 2021 Та вот внутри там точно так же как было в 1995-м (ну примерно) Я не противник СССР, что было, то было, но вот "прийти в поликлинику и окунуться в СССР" ну совсем не хочется больше.
по поводу поликлиники- у меня там недавно и медкарты не было, несколько лет назад наш военкомат решил всем пройти медкомиссию(в 50+ ) там меня и заставили её завести... а по поводу прививочного кабинета, всё оказалось очень просто - вход на 1 этаж и сразу кабинет практически в парке, с другой части поликлиники, и очередь 2 человека...
flyman написав:який смисл грати в "гонку озброєнь" із вірусом? тупо не вистачить ресурсів на це.
Це така гра, в яку можна зіграти один раз, щоб "налякати вірус". Якщо це буде "repetetive game", то завідомо програшна стратегія, так як вірус мутуватиме швидше чим вироблятимуть нові вакцини.
В Європі зіграли і результати поки що норм, а в РФ та Україні грають в гонку трупів, виходить так собі Якщо буде якщо, а те що є то вже є.